Şimdi Ara

Banka kartı ile internetten alış veriş (SORUN VAR YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet'ten alış veriş yaparken kart bilgilerini giriyorum 3d secure ekranına yönlendiriyor cep telefonuna gelen şifreyi giriyorum satış sitesine tekrar yönlendirme yaptığında 3d secure doğrulaması başarısız diyor her sitede hata mesajı farklı olsada sonuç itibari ile 3d secure ekranından sonra yapılan yönlendirmede işlem başarısız mesajı alıyorum banka müşteri hizmetlerini de aradım kartınız ile ilgili bir sıkıntı yok diyor alınan hataya ise genel hata deyip bizden kaynaklanmıyor diyor . Yardım edin dostlar. neden kaynaklanıyor olabilir?



  • Önce kartının internet ayarlarının gözden geçirilmesini söyle bankayı arayıpta 1 müşteri temsilcisi ile sınırlı kalma baktın seni tatmin edici cevaplar vermiyor kapat başka temsilci ile konuş bankadan veya kartında sorun var en kötü ihtimal kartını değiştirmek istediğini söyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrolleri yaptırdım dediğiniz gibi. bir hata olmadığını kartın aktif ve bakiyenin de yeterli olduğunu söylüyorlar bunun akabinde alışveriş sitelerinin müşteri hizmetleriyle görüşmemi istiyorlar. Kart talep edebileceğimi de söylüyorlar . Ne yapmalıyım bilemedim. Kart talep etsem sorun çözülürmü acaba yani bu kökten çözüm mü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

    Kontrolleri yaptırdım dediğiniz gibi. bir hata olmadığını kartın aktif ve bakiyenin de yeterli olduğunu söylüyorlar bunun akabinde alışveriş sitelerinin müşteri hizmetleriyle görüşmemi istiyorlar. Kart talep edebileceğimi de söylüyorlar . Ne yapmalıyım bilemedim. Kart talep etsem sorun çözülürmü acaba yani bu kökten çözüm mü ?

    Bir tek sitede kartın hata veriyorsa sitenin problemidir ama birden çok sitede aynı sorundan hata alıyorsan kart problemidir.
    Hangi banka? Eğer sorunun çözülmedi ise yeni kart istemekten başka çaren yok malesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbank ve evet tümsitelerde hata veriyor (hepsiburada , gittigidiyor ,hızlıal)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

    akbank ve evet tümsitelerde hata veriyor (hepsiburada , gittigidiyor ,hızlıal)

    Anladım benim kartımda akbank debit kart olmasına rağmen bir sorun çıkarmıyor o siteler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • banka kartı ile internetten alışveriş biraz değişik galiba kredi kartı ile verdiği halde banka kartı ile vermeyebilir inventus bana böyle bir zorluk çıkarmıştı
  • Anlık hata oluşuyor diyorlar şimdi acaba tarayıcı kaynaklı bir hata olabilirmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 6 Kasım 2014; 11:58:20 >
  • Teknik destek hiç bir şekilde sorunu çözemedi bende kart değişim talimatını verdim . Şimdi yine aynı sorun olursa hesabı kapattırmalımıyım ? çünkü bu kart aynı zamanda maaş kartım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 13 Kasım 2014; 15:20:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

    Teknik destek hiç bir şekilde sorunu çözemedi bende kart değişim talimatını verdim . Şimdi yine aynı sorun olursa hesabı kapattırmalımıyım ? çünkü bu kart aynı zamanda maaş kartım.

    Dostum şimdi çeşitli nedenleri var operatör değişimi de 3d securityi kullanamama nedeni eğer yakın zamanda operatör değiştirdiysen onu bankana bildir.

    Yeni kart gelince muhtemelen sorun çözülür eğer çözülmez ise maaşından az bir miktar alıp enpara vb. gibi yerlerde vadesiz hesap açabilirsin onu kullanırsın internet alışverişinde diğer kartınada maaşın sorunsuzca yatar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatör değişimi olmadı. İnşallah sorun çözlür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.