Şimdi Ara

Ballon d'Or 2021 bu akşam sahibini buluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

    Adam 3 ballon d'orunu haksız şekilde aldı bu fanboylara anlatmana gerek yok tek kupa ile ballon d'or alınacaksa 2019'da uluslar ligini kazanan Ronaldo'ya vermeleri gerekiyordu. Ama ne yaptılar ettiler allem ettiler kallem ettiler CL'yi bile alan Van Dijk varken o sene pessi kardeşimiz Barcelona'da köy takımlarına karşı şov yaptı diye ona verdiler. Zaten ödülün ciddiyeti kalmadı. İyi de oldu. Pessim artık yata yata maaşını alır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 30 Kasım 2021; 1:48:29 >
  • 13 istatistiğin 11'inde Messi öndeydi.



    Hala neyi anlamıyorsun ?


    Laliga gol kralı

    Laliga asist kralı


    Copa America gol kralı


    Copa America asist kralı

  • ronaldo ballon dorları alırken iyiydi siuu çekiyordunuz messiye yetişti geçecek diyordunuz, messi 2 tane daha alınca bunca yıllık geçmişi organizasyonu olan ödül 3 yılda değersiz olmuş ne tesadüf.


    Penaldocu kardeşlerim sizin bu ödül hakkında ne düşündüğünüzün hiçbi önemi yok, tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali.Penaldo sahnede ödül aldıktan sonra böğürürken düşünecektiniz bunları Ballon d'Or 2021 bu akşam sahibini buluyor Kedi uzanamadığı ciğere murdar der atasözünün tam karşılığı bunlar yemin ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 30 Kasım 2021; 2:35:43 >
  • Jorginho diyenler sadece maç sonu skora bakıp, bütün maçları pas geçip final açıp izleyen adamlar olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.


    Lütfen siz fm oynamaya devam edin arkadaşlar.

  • ronaldo yerine modric e verdiklerinden sonra şeklaban dor ödülünün kime gittiğinin bir önemi yok artık

  • Copa America'dan sonra Ballon Dor'da çöp olmuş. Kızlar artık kabul edin ya. Dünya futbol tarihinin en iyi futbolcusu açık ara farkla Lionel Messi. Daha fazla ağlamayın artık lütfen beni de ağlatacaksınız çünkü hüüüüü.


    Bakın, Ballon Dor sonuçları sızdırılmış. Ödül Lewandowski'ye gidiyormuş.
    Ballon d'Or 2021 bu akşam sahibini buluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Messi'nin ödülü alması saçmalık, keza Ronaldo alsaydı da saçmalık olurdu.

    Burada bile adalet yok arkadaş. Levandovski, Benzema, Salahtan biri almaliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transverse T kullanıcısına yanıt

    Messi hiç Filistin'e yardım etti mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt

    ronaldo mu

  • anlamiyorum hic mi utanmadilar Messi ye verirken ?

  • Ağlayın ronaldocular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Lobi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    13 istatistiğin 11'inde Messi öndeydi.



    Hala neyi anlamıyorsun ?


    Laliga gol kralı

    Laliga asist kralı


    Copa America gol kralı


    Copa America asist kral

  • samimi bir dostca elestiri olarak sana sunu soylemek istiyorum, odul surecinde lewandowskinin alacagini soylemen hata oldu. mantikli bir karar vermeleri mumkunmus gibi soyledin, bu imkansiza yakin bir durumdu. ozellikle 2018'de islerin nereye gittigini gormustuk ve lewandowski'ye yar etmeyecekleri gecen seneden belliydi. sen neden oyle dusundun bilmiyorum, kac kere mantikli hareket ettiler ki bu kez oyle bekledin. bazilari keske lewy cl'de sakatlanmasa kupayi kazansaydi yazmislar. yahu adam zaten makine gibi sezon gecirmis. vermeyen o durumda da vermeyecekti. zaten bu bir teori degil, olmusu var. adam 6 kupa kazandi gol oldu yagdi, alabildi mi? ben birkac ay once de yazmistim her turlu messi'ye verirler diye, bir sey olsa da messiye versek işine döndü artik. benzemaya versinler isterdim bizden bir adama gelsin diye ama acikcasi bu kez lewandowski'ye vermemeleri fena olmadi cunku bir de ustune vicdan ödülü vererek tüy diktiler, millete maskara oldular. zaten messi her sekilde tarihin en cok alan oyuncusu olacakti, 2018'de ronaldo'ya vermeyen adamlar herhangi bir sekilde ronaldo'ya yedirirler mi? ronaldo zaten hicbir sekilde messi'yi yakalayamayacakti. bu sene lewy'ye verip ödüle itibar katmaya calissalar daha kotu olurdu. messi zaten her turlu ronaldodan cok sahip olacakti, varsin bir tane daha fazla olsun ama ödül iyice oyuncaga dönsün. bu islere biraz stratejik bakmak lazim. ince ince kiymalarindansa 2018'deki gibi, son 2 yildaki gibi buyuk rezillikler cikarmalarini yeglerim. o yuzden dunku sonuc hayirli olmuştur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    Aslında kendilerini rezil ettiler. Lewa'ya ödül verebilmek adına bir ödül uydurmaları da hak edenin kim olduğunu zaten açık açık gösterdi. Geçen seneki gibi en iyi orta saha defans oyuncusu da seçmediler. Lewa'ya vermeleri futbolun en azından şu aşamasında Bayern'in futbola damga vurduğunu gösterir tarzda bir ödül olmasını gösterirdi. İşin en komik tarafı da yılın takımına Chelsea'yi seçmeleri ancak yılın futbolcusuna gelince yine ödüle lobi bulaştırmalarıydı. Zaten Chelsea'den de hiçkimse katılmadı ödüle. Bayern'in de aynısını yapması doğru olurdu.


    Ben dünkü sonuca sevindim çünkü messi 3 defa hak etmediği ödüle konup baya nefret kazandı. Ayrıca lobisiyle olduğundan iyi oyuncu gösterilmeye çalışıldığını kanıtladı. Tarih her zaman Ronaldo'yu daha büyük oyuncu yazacak ki şuanki form durumları da kanıtlıyor.





  • En çok gol atana verilen ödül ayrı, yılın futbolcusuna verilen ödül ayrı değil mi aga?Bu adam lewayı gol hariç bütün istatistiklerde ezmemiş mi?


    Lewanın verilmeyen ödülü için Messiyi niye cezalandırıyorsunuz onu anlamadım.Messi mi dedi lewaya ödül vermeyin diye ?


    Olması gereken 2 ballon dor ödülü verilmesiydi, 2020 de lewanın hakkı yendi.Bu takvim yılı içinde de lewadan kat kat iyi başarıları var bireysel olarak.

    2018 de modric alasıya kadar sorun yoktu yani öyle mi , Messinin lobisi 2018 de satın aldı bu ballon dor ödülünü ve 2 ödül daha aldı sanırım size göre öyle.


    2010 da sneijder ın alması gerek dediği ödülü tekrar ronaldo almaya başlayınca ödülün prestijini liyakatını hiç sorgulamadınız, övündünüz ronaldo alıyor diye.



    Yukarıdaki yorumda yazdığım gibi bu tepkilerin çoğunluğu kazanan ismi Messi olması yüzünden.Senede 10 gol atan x kişisi bu ödülü alsa lewanın hakkı bu kadar konuşulmazdı.


    İnsanlar inanmak istediğine inanır.Siz inanın yok lobi yok şike diye , tarih bu adamın 7 ballon dor unu yazacak tıpkı ronaldonun 5 cl kazandığı gibi.Hadi geçmiş olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 1 Aralık 2021; 4:14:18 >




  • ballon dor ödülü benim. için bitmiştir yani tarihin en önemsiz rezil ödülü artık bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi ve Lewa ikilisinden biri haketmişti. Messi aldı. Lewa'ya da en iyi golcü ödülünü verdiler. Hakkaniyetli oldu bence. Messi son sezonlarda Ronaldo'dan hep daha öndeydi. Bundan sonra da farklı isimlerin ödül alacağını düşünüyorum. Messi Ronaldo dönemi biter.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi - Ronaldo tartışmasının bitmesi iyi oldu. Ronaldocuların çoğu da Messi'nin daha iyi olduğunu artık kabul ediyor.


    16 yıl sonra kazanan tarafta olmak çok gurur verici.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.