Şimdi Ara

BANGGOOD geri ödeme yapmıyor! Yardımcı olun lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Banggood'dan 11.03.2019 tarihinde 2.356 liralık bir alışveriş yaptım. Yine aynı tarihte siparişi iptal ettim. Banggood'un alışveriş sitesinde 18.03.2019 tarihinde geri ödemeniz yapıldı diyor ama hala bana gelen bir ödeme olmadı. Defalarca konuşmama rağmen bankanızla görüşün geri ödemeniz yapıldı diyorlar başka bir şey demiyorlar. Banka ile görüşüyorum geri ödeme yok diyorlar. Banggood'a bari ürünü gönderin diye söyledim en sonunda ama onu da yapamayız diyorlar. Neredeyse 1 ay olacak ben ne yapayım lütfen bana yardımcı olun.



  • Banggood bu sene herkesi üzdü. Artık her yerde 10 lira olan şey banggood'da ücretsiz olsa gider 10 lira verip alırım yine oradan almam.

    Geri ödemeye dair makbuz isteme şansınız yok mu hocam ?
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Şimdi yazdım makbuz istedim hocam. 3-5 saate e postanıza atarlar dediler. 1 ay olacak nerdeyse. Her hafta 3-5 güne yatacak diye diye oyaladılar. Ürünü de yollamıyorlar. Kafayı yiyecem ne yapsam bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zzagoo06

    Şimdi yazdım makbuz istedim hocam. 3-5 saate e postanıza atarlar dediler. 1 ay olacak nerdeyse. Her hafta 3-5 güne yatacak diye diye oyaladılar. Ürünü de yollamıyorlar. Kafayı yiyecem ne yapsam bilemedim.
    Makbuz gelirse işiniz bankaya kalır. Bekleyelim bakalım
  • E posta geldi. Şunu demişler.

    We truly understand how frustrated you are when you don’t receive the refund in the estimated time as we said. For this situation, please accept our sincere apology.

    We have pushed them to do the refund already. Please kindly wait for another 7-14 natural days ?

    Thank you for your kind understanding, and if you have any other questions, please feel free to contact us.


    Anladığım kadarı ile 7-14 gün daha bekleyin diyorlar. Ama kaç gündür böyle yapıyorlar. Ödemeyi yaptık diyorlar kaç gündür bana. Şimdide makbuz göndermek yerine süreyi uzatıyorlar. Bir daha Banggood'an alışveriş yapmam asla.
  • Arkadaşlar bugün ödeme yapıldı. dfk24 kardeşim sağolasın. Belki bu makbuzu istemesek daha vermeyecekti. Teşekkür ediyorum tekrardan sanada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.