Şimdi Ara

BANKALARDAN HESAP İŞLETİM ÜCRETİ İADESİ ALAN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
6.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    banka karar kesinleşmedi falan dedi,siz bulunduğunuz ilçedeki hakem heyetine mi gittiniz ,bankadan hesap işletim ücretleri dekontlarını nasıl aldınız ?
  • cebeshasoniki C kullanıcısına yanıt
    Ben telefonla işbankasını aradım. Hesap işletim ücretlerini geri istiyorum dedim. Bize bunla ilgili henüz bişey gelmedi, fakat size bütün dönemlerin hesap dökümünü gönderelim siz başvurunuzu yapın dedi. Ben de tamam dedim. Mail adresime bütün hesap işlemlerini gönderdiler. Ben de onları yazdırdım. Dilekçemin ekine koydum. Ama şuan tatildeyim. İşbankasına gidip başvurma fırsatım olmadı. Tüketici hakem heyetine de Kırıkkalede gittim. Orada yaşıyorum, oraya sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up yapan var mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez
  • Güncel bilgi var mı, özellikle garanti bankasından?
  • Arkadaşlar Eylül ayında bankanın hesap işletim ücreti iade talebimi reddetmesi üzerine tüketici hakem heyetine başvurdum. Ve başvurum 1buçuk ayda sonuçlandı. Dün tarafıma yapılan tebligat sonucuna göre, banka tarafından kesilmiş olan toplam 258 TL hesap işletim ücretini tarafıma iadesi yönünde karar verilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebeshasoniki C kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti, biz güncel karara göre işlem yaparız, temyizi beklemeyiz dedi. O yüzden paramı geri aldım. Sizin de kesinti varsa başvurun. Yoksa çöküyor bankalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teb den almak için şikayetvara yazdım bankamızın hakkıdır bu tutar karşılıksız hizmet veremeyiz gibi bir geri dönüş yaptılar bende anlam veremedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysjodyy Y kullanıcısına yanıt
    Banka zaten yanaşmıyor. Ben de dilekçe verdim. Reddedildi. Sonra gittim hakem heyetine başvurdum. Benim lehime karar çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim hocam benim thh ye başvurmama nedenim kesilen ücret 8TL falan yüksek olsaydı başvururdum bende.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

    Arkadaşlar Eylül ayında bankanın hesap işletim ücreti iade talebimi reddetmesi üzerine tüketici hakem heyetine başvurdum. Ve başvurum 1buçuk ayda sonuçlandı. Dün tarafıma yapılan tebligat sonucuna göre, banka tarafından kesilmiş olan toplam 258 TL hesap işletim ücretini tarafıma iadesi yönünde karar verilmiş.
    hocam hangi banka ,benimde banka reddetti yapı kredi bankası,bende tüketici heyete başvurmak istiyorum ama banka kesilen hesap işletim ücretleri dekontunu falan da göndermiyor ,internet şubesinden sadece 2 tane buldum ama uzun yıllardır kullanıyorum kartı illaki daha fazladır diye düşünüyorum,siz dekontları bankadan nasıl aldınız ?
  • arkadaşlar iyi hoş geri almışsınız ama birazda bizlere yardımcı olsanız güzel olmaz mı ? ben den 4 sene önce kesilen hesap işletim ücreti var ama dekontu nasıl alacağım ücretli mi ? o gün dekontu almıştım ama atmıştım lütfen adım adım izlemememiz gereken yolu anlatır mısınız? ziraat bankası
  • ibrahimgs88 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, THH ne bende başvurdum. Karar lerhime çıktı. ancak iş bankası beni aradı. mahkemeye vereceklerini ve hep kazandıklarını ve feragat etmemi istedi. siz ne yaptınız? hangşi banka idi. sonuç ne oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan1287 -- 5 Aralık 2018; 13:49:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan1287

    Merhaba, THH ne bende başvurdum. Karar lerhime çıktı. ancak iş bankası beni aradı. mahkemeye vereceklerini ve hep kazandıklarını ve feragat etmemi istedi. siz ne yaptınız? hangşi banka idi. sonuç ne oldu?
    Durum nedir sizi mahkemeye verdiler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tam anlayamadım bu vadesiz hesaplardaki hesap işletim ücretinden mi bahsediyoruz? Zaten 2-3 senedir Danıştay'ın kararı yok muydu bunla ilgili? Ben mesela Yapı Kredi'deki vadesiz hesabımdan hiç hesap işletim ücreti ödemiyorum bu danıştay kararından beri. Burada tartışılan işlem hangisi?
  • Ben tüketici hakem heyeti ne başvurdum bı bok cikmadi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Ben tam anlayamadım bu vadesiz hesaplardaki hesap işletim ücretinden mi bahsediyoruz? Zaten 2-3 senedir Danıştay'ın kararı yok muydu bunla ilgili? Ben mesela Yapı Kredi'deki vadesiz hesabımdan hiç hesap işletim ücreti ödemiyorum bu danıştay kararından beri. Burada tartışılan işlem hangisi?
    Arkadaşlar muhtemelen ölücülük yapıp yıllar öncesinde kesilen hesap ücretlerini almaya çalışıyorlar
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, geç cevap veriyorum. Tüketici hakem heyetinin lehime karar vermesi sonucu, banka beni aradı. Biz bu tüketici hakem heyetine dava açacaz, isterseniz vazgeçin dedi. Ben de açın dedim :) 3 gün sonra cebime mesaj geldi, hakkınızda dava var. Şu tarihte duruşma var diye. 3 ocakta asliye hukukta duruşmam vardı. Girdim mahkemeye. Hakim sadece eklemek istediğiniz bir şey var mı diye sordu. Yok dedim. Hakim davayı reddetti. 1dk sürdü. Yani mahkeme de lehime karar verdi :) bankacı arkadaş ile de konuştum. Mahkemeler genelde tüketici lehine karar veriyormuş. Fakat bankalar bi nevi gözü korkutma psikolojisi ile yok dava açarız, veya dava açılsa bile duruşmaya gelmez ise kazanmış oluruz düşüncesi ile davranıp parayı koparmaya çalışıyormuş. O yüzden geri adım atmayın bence. Mahkeme kararının yazılması tebliğ falan 3-4 hafta sürüyormuş. En geç şubatta para mı alırım diye düşünüyorum :) bu arada benim bankamda iş bankası idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimgs88 -- 19 Ocak 2019; 10:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

    Arkadaşlar kusura bakmayın, geç cevap veriyorum. Tüketici hakem heyetinin lehime karar vermesi sonucu, banka beni aradı. Biz bu tüketici hakem heyetine dava açacaz, isterseniz vazgeçin dedi. Ben de açın dedim :) 3 gün sonra cebime mesaj geldi, hakkınızda dava var. Şu tarihte duruşma var diye. 3 ocakta asliye hukukta duruşmam vardı. Girdim mahkemeye. Hakim sadece eklemek istediğiniz bir şey var mı diye sordu. Yok dedim. Hakim davayı reddetti. 1dk sürdü. Yani mahkeme de lehime karar verdi :) bankacı arkadaş ile de konuştum. Mahkemeler genelde tüketici lehine karar veriyormuş. Fakat bankalar bi nevi gözü korkutma psikolojisi ile yok dava açarız, veya dava açılsa bile duruşmaya gelmez ise kazanmış oluruz düşüncesi ile davranıp parayı koparmaya çalışıyormuş. O yüzden geri adım atmayın bence. Mahkeme kararının yazılması tebliğ falan 3-4 hafta sürüyormuş. En geç şubatta para mı alırım diye düşünüyorum :) bu arada benim bankamda iş bankası idi.
    peki ben yıllar önce hesap işletim ücreti adı altında hesabımdan çekilen paranın makbuzunu nasıl geri alacağım tarihi belli o tarihte şikayetvar a şikayette bulunmuşum banka ise hesap işletim ücreti yasaldır demiş o tarihte.




  • Ben telefonla aradığım da, bütün yıllar itibariyle hesap dökümümü istiyorum dedim. Mailime attılar. Oradan çıkarttım hepsini. İlla makbuz olarak gerek yok. Hesabınızdan çekildiğini gösteren hesap dökümünü gösterin yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.