Şimdi Ara

Bana Hakaret Edenler Niye Ceza Almıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben kitabımı tanıtmak için bir konu açtım. Bir sürü insan bana hakaret etti, iftira attı. Hep arkadaşlarıyla beraber gelip yazdıklarımı eksilediler sonra da moderatör gelip benim açtığım konuyu sildi.

    Hepiniz diktatör, bencil, kötü kalpli, zalim insanlarsınız. Ne zaman bir foruma gitsem hiçbir sebep yokken forum sahibi benim hesabımı siliyor. Başbakan olsanız herkesi idam ettirirsiniz. Yaptığınız yöneticilikten ne olduğunuz belli oluyor zaten. İnsanların çoğunluğu salaktır ve insanlar sürü psikolojisiyle hareket eder yani kısacası insanlar doğruyu ve yanlışı ayırt edemezler ve ben bu gerçekleri sizin yüzünüze vurunca da beni öldürmeye, yok etmeye çalışıyorsunuz. Kaç kişi olduğunuz önemli değil; eğer ben sizden üstünsem gün gelecek siz göreceksiniz. Ondan sonra da arkamdan küfredersiniz Yahudileri, kürtleri katletti falan diye. Bütün davranışlarınız çok uzun vadede hayati bir şekilde size geri döner. Çoğu insan umursamaz, pasif, boşvermiş ve tembel olabilir ama ben anormal bir insanım.

    Bir insana karşısına geçip de "senin yazdığın kitap tuvalet kâğıdı olarak bile kullanılmaz" demek nedir? Zekice olan bu mu? Mantıklı olan bu mu? Sanki Tolkien'in yazdığı kitaptan çok güzel tuvalet kâğıdı olur. Sonuçta bir kitap, bir tuvalet kâğıdı değildir. İnsanları yok etmiyorum diye mi beni ezmeye, üzmeye, sömürmeye kalkışıyorlar? Kimseyi şikâyet etmiyoruz, kimseye arkamızı kollasın diye para vermiyoruz diye mi kötü insanız? Siz bence doğru ile yanlışı ayırt edemiyorsunuz.

    Benim konumu da bir daha benden izinsiz silmeyin. Ben size de, bu ülkeye de yapacağımı bilirim. İnanın bana gerçekte hiçbir canlı yaşamayı hak etmez. Çünkü zaten eğer ölmeyi hak etmiyor olsaydık ölmezdik. Sizce neden bir süre sonra yaşlanıyoruz ve ölüyoruz? Oysa ki çocuk yapabilmemiz yani yeni baştan bir insan yaratabiliyor olabilmemiz bizim kendimizi de yeni baştan yaratıp sonsuza dek yaşıyor olabileceğimiz anlamına gelir.

    Ama işte sonsuza dek yaşamıyoruz. Demek ki bedenimizin amacı hayatta kalmak değil, daha kusursuz bir canlı ortaya çıkarabilmek için evrimin devamını sağlamak. Kuşlar 200 yıl falan yaşayabilir çünkü uçabiliyorlar ve uçabildikleri için de ölmek istemiyorlar. Ağaçlar da uzun yaşarlar çünkü pasif canlılar hayattan daha geç sıkılır. Tek hücreli canlılar falan ise çok kısa yaşarlar çünkü onların amacı hızlı bir şekilde evrim geçirip bir an önce daha karmaşık ve güzel bir canlı olabilmektir.

    Bu tutumlarınız bu şekilde devam ederse bundan sonra dünyayı kurtarmaya çabalamam ve dünya hep böyle sefil bir yer olarak kalır. Zaten Aziz Nesin'i yakmış olan %66'dan ne beklersin...







  • Sana hakaret etmelerini desteklemiyorum ama o konuda ki üslubundan dolayı yapmış olabilirler. O üslubun benzerini yine kullanmışsın. İnsanlara illede benim kitabımı oku diyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_fire -- 12 Haziran 2014; 18:00:04 >
  • İnsanları şikâyet etmeyi sevmiyorum, yönetilmeyi de sevmiyorum.. O zaman bütün forumu şikâyet edeyim kimse kalmasın forumda. Ben de kendim yazar kendim okurum artık...
  • Ben yönetimden şikâyetçiyim. Benim konumu sildiler hem de ben kimseye hakaret etmedim ama onlar bana salak dedi, oysa ki ben 370 sayfalık bir kitap yazdım; onlar kitap yazmışlar mı ki?
  • Bana ne ya, ben forumu kullanan herkesin özgür olmasından yanayım. Sonuçta o kadar vakit harcıyorlar burada...
  • Benim açtığım konu, kitap tanıtımıydı. Blog'da ve twitter'da zaten yazıyorum. Ben yasalarla ilgili olarak yanıtımı da verdim. Kitabıma el koyan bir polis kitabımı biraz okuduktan sonra ona hayran kalıp başka bir uzun saçlı erkeğe kitabımı hediye etti. Ben polisleri bile kafalayan bir anarşistim. Dolayısıyla devlet bana bir şey yapamaz. Zaten eniştem hakim, amcam polis, halamın kocası emekli polis, dayım öğretmen, diğer dayım ise almanya vatandaşı... . ... .

    Burada kızdığım şey, insanlar bana hakaret ediyor diye benim açtığım konuyu silmeleri. Çoğunluğun dediği oluyorsa burası hiçbir zaman sadece seviyeli insanların takıldığı, temiz bir forum olmaz sadece çocuk bahçesi olur. Ya hiç kural olmasın ya da kim haklıysa onun dediği yapılsın ama hem kurallar var hem de çoğunluk ne diyorsa o oluyor. Bir kere zaten mesaj beğenme ve beğenmeme sistemi bu tür toplum hareketlerine sebep oluyor. Herkes arkadaşının mesajını beğensin arkadaşını eleştireni eksilesin, ondan sonra da forum niye dandik insanlarla dolu..

    Kitap Tanıtımı bölümünün moderatörünü şikâyet ettim; şimdi onlar düşünsün..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Kurt Ruhu -- 12 Haziran 2014; 20:17:30 >




  • http://annenlegel.blogspot.com.tr/2014/05/mavi-kurt-ruhu-tum-kitabevlerinde.html

    Arkadaşın kendi kitabı için yazdığı inceleme. Silinen konuda Victor Hugo'nun Tolkien'in kitaplarının okunmasının gereksizliğinden dem vurup kendi kitabının okunması gerektiğini söyledi, hatta kitap çevirenler ve çevirtenler de vatan hainiymiş. Fazla ciddiye almayın.
  • Hiçkimse haksız olduğumu kanıtlayamaz. Zaten söyleyecek bir şeyiniz olsaydı söylerdiniz ama tek yaptığınız "salak bu ya" diyip konuyu silmek.
  • Haklı ve doğru bir insana haksızsın ve yanlışsın diyebilmek bilimsel tez gerektirir. Yani diyorsunuz ki: "özgürlükten bahseden bir insan kendisine hakaret eden insanlara tepki gösteremez".
    Diğeri de "anarşistler kurallara saygı duyar" demiş, ondan sonra da "kendi çukurunuzda boğulun" diyerek hakaret etmiş ama tâbi ben bu hakareti hak ettim. Zaten hakaret edilecek birisi olmasam niye hakaret etsin?

    Dur bi ben sizin bütün mesajlarınızı şikâyet edeyim de, siz yani hak ediyorsunuz...
  • Şikâyet edildiniz...

    Hiçbir yazım kuralına uymamış. Ben 366 sayfalık kitap yazdım, kitabımı okumadan kitabımın bir tuvalet kâğıdı olduğunu söyledi. Efendi ol dedi. Sonra da saygılar dedi.
    Hiç tanımadığım bir insan hiçbir sebep yokken bana hakaret etti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Kurt Ruhu

    Haklı ve doğru bir insana haksızsın ve yanlışsın diyebilmek bilimsel tez gerektirir. Yani diyorsunuz ki: "özgürlükten bahseden bir insan kendisine hakaret eden insanlara tepki gösteremez".
    Diğeri de "anarşistler kurallara saygı duyar" demiş, ondan sonra da "kendi çukurunuzda boğulun" diyerek hakaret etmiş ama tâbi ben bu hakareti hak ettim. Zaten hakaret edilecek birisi olmasam niye hakaret etsin?

    Dur bi ben sizin bütün mesajlarınızı şikâyet edeyim de, siz yani hak ediyorsunuz...

    Ne oldu kural tanımayan sert çocuk, hoşuna gimeyen iki üç cümle olunca şikayee mi başvurdun?
    Sövüp saydığın o kurallara mecbur mu kaldın?

    360 sayfalık kitap yazmışmış. Oğlum sen kime çattığının bile farkında değilsin;
     Bana Hakaret Edenler Niye Ceza Almıyor?


    Al bakalım, bu da benim kitabımdan bir resim. 130-135 bin civarında olacak bitince, az kaldı yani.
    Şubat ayında ilk 140 sayfasını paylaşmıştım internette, şu an da da bir yayıneviyle anlaşmak üzereyim, o ilk Kısmı beğenince, belli bir kar payı karşılığı kitabı kendileri basmayı kabul ettiler.

    Blıgunda okudum, 5 bin lira verip bastırmışsın sen. Ben ise yayınevine bastırtabildim anlıyor musun?

    Sesini kesersin umarım. Noldu, benim kitabım cseninkini dövmüş mü oldu şimdi, seni geçmiş mi oldum?

    350 sayfalık bir roman yazdın diye insanlara hakaret etme hakkı doğmaz sana. Hakaret etmeye kalkarsan da, ağzına böyle vururlar.
    Yol al şimdi seni sahte kabadayı. Bir daha da bu foruma uğrayayım deme!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 13 Haziran 2014; 12:11:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Kurt Ruhu

    Şikâyet edildiniz...

    Hiçbir yazım kuralına uymamış. Ben 366 sayfalık kitap yazdım, kitabımı okumadan kitabımın bir tuvalet kâğıdı olduğunu söyledi. Efendi ol dedi. Sonra da saygılar dedi.
    Hiç tanımadığım bir insan hiçbir sebep yokken bana hakaret etti.

    Babasayfa forumlarındaki yuno değil misin sen? Ulan nasıl bir bilinçaltı yarattıysan mavi kurt ruhu 'nu duyunca "yuno bu" dedim.

    Dememe kalmadı imzanda da yazmışsın zaten şimdi gördüm

    Eski Babasayfa moderatörlerinden biriyim ben (Atakayan aka Ayı****) Saygılar yuno'cuğum




  • Facebook duvarinda küfür ve porno resimlerinden gecilmiyor. Ben de actigin konuda bunu soyledim. Bu mu simdi iftira ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.