Şimdi Ara

BARCA NİN BAYERNDEN BUYUK OLMASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • valla kim ne derse desin oyuncular mali yonden batik basarisi vs olmayan son zamanlarda avrupada is yapamayan barcaya gitmek icin 40 takla atiyorlar.


    de jong takimdan ayrilmaz raphinha barcayi bekler lewa takima rest ceker.


    tsu yu falan goriyorum lewa yi kotulemeye baslamis 

    40 yillik st olup top dagitip ilerde kule olan ustelik onca gol atan lewayi elestirmeye baslamis ama 37 yasinda ceza sahasi disinda topa dokunamayan ronaldo dedeyi juvedeyken ovuyordu soyle iyi boyle iyi.


    kurbaga bappeye parisin anahtarini verince proje icin kaldi der lewa barcaya gidince para icin gitti.bunlar boyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lewa'nın gitmek istemesinin nedeni son büyük kontratını yapabilmek için. Lewa şu anda Barça oyuncusu olsaydı Bayern'den 3 senelik kontrat dileniyor olacaktı. Barça bu yaştaki oyuncuya servet ödediğinde büyük kulüp olmuş olmayacak, risk almış bir kulüp olacak. o kontratı öneren tek kulüp Menemenspor olsa Lewa Menemenspor'a gitmeyi de düşünür.

    De Jong'un Barça'da durmak için can attığı yok. kalan kontratındaki alacaklarını ödeyip: "sen git köyünde uyu" desen, gider köyünde uyur.

    kimse Barça'ya hayran olduğu için gelmiyor. De Jong'a o kontratı vermemiş olsan gelmemiş olacaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Temmuz 2022; 9:19:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mali yönden batik olmalarinin bir önemi yok. Paralari var mi? Var. 25 yillik yayin gelirini kirdirip oradan sağlam para kaldirdilar.


    De Jonga Mbappe maaşi veriyorlar. Kovsan gitmez o adam. Raphinayi isteyen takim Chelseaydi. Raphinha Güney Amerikali. İspanya ve italya onun kültürüne daha yakin. Güney Amerikali oyuncular ya italya ya da ispanyada futbol oynamak isterler. Chelsea da bir Liverpool ya da City değil yani.


    Lewandowskiye gelince adam 34 yaşinda. Barçanin 15 milyon netten 4 yillik sözleşme teklifi onun için bulunmaz firsat. Barçanin teklifini okuğumda gitmek için 40 tikla atar yazmiştim foruma.


    Futbolda büyüklük gibi kavram artik yok. Futbolda romantizmin de devri bitti. iyi yönetiliyorsan hirsliysan ŞL şampiyonluğuna oynarsan futbolcular gelmek için siraya girerler. Birkaç milyon euro az kazanmayi da sorun etmezler. Futbolda bugün en cazip takimlar hangileri? City, Bayern, Real ve Liverpool.


    Mbappenin Psgde kalmasina şaşirmiştim. Şimdiyse anlam veremiyorum. Neden dersen, Vitinha, Ekitike vs için mi Psgde kaldi? Psgnin en az 2-3 world class adam almasini bekliyordum. Tamam böyle genç oyuncular alirsin da araya 2 tane de world class adam serpiştirirsin. Psg böyle yapmadi.





  • bernardo silva da barca barca diye agliyor sadece de jong degil



    ayrica de jong 16 milyon aliyor mbappe 90 milyon


    ortada paralik bir durum yok cunku varane united dan 18 milyon aliyor.varane a 18 veren de jong a mi vermeyecek bariz begenmeyip gitmiyorlar.


    keza lewa ata ata son kontratini barcaya neden atsin o parayi lewaya psg de verirdi chelsea de


    yaş falan demeyelim kolibaly 31 yasinda 5 senelik sozlesme imzaladi celsi


    Alıntı

    metni:
    @Kenshin12



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53FF1769 -- 17 Temmuz 2022; 11:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • De Jong 25 milyon net, 50 milyon brüt maaş aiiyor hocam.Yanliş biliyorsun. Mbappe de az çok o civarda kazaniyor. Biz 25-30 net teklif etmiştik diye hatirliyorum. Ceferin Psg ve Realin maaş teklifleri ayni demişti.


    Lewa Barçayla Şubatta anlaşmiş hocam. O stoper hocam. Chelsea de düzgün transferler yapan bir takim değil. Parayi çarcur etmede Barçadan eksik yanlari yok. Lukaku, Werner, Pulisic gibi adamlara saçtiklari paralar ortada.Chelseanin Barçadan farki sahibi var, istediği kadar para aktarir. Barçaysa dernek.


    Bernardo sadece dedikodu. City ve Pep birkamaz onu.


    Ronaldo değilsen her oyuncu iniş dönemine girer. Stoperler ve kaleciler biraz daha geç girerler.


    Varane brüt aliyordur. Bizdeyken 6 net aliyordu. De Jong 25 net aliyor. Birde Barçanin De Jonga 17 milyon sterlin borcu varmiş.

  • kenshin hocam hepsi nette yaziyor ac bak kim ne kadar aliyor 3 senede 600 milyon alan mbappe ile nasil karsilastirirsin de jong u asagi yukari diye karsilastirirsin



    https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o siteler güvenilir değil ki. Barça Corona zamani maaş ödeyemedi ve maaşlari gelecek yillara ötelediler. Bundan dolayi De Jongun maaşi o kadar. Pique de 20 net alacak gelecek 2 sene bu yüzden.


    Ben öyle her okuğuma inanmam. Güvenilir birkaç kaynak tarafindan doğrulatilmayan haberlere de inanmam. Barçaya yakin basin bile 25 neti doğruluyor.


    Bu tip sitelere göre Barçadaki maaşlar hep düşüktü fakat Coronadan önce senelik 600 milyondan fazla maaş ödüyordu Barça. Barçadan sonra en çok maaş ödeyen takimlar Psg ve bizdik. 400-420 milyon civari. Finansal tablolari açiklarlar oradan bakariz ne kadar maaş ödediklerine. Polonya basini Lewaya 15 net ve 3+1 yillik sözleşme dedi. Zahavi de 20 milyon komisyon alacakmiş.

  • Zaten kim bayern barcelonadan büyük dedi?



  • Müller>barca

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.