Şimdi Ara

BARCA UEFA REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bunca transfere ragmen uefaya gitmek nasil bir rezilliktir ki rakip inter lukaku yok ligde kotu


    buna ragmen elenmek nedir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnter kötüde barça iyi mi sanki
    Oynadıklar zor rakiplerin hemen hemen hepsinde zorlanmış. Cadiz falan gelince yeniyor işte
    Bir üst tura çıkarlarsa rezil olacaklardı.Uefada takılacaklar mis gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi>Barcelona

    Yıllarca söyledik. Messi yoksa;

    Barça=Valencia

    Lewandowski olmasaydı bu maç farka giderdi. Barça'da şu an hatta yıllardır Messi, Suarez ve Lewandowski dışında top class başka kimse top oynamadı. Barça'dan bir nane olmaz bu kadrolarla. Berbat yönetiliyorlar. Dembele bizim Süper Lig'de bile top oynayamaz. İkinci maçta yedek kulübesine oturturdu bizim hocalar. 2019 Liverpool maçında son dakikadaki vuruş hala akıllarda LOL. Dembele ile Fati ile Pique ile falan ŞL'de ilerleyemezsin. Mümkün değil. GG BARÇA.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm abartmayın dembele gibi oyuncu dünyada cok az, sorun şu sadece seviyesini hiç yükseltemiyor bir ara baya kendini geliştirmiş gösterdi ama son zamanlar da eskisi gibi oldu yine.

    Başka takımda olsa inan coşar barca ile bir uyuşmuyor oyun tarzı ile alakalı tam.

    Barça da para yoktu ondan dembeleyi ikna ettiler, levandowski ve dembele takimin en iyisi diğerleri ne yapıyor ona bakmak lazım. Misal kessin ve rapinha niye alındı? Rapinha iyi güzel hep zorlamaya çalışıyor ama bu takımın oyuncusu mu ? Biraz kazmalıkvar gibi, barça başarılı olmasının sebebi yıllarca hep zeka en üst seviye oyuncular vardı her bölgede inanılmaz.

    Simdi dembele rapinha gabi ansu pedri vs gibi oyun bilgisi zayıf ve temposuz oyuncular var bunlarla frankurt bile yenemezsin çünkü orta saha çok temposuz.

    En zeki oyuncu busgets düşünün oda eski toprak yaş almış adam, başarısızlık burda.

    Hiç organize ve hızlı olamıyor ki takım nasıl başarılı olacan dün 3 gol attı misal ama hepsi yavan goller. Doğru düzgün hucum çeşitliliği yok rakibi baskı altına alma yok kaos futbol risk alan yok anca bellemişler hemen en yakında ki adama pas ne uzun pas var ne birsey.

    Xavi bunları yapacaktı oda halen 20 sene önce ki oyunda şut çekip inisiyatif alan yok dembele leva dışında sonra niye uefa dayız.

    Korkarim ki barça bu rezil olma ile, her sene madara dalga oluyor, yakinda büyük oyuncular tercih etmeyecek bu takımda çünkü herkes oynayamıyor bu şekilde pasla gol atmaya çalışacaksan hep öyle adamlar bulman lazim oda zor, çünkü her takım barcaya defans yapiyor ligtede ayni.

    İnter bu maçta gayet açık oynadı ilk mac cok cekindiler baktilar bunlarda is yok dun kazanmaya oynadı adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ligi alacaklar ama


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Çabuk alacak dikkat edersen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt

    Dembele isterse dünyanın en yetenekli en iyi oyuncusu olsun. Beyniyle oynamadığı için hiç bir zaman bı adım ileri gidemicek. Son maçta bile karşı karşıya kalıp kalecinin üstüne şut çekti yanındaki adama atsa boş kaleye yuvarlayacak. Nerde ne yapacağını bilmiyor adam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maç dembelenin hiçbir suçu yoktu, arı gibi çalıştı ama bereceremedi,ha pas verebileceği pozisyonlar oldu ama şutu tercih etti. Xaviyi yakan pique denen kağnıydı. Yedikleri 3 golde pique ve busqets sıvadı resmen. Özellikle pique ölmüş,selasini yakında verir xavi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barçanin transferlerini forumda sen abartip şişirdin Todocuğum.Laportanin parali medyasi da ispanyada şişirdi. Chelseanin elinden aldik diye abarttilar da abartilar. Chelsea kadar boş transfer yapan takim da yok.


    O kadar transfer yaptilar? Hangisi world class? Lewa. O da 34 yaşinda iniş dönemine çoktan girmiş bir adam.Fransiz tonla stoper var iyi. Kounde de onlardan birisi. Gerisi zaten en fazla yedek olabilecek adamlar. Perezi o kadar eleştiriyordum adam 2 tane transfer yapti, 2si de nokta atişi. Casemiroyu da 70e Uniteda itelemesi yaninda balli kaymak kadayifi oldu.


    Gladyo38 Barça orta sahasi hakkinda güzel tespitler yapmiş. Uzun süredir bende ayni şeyleri söylüyorum. Gavi mücadele gücüyle oynayan bir adam. Pedri bence iyi oyuncu ama çok aşiri abartiliyor. De Jong ve Kessienin banko oynamasi lazim.



    Dembele Barçanin en önemli adami. O olmasa Barça bu kadar puan da toplayamazdi.


    Lewa Pessiden iyi oyuncu. Lewa yerine Pessi olsaydi Barça daha kötü olurdu. Lewa sayesinde Pedri vs her maç rahatça pozisyona giriyor. Lewayla ligi alirlar.





  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt

    Gladyo hocam büyük oyuncular Barçayi zaten tercih etmiyorlar faiş ücretler ödemedikçe. Lewa 28 yaşinda olsa Barçaya gelir miydi? Gelmezdi. Adam kendi açikladi Bayern 1 senelik sözleşme teklif etti ben 3 senelik istedim, Barça 4 senelik etti, kizim büyüyor, Mallorcada evimiz var, kizim okula başlayacak her şeyi düşünmeliyim dedi.


    Lewa zaten iniş döneminde olan bir oyuncu. Ona 38 yaşina kadar sözleşme vermek ne kadar mantikli tartişilr da alinan tek büyük isim o ve Koundeyle birlikte katki yapan 2 transferden birisi o.


    En iyi oyunculari Dembele. Onun da sözleşmesi kisa süreli ve 100 milyona çikiş maddesi var. Onun da 50si Dembelenin. Dembele de transfer olmak için oynuyor.


    Pessiyi Barça çok geç kovdu. Onu 2-3 sene erken kovsalar sağlam bir yapilanmayla her şey bugün farkli olurdu. Şimdi maddi olarak enkaz durumdalar. Gelecek geliri satip geleceği de ipotek altina aldilar. Maaşlar hala faiş seviyelerde. Pique, Busquets ve Alba gibi oyunculara büyük rakamlar borçlular. Laporta çok kötü sivadi.


    Tüm Avrupa kulüpleri Barça için bu kadar borcu olan bir kulüp transfer yapar mi çildirdilar mi diyorlardi. Laporta son kozunu da oynadi ve siçti.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.