Şimdi Ara

Banishers: Ghosts of New Eden | PS5 | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun şu anda storeda 1629liraya inmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olsa gram düşünmem alırdım.  mecbur steam e alıcam oyunu. Pc nin tozunu alırız artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 13 Şubat 2024; 19:43:59 >
  • 4quare kullanıcısına yanıt
    Önsiparişe 1499'dan açılmıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banishers: Ghosts of New Eden - Launch Trailer | PS5 Games



    PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/product/EP4133-PPSA10053_00-NEWWORLDGAME0000/ Banishers: Ghosts of New Eden is an all-new title crafted by renowned studio DON'T NOD, known for their acclaimed titles such as Life is Strange and Vampyr. Discover New Eden, in 1695, where communities of settlers are plagued by a dreadful curse. As Banishers, step into their lives, investigate the source of evil, unravel chilling mysteries, explore diverse landscapes, and interact with unforgettable characters whose fate lies in your hands. Play it now on PlayStation 5. https://store.playstation.com/product/EP4133-PPSA10053_00-NEWWORLDGAME0000/ #ps5 #ps5games #banishers
    https://www.youtube.com/watch?v=r4BmHuygrmg
  • 4quare kullanıcısına yanıt

    2.000 liraydı 1 hafta önce  

  • Bu akşam ben de başlayayım bakalım merak ettiğim bir yapım.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Tr yaması da geldi. Bugün başlamak lazım 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    PC ye mi çıktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Makine çeviri ilk günden çıkardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu xbox series x , ps5 ya da asus rog ally de mi oynasam karar veremedim. Rog ally de oynarsam 1080 p akıcı oynatıyor alet ve Türkçe yama ile oynama imkanı var. Karar veremedim bir türlü. Hikâye odaklı bir oyun olduğu için Türkçe oynamak güzel olur diye düşündüm, daha düşük performanslı bir el konsolun da oynayacak olsam da. Maliyeti çok yüksek olmasa ps5 in yanına aslında en iyisi sağlam bir oyun pc si toplamak ama işte ekonomik durumlar malum.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Ben pcde yama ile oynuyorum ve bu oyun kesinlikle türkçe oynanmalı çok fazla dialog var ve hikaye odaklı bir oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BANISHERS: GHOSTS OF NEW EDEN İNCELEME | HAYALET SEVGİLİM



    Disket Kutusuyoutube
    Disket Kutusu'nda bugün gözler sürpriz bir oyuna çevriliyor. Sinan Akkol ve Faruk Akıncı, Banishers: Ghosts of New Eden'i mercek altına alıyor. Hoş geldin, sefa geldin hayalet sevgili! ► BİZE ABONE OLUN: https://bit.ly/3vHBJ5P ► NERENİN PİKSELİ SERİSİ: http://bit.ly/3wcEgq7 ► OYUN TARİHİNİN EN İYİ YILLARI: http://bit.ly/3WoboGe ► OYUN SOHBETLERİ: https://bit.ly/3s5bggx ► YENİ OYUN İNCELEMELERİ: https://bit.ly/31n883Q ► TÜRK OYUN SEKTÖRÜNDEN VİDEOLAR: https://bit.ly/3svEXYh ► YERLİ OYUN FİRMALARINDAN VİDEOLAR: https://bit.ly/31p33I2 ► AH O ESKİ OYUNLAR: https://bit.ly/3lXt9eR Disket Kutusu, Sinan Akkol ve Furkan Faruk Akıncı ile özlediğiniz oyunculuğu ekranlara getiriyor. İkili, Disket Kutusu'nun sarı koltuğunda buluşarak oyun sektörünün mutfağına ve sahnesine ışık tutuyor. Oyun dünyasının klasiklerinden, Türkiye'de oyun geliştiriciliğine kadar uzayan geniş yelpazede en yeni oyunlar, oyun incelemeleri ve stüdyo röportajları da kendine yer buluyor. Oyunun geçmişten geleceğe uzanan hikayesinde Disket Kutusu'na eşlik etmek için abone olun. Özlediğiniz oyunculuk şimdi, burada. ► Bizi Desteklemek İçin: https://bit.ly/2PcjmVO ► Instagram'da da varız: https://bit.ly/3lyL8be ► Discord olmazsa olmaz: https://discord.gg/j2ngecx77N ► Zaten Twitter şart: https://bit.ly/3GEKbdK
    https://www.youtube.com/watch?v=sMW8BqFr6Rg
  • 30 fpsyi mi önerirsiniz 60 mı, çok grafiksel fark oluyor mu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 2k dan alanlar Ps destekten mail atsın ,bana 370 tl geri ödeme yaptı Sony.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 15 Şubat 2024; 19:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Yalnız Sinan Akkol review ambargosu sırasında verdi gazı tweetleriyle, sanırsın yılın oyunu geliyor, sonra yayında bizzat kendisinin oyuna verdiği puan 75. Sinan beyin twitlerine güvenip oyuna ön sipariş basmıştım halbuki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 15 Şubat 2024; 20:10:33 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

    Sinan Akkol da bir ortası yok :) Övdüysen bir 80-85 verirsin değil mi ama orta derece de bir oyun olarak çıkıyor karşımıza. Gayet ortaya güzel bir oyun çıkarmış Firma. Keşke Türkçe olarak gelseydi ama çeviri ile oynuyoruz artık. Şuan için gayet güzel ilerliyor. :)

  • trident02 kullanıcısına yanıt

    Aslında 75 iyi puan, okullarda bile 75 aldığında 4/5 üzerinden değerlendirilir, ama yıllardır bol keseden sallayan inceleme siteleri sayesinde bir oyun 85+ almazsa çöp kabul ediliyor artık maalesef durum bu.


    Bir oyuna 10 puan veriyorlar mesela, 10 ne demektir kusursuz eksiksiz her şeyi tam demektir, böyle bir oyun aslında dünyada yok biz de sevdiğimiz biz oyunu oynayınca o anki heyecanla 10/10 veriyoruz onun gibi bir şey.

  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Bu arada videoda Sinan Akkol diyor ki benim 75'ime +10 puan ekleyebilirsiniz. Yani zaten kendisine göre puanlama sistemini daha farklı kullanıyor. 85'lik oyun demeye getirdi.


    Kaldı ki oyun gerçekten de 85'lik hissettirdi oynarken. Türkçe oynamak ayrıca keyifli tabi çok hikaye var, çok detay var. Bu nedenle PC'ye aldım oyunu.

  • mhasal kullanıcısına yanıt

    Aslında Firma Türkçe altyazı seçeneceğini güncelleme ile getirebilirler. Ben Mail aracılığı yazmıştım. Olumlu yada olumsuz bir geri dönüş yapmadılar. PC tarafında ise Türkçe altyazı ile oynanabilir yamalar veya düzeltmeler ile.


    Oyunun karakterler arasında ki bağı, Gizemi ve kombat sistemi gerçekten iyi işlenmiş. Olay örgüsü de güzel bazı yerlerde gerçekten vay be neler olmuş böyle diye kendi kendime söylenmişliğim bile var. :)


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Anthea'nın oynanabilir karakter olması ve gelişimini sağlamamız, Karakterler arasında ki uyum ve Puzzle sistemini beğendim.


    Oyun açıldıkça daha neler olacak kim bilir diye merak etmiyor değilim ama hemen de bitmesin diye aralık vererek oynuyorum. :)





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.