Şimdi Ara

Bankadan Gelen İhtarname Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç gün önce soruma tam cevap alamamıştım.

    Biraz borcum var benim kredı kartıma. Geçen ay (ocak ayının) asgarisini ödeyemedim,bir sonraki ay öderim dedim (şubat). Fakat 2 gün önce mesaj attılar bugün de aradılar ödemeniz lazım kredi notunuz düşecek ihtarname yollayacağız filan dediler. Yahu böyle bişey mümkün mü ? Araştırdım 3 ay üst üste ödememe durumunda yaptıkları şeyi bir ay geciktireceğim diye bana mı yapacaklar ?

    Lütfen yardımcı olun,ilk defa başıma geliyor böyle bir olay,stresten uyuyamıyorum...



  • Ekstre geldikten sonra 3 dönem boyunca borcunu ödemezsen yasal takip başlar + avukata verirler. Avukat seni arar ve ortak bir yol bulamazsanız icrayı başlatır ve işler bu saatten sonra çıkmaza girer. Benden sana tavsiye bankayla uzun süreli uğraşma. Ekstre geldiğinde en azından asgariyi yatır seni rahatsız etmesinler. Yoksa çok çekersin. Bu arada yolladıkları ihtarnamenin masraflarını da sana kitliyorlar haberin olsun boşuna para ödeme. Kredi notunu ben sallamıyorum nasılsa dibe vurdu diye. Senin için önemliyse borçları aksatma.
  • Hidrojen Molekülü kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum ama ben sadece 1 ay ödeyemeyeceğim bunun için ihtarname gönderebilirler mi ya da yasal takip başlatabilirler mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.