Şimdi Ara

bangood fpv dron alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bangooddan fpv hazır dron aldım. iflight chimera 4. şu an gümrükde. gümrükden aradılar bunun azami kalkış ağırlığının yazdığı kaşeli bi kağıt gerekiyo dediler, 500 gramın altında olduğunu ispatlamak için. özellikle takeoff weight yazıcakmış. sitesinde yazan sub 250 gram yazısını gönderdim kabul etmediler. bu drona hangi pili takarsan ağırlığı ona göre değişir. bangood a yazdım geride dönmediler. internettede o kadar araştırdım bunun kalkış ağırlığıyla ilgili bişey bulamadım. daha önce bu sorunu yaşamış olan varmı acaba?




  • Aynı sorun bende de var, DHL kargo ise salaklık yapıyorlar, kraldan daha çok kral gibi davranıyorlar pilsiz ürüne inatla kalkış ağırlığı istiyorlar.


    Drone 500 gram altı olduğundan shgm de belge vermiyor.


    2 seçeneğin var iade et banggoodan paranı al yada dronenun resmi sitesine mail at "Takeoff weight 499 gram" altında siteye bir özellik yazısı eklemesini isteyin.


    Profesyonel FPV drone pilotun mesajına bakınız.


    "Drone parçalarımı bunlarla drone yapılabilir diyip Shgm belgesi istediler, Shgm de ortada drone yok belge veremeyiz dediler. Öylece iade oldu o parçalar ben de başka kargoyla getirttim"



    "Ordino ya bulaşmayın gümrük müşaviri 6000 lira ücret istediler."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZİO1903 -- 13 Haziran 2021; 17:41:59 >
  • Sorun çözüldümü acaba arkdaslar .. aynı sorunu bende yasıyorum neler yaptınız cıkartabilidinzmi ... lütfen yardımcı olurmusunz ..

  • Güncelledim,


    Benim sorunum şu şekilde çözüldü, ürün gümrükte kaldı diye ordino aldım, ordino yu aldıktan sonra ürünün gelen ülkesine ücretsiz olarak geri gönderme ihtimal in %0 . Gümrük müşaviri ile anlaşmamı istediler müşavir benden 6000 tl istedi , kabul etmedim. bu sefer sadece devlet 2 ay sonra ürüne el koyacak. Ben banggood a mail attım, ürünü alamıyorum 6000 tl istiyorlar devlet el koyacak ve ürünü geri göndermiyorlar dedim. bana beklemem için 21 gün süre verdiler. 21 gün sonra da tekrar mail attım. Geri ödemeyi kabul ettiler ve ürün gelirse lütfen almayın dediler.Kabul ettim para iadesi oldu.Ürün hala gümrükte  

    Aynısından bir daha aldım ve hemen resmi sitesine mail attım siteye kalkış ağırlığı yazısını ekleyin gümrükte sıkıntı oluyor dedim eklediler .Problem olmadan ürünü aldım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.