Şimdi Ara

Bannerlord yemin ettiğim kralliktan ayrılırsam yerleşkeler gider mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bannerlord'da batanyalilara veya kuzaitlere yemin edeceğim birkaç şehir ve kale aldıktan sonra yeminimi bozarsam kaleler veya şehirler ben de kalır mı veya şehri ve kaleyi kendim almam ile liderin bana vermesi arasında fark var mı cevaplarsaniz sevinirim ona göre yemin edip geri bozacağım




  • Valla onlara yemin edip bannerları altında savaşıp bahşedilen lokasyonları mal mülk edindiysen sen çıkınca elinden alıyorlar.


    En iyisi kendi birliğini kurmak. Bir miktar companion yapıyorsun sonra bağımsız şekilde saldırıp bir kaleyi ele geçiriyorsun.


    Daha sonra o kaleye vali atayıp az ilerledikten sonra valiye git "kendi krallığımı kuruyorum" de ve krallığın ilk adımlarını at.


    Bannerlord modsuz çok yavan bir oyundur, aslında onu tam bir oyun yapan eksiklerini kapatan modlarıdır, onları da unutma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Temmuz 2023; 21:36:52 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam ya aslında daha 120 kişiyim ama askerler üst seviye yani rahat 200 kişi alirim ama kaleye saldiriyorum hemen 300 400 kişilik ordu geliyor, ne zaman almayı denesem bir türlü yapamadim en iyisi birkaç mod bakiyim

  • Bir mod var, slowdown modu, bir tuşla anında oyunu slowmo'ya çekiyorsun öyle olursa 1vs1 çok adam kesebilirsin, inanılmaz bir his.


    Bunu cheat engine ile de yapabilirsin, speedhack var, onla hızlandırıp yavaşlatabiliyorsun. Bunu son zamanlarda fps oyunlarda falan çok kullanmaya başladım.


    Kalabalığa karşı sharingan açmış gibi oluyorsun.


    Kale almak istiyorsan mühendislik sayesinde bir duvar falan yıksan içeri dalabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Temmuz 2023; 22:0:35 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam yukleyecegim simdi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.