Şimdi Ara

Bankalar birliği, Tüketici heyeti aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bankacılar birliği tüketici heyetinden arıyorum diye bir bayan müşteri temsilcisi aradı, gayet düzgün bir türkçeyle 10 dakika bilgi verdi 1500 tl son 15 yılda bankalar tarafından ütüldüğümü bunu geri alabileceğimi söyledi..

    mevzuu havadan gelen para olunca ben dolandırıcı mı diye şüphelendim ama isterseniz bankalar birliğini arayablirsiniz dedi..

    Varmı aranan başkaları, dolandırıcılık mıdır buda

    3 gün içinde 15 yıldır banaklarda yaptığım işlemleri gösteren bir dosya gönderileceğini söyledi 79 tl gibi bir masrafı olduğu sonra iade edileceğini söyledi. bu kısmı beni şüphelendirdi açıkçası :)



  • bankalar birliği heyetini aradım şimdi, böyle bi şey yok dolandırıcılık dediler
  • şirkette bi çalışanımızın başına geldi aradılar eft havale ücretlerini toplu şekilde alabiliceksiniz diye. Göndereceğimiz formu bankaya verdiğiniz takdirde eft ve havale gibi vs. şeylerden alınan işlem ücretinin toplu iadesini alabiliceksiniz dediler. Form geldi 100 tl verdi formu getirene sonra baktı o form internette de mevcut banka tüketici haklarını aradı bunu yapanların dolandırıcı olduğun söyledi. Havadan çarptılar adamı
  • Ülkede saftirik çok vesselam

    Seni kandıramadılar belki ama yüzlercesini maalesef dolandıracaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger cektiginiz kredi Ekim 2012 den once ise tuketici hakem heyetine gidip basvuruda bulunabilirsiniz dosya masrafini kesin olarak alabilirsiniz. Ancak bu tarihten sonra ise durum biraz daha zorlasiyor. Heyet onayi cikinca bu sefer bi ust tuketici mahkemelerine kadar cikiyor durum. Tuketici yaklasik 900₺ civarinda avukat masrafi vs vermek zorunda kaliyor.

    Kredi kartlari icin kart aidati kesiliyor diye kaymakamliginiza gidip dilekce verebilirsiniz, yuksek ihtimalle lehinize sonuclaniyor. Son olarak şu bilgiyi verip gidiyorum, kredi karti kullandiginiz bankaya gidip ucretsiz olarak aidatsiz kart talep edebilirsiniz. İyi gunler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten güvenmedim ama daha önce bankalarla çok kredi car curt işleri yaşadığım için hepte kafamda yav itiraz etsem daha az ödermiydim soruları kaldığı için

    bide üstüne bu kadın bildiğin trt spikeri gibi konuştu 10 dakika es vermeden, bide üstüne isterseniz bankalar birliğini arayıp teyit edebilirsiniz dediği için kafamda %1 de olsa doğru olabilirmi sorusu kaldı..

    bide bu aralar haberlerde filan bankalarla ilgili kanunlar filan sürekli değişmekte..

    Gayet başarılı bir dolandırıcılık girişimiydi bunuda kabul ediyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 23 Mart 2017; 14:14:15 >
  • sosyal mühendislik yapıyorlar,normalde etraftan duysan dolandırıcı olduklarına eminsindir,ama telefonla konuşurken seni çok

    güzel manipüle ederler,yeterince tecrübe sahip değilseniz kaçamazsınız,onlar,evet onlar gelip sizi bulurlar........


    işin ciddili tarafı,inananlar var ki devam ediyorlar neyse ya hayırlısı her şeyin.
  • Hem bu kadar iyi niyetli hemde 79 lira masraf istiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.