Şimdi Ara

Banshee (2013-2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.289
Cevap
29
Favori
54.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: go_can

    quote:

    Orijinalden alıntı: Surveillance

    İlk bölümü epey beğendim...

    Yalnız açık sahneleri Spartacus gibi abartmadan Game of Thrones tadında bırakıp, ana konuya bağlı kalırlarsa tutabilir bu dizi.

    Gerçi Amerikan izleyicisine de belli olmaz.

    2.sezon onayını almış önceki yorumların birinde yazıyordu

    Süper, rahatça indirip izleyeyim o zaman...

    2-3-4'ü yarın akşam izlerim kesin.




  • beyler 8 bölümmüş

    İlk bölümü 11 Ocak 2013 günü Cinemax kanalında yayınlanan drama dizisi “Banshee” sekiz bölümlük ilk sezonu sonlanmadan, ikinci sezon onayını almayı başardı. 29 şubat 2013 günü yayınlanacak olan ilk sezon finalinin ardından (1×8) dizi yaklaşık bir yıl kadar ara verecek ve 2014 yılında ekranlara geri dönecek.

    Prodüktörlüğünü True Blood dizisinin yaratıcısı ‘Alan Ball’ ın yaptığı Banshee dizisinin senaryasonu David Schickler ve Jonathan Tropper yazıyor. Dizinin baş rollerinde ise Antony Starr (Lucas Hood), Ivana Milicevic (Carrie Hopewell) ve Rus Backwell (Gordon Hopewell) yer alıyor.

    Dizinin konusu:

    Eski bir suçlu ve usta bir hırsız olan Lucas Hood (Antony Starr), Şefir Banshee’nin kimliğine bürünür ve bu bölgede suç faaliyetlerini sürdürmeye devam eder.

    alıntı:http://www.sinemaz.com/banshee-2-sezon-onayini-aldi/




  • Banshee oldukça kaliteli ve her geçen bölüm çıtayı yükseklere taşımayı başaran senaryosu ile şu sıralar Arrow a gösterilen ilgiden çok daha fazlasını hakediyor.
  • şerif i spartacus a benzetiyorum
  • Bende yerimi alayım beğenilmiş dizi
  • Yeni başladım diziyi izlemeye takip
  • Dizi baya güzel çıktı.Job'a bayıldım resmen.Hem komik hem de küfürbaz.İlk bölümdeki şu sahnesiyle hasta oldum kendisine.Karizmatik travesti.





    Şerif Gannicus'tan beter.Doğuştan Afrodizyaklı.Son bölümde Siobhan adlı polis ablamızın eve gelince aha dedim bu da gitti.Sırada kim var acaba? diye düşünmeye başlamışım ki anında postaladı şerifi.Büyük ihtimal olacak bu da.Rebecca'da adamı dinden imandan çıkartır.Nedir öyle o yav.Dizi abartmış açık sahneler konusunda.4.bölümdeki Carrie'nin duş sahnesi ve devamı çok abartılı olmuş.Bu dizi varken Spartacus,Game Of Thrones b*k yesin açık sahne konusunda.

    Şuan konu daha çok Kai Procter ve kasaba üzerinden ilerliyor.Rabbit konuya dahil olunca mevzular kopacak gibi.Kai Procter'da çok iyi bir karakter.Ağır piskopat bu da.Yardımcısı ondan beter.


    6.bölümün promosu




    Beyaz teni kel herif nedir öyle?Ahanda buraya yazıyorum.Kesin bu herif bizim şerifi hapishanede tecavüz etmiştir.Gösterirlerse o sahneyi şaşırmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 11 Şubat 2013; 0:09:38 >




  • 2 sezondan fazlasını görürse iyi olur ama görmez gibi geliyor.Böyle farklı karakterleri olan dizileri genellikle uzun yaşatmıyorlar.

    Bugüne kadar yaınlanmış bölümler için yorum yapacak olursam Başrol oyuncusu rolüne cuk diye oturmuş.Temeli iyi bir senaryoya dayandırmışlar.ancak işlenecek konular belli bir süpriz yaparak senaryo farklı yönlere kayarsa daha iyi olacaktır dizi.Kararsız olanlar için keyifle izlenecek bölümlere sahip olduğunu şimdilik söyleyebilirim.
  • Başlamayı düşünüyorum.
  • Bende baslicam gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerif her bölüm birini elden geçirmese olmuyor.
  • İşleyiş olarak diziyi çok spoiler vermeden anlatabilecek olan var mı? Mesela Suits gibi her bölüm farklı konu üzerinden mi gidiyorlar, yoksa Spartacus gibi belirli bir konu var onun üzerinden mi ilerliyorlar?
  • Şerifin işler yolunda baya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    İşleyiş olarak diziyi çok spoiler vermeden anlatabilecek olan var mı? Mesela Suits gibi her bölüm farklı konu üzerinden mi gidiyorlar, yoksa Spartacus gibi belirli bir konu var onun üzerinden mi ilerliyorlar?


    Arka sokaklar gibi bir orda olay oluyor bir burda
  • Dizi baya iyi ilerliyor 6. bölüm daha da bomba olacak gibi.

    Dizi öyle bir durumda ki nereden çeksen oradan gider ve adamlar da heryerden çekiyoi bitmeyecek bir hikayesi var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crywolf34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    İşleyiş olarak diziyi çok spoiler vermeden anlatabilecek olan var mı? Mesela Suits gibi her bölüm farklı konu üzerinden mi gidiyorlar, yoksa Spartacus gibi belirli bir konu var onun üzerinden mi ilerliyorlar?


    Arka sokaklar gibi bir orda olay oluyor bir burda

    Normalde Arka Sokakların ismini duymak bile kaçıp gitme sebebi olabilir :) Ama dizi hakkındaki yorumların neredeyse hepsi olumlu o yüzden en iyisi izleyip görmek o zaman :) Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 10 Şubat 2013; 23:16:30 >




  • Dizinin her bölümünün konusu farklı mı yoksa düz bir hikaye içinde gidiyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 10 Şubat 2013; 23:39:37 >
  • Bu arada spartacus gibi diyenlerin psikolojik sorunları var kesinlikle.iki üç tane sevişme sahnesi gördünüz diye spartacusa benzetiyorsanız yazık sizin uzun dönem bellek darcığınıza.
  • Diziye bi başlangıç yapalım bakalım nasılmış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.