Şimdi Ara

Bandwitch konusu ve hosting ihtiyacı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm. ark.lar. 15 mb. lık flash sitesi için (3,25 mb. .swf. 6+3.5 mb. flash içindeki videolar..) hosting hizmeti alacağız.. daha önce isimtescilden hizmet aldım. hala domainlerde alıyorum. hosting olarakta 5 gb. bandwitch li seçeneğini düşünüyordum isimtescilin. lakin ispronet 8 gb. bandwitch hizmetiyle gözüme daha cazip geldi.. sitemiz için bu düşüncelerim hakkında fikirlerinizi almak isterim..
    sayg.



  • www.bilisimdunyasi.org u düşün derim. çünkü lin 3 paketi hem uygun hemde istediklerin için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor. Nitekim 15 Gb trafik hayli hayli yeter, yada 2.paket 8gb trafikli onuda tercih edebilirsin.
    boywonder, erencaner, neterol vs vs dh referansı geniş bir firma memnun olmayan biri olsaydı yazardı ki destekleri harika...
    Linux Hosting Paketleri için tıkla :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıhtım79 -- 4 Kasım 2009; 12:07:13 >




  • bu linux windows hosting olayı nedir??? lin3 tam istediğim bir hosting hizmeti..
  • şudur, linux paketler en çok tercih edilen gruptur. Yani şuanda sed22.tk alan adıyla kullandığın www.000webhost.com sana bu hizmeti linux alt yapısı ile sunmaktadır... aynı şekilde sende linux alırsan sorunsuz çalışacaktır derim ve bilisimdunyasi.org teknik destek ekibi seni bu konuda yalnız bırakmayacaktır...
  • :)
  • konu hakkında pm gönderildi.

    bunun dışında bilgilendirme amacıyla:

    1) banwith için önemli olan sitenizin alanı ve daha önemlisi hedef ziyaretçi potansiyelidir.Zaten terim olarak bantwith, aylık trafik miktarını belirtir.Bu nedenle 15 mb lık bir sitenin,amacına bağlı olarak,- ziyaretçi sayısı çok fazla degilse - 8gb lık bir banwith e ihtiyacı olacağını sanmıyorum.

    2) Linux ve Windows olayı: linux php kodlama dili ile yazılmış siteler , windows ise asp kodlama diliyle yazılmış sitelerde kullanılır.bunun dışında flash bir site,html bir site gibi dinamik olmayan siteler için benim önerim linux sunuculardır.tabi kaliteli bir yerden alınmış olma şartı ile.

    3) Hosting alırken en önemli nokta firmanın geçmişini incelemenizdir. biz 5 yıldır bu işlerdeyiz,ve özellikle forum.donanımhaberde birçok hosting satıcısı vardı hepsi zamanla silindi gitti. Hosting önemli bir konudur. bu yüzden dikkatli olmanızı öneririm.

    Bununla birlikte . sitenizin amacını ( forum,kişisel site vs gibi ) ve tahmini aylık yada günlük ziyaretçi sayısını pm atarsanız size en uygun paketimiz hakkında bilgi verebilirim.

    Saygılar




  • Arkadaşların dediği gibi Php kullanacaksan uygundur ama Asp de çalıştıracağım diyorsan windows almalısın..Uygun bir paket tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.