Şimdi Ara

BARBAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar barbar işçin dagger iyi degil diyorlar her ne kadar speed ve dps fazla olsa da nedenini kimse cözememiş galiba bulamadım :D

    bana bir barbarın neden dagger kullanmayacagını ya da kullanacagını yazarsanız sevinirim.



  • barbarlar main hand'e axe veya mace alırlar ise pasif skillden %10 crit hit change veriyor. Bu çok abartı bir özellik. O yüzden main hand axe/mace harici silah asla kullanmayacaksın. diğer eline istersen kırbaç al fark etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    barbarlar main hand'e axe veya mace alırlar ise pasif skillden %10 crit hit change veriyor. Bu çok abartı bir özellik. O yüzden main hand axe/mace harici silah asla kullanmayacaksın. diğer eline istersen kırbaç al fark etmez.

    hangi pasif skill o? anımsayamadım passive olarak %5 chc %50 chd olanı kullanıyordm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaHooTR

    arkadaslar barbar işçin dagger iyi degil diyorlar her ne kadar speed ve dps fazla olsa da nedenini kimse cözememiş galiba bulamadım :D

    bana bir barbarın neden dagger kullanmayacagını ya da kullanacagını yazarsanız sevinirim.

    Bütün hasar main hand yani ana eldeki silahtan geldiği için ve bıçağın hasar aralığın çok cırt olduğu için bıçak ve hızlı hasar aralığı düşük silahları daha çok casterlar kullanıyor. Öte yandan babalardaki weapon master pasifi tokmak ve balta davasına %10 crit verdiği için ve üstüne hasar aralığı da baya yüksek olabildiği için barbarların olmassa olmaz seçimi.

    Genelde cast animasyonu olmayan (sprint, explosive blast vs.) büyüler ve alan bazlı büyüler içinde hasar aralığı yüksek atak hızı düşük silahlar 10 numara işlemekte.

    Bu sebebten Tokmak veya balta bu aralar moda.




  • doğru söylemektesiniz. bende cok irdelememiştim weapon master skill ini. bu gece sabaha kadar baktım. tek el silahla geziyordum ve infernoda act2 yi farmsız bi sekilde geziyordum. bugün artık 2 el silah geziyorum su anlık ikisi de sword çünkü cok hızlı damage vuruyorlar ve act2 de farm yaptım cok rahat dps normalde 42k oldu 5.freeze'den sonra 53k , battle rage den sonra 60k ya varıyor. Freeze spell i ve berserker da ise dps 150k yı geciyor takip edemiyorum ama cok seri oldu. Su anda tek ihtiyacım loh kaldı gibi duruyor. eğer her vurusumda sağlık da alırsam act3-4 biter oyun. 2. kılıcım yerine bi tane dagger buldum üstünde loh - str - vit - chd var. onu almayı düşünüyorum. onun için sordum. dagger'ların damage aralıgı düşük ama hızı iyi ve her vurusta sağlık dönecegini düşününce cok hos oluyor.

    NOT: 200+ loh , 140+ str , 70+ chd olan sword , dps olarak da 850+ düşünüyorum su anda eger dagger'ı alamazsam 5m param olacak (fakirim biraz) 5m + bi kaç güzel eşya takası yapabilirim (legendary ring gibi)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.