Şimdi Ara

Bankacı veya avukat arkadaşlar bi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bankalara çok borçlu bir yakınım var ve ödemeye gücü yetmiyor artık çünki battı, şimdi ödeme yapamayınca faizlenecek banka tahsil edemeyincede varlık yönetim şirketlerine satacak borcu bildiğim kadarı ile, şimdi ana para 100bin faizi ile150 bin lira kabul edersek banka borcu devredene kadar en iyi ihtimal 200 bine yükselir borç, şimdi varlık yönetim şirketide misal bunu 30 Bine aldığı zaman banka bu borcun ana parasını mı yani 100 bin lirayı mı yoksa 200 bin lirayı mı düşecek vergiden?
    Çünki tanığım üzerinde hak kalsın istemiyor bu şekilde vergiden düşünce devlet hakkına gireceğini ömrü yettikçek para biriktirip bir şekilde devlete ödemeyi düşünüyor borcunu, birde varlık yönetim şirketinine sattığı miktarı yani misal vergiden 100 bin düşecekse 30 bine sattıysa 30 bini zararından düşüp 70 bin olarak mı vergiden düşüyor? Böyle değilse eğer varlık şirketinin bir şey hak talep etmesi sadece kanunen gerçerli olmuş olacak.

    Durum kısaca bu, sevdiğim bir insan vicdan azabını hafifletmek istiyorum, yol göstermek istiyorum, şimdi diyeceksiniz ne yaptı okadar parayı? Tahlihsiz şeyler geldi diyelim başına, evi yaşanmayacak halde, buzdolabı bile yok evinde durum bu, yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.