Şimdi Ara

Barcelona=Valencia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pessi fanlarina göre Pessi olmadan Barça=Valencia.


    Sanki Barçayi iflas ettiren, geleceğini ipotek altina almasina neden olan, 4 senede 555 milyon euro maaş alan,Barçanin maaş dengesini bozup Ter Stegen, De Jong gibi adamlara faiş maaşlar verilmesine neden olan Pessi değilmiş gibi. Barçanin bugün bu durumda olmasinin 1 numarali nedeni Pessi ve Pessinin Barçayi sömürmesidir. Bir de dalga geçer gibi Martinezin Barça beraberliği sonrasi gönderisini beğeniyor. Pessici olmayan Barça fanlari Pessiye hain demişler. Doğru tespitleri yüzünden onlari kutluyorum.


    Barça Pessili dönemden daha güçlü. En azindan ligi alacaklar. ŞLde Pessiyle de her sene hezimetti.


    Barça Pessiyi çok geç gönderdi. 2-3 sene önce postalasalar Pessiyi kovsalar bugün farkli bir Barça olabilirdi. Barçada kalsa Barçayi tamamen batiracakti. Neymar ve Martinezi istiyordu Psgye gitmeden önce.


    Şimdi de Parisi batiriyor. Nasserin Mbappe sözleşme yenilerse Skiniar, Bernardo ve Lewayi alma sözü verdiği ortaya çikti bugün. 3ü de alinmamiş ve Mbappe isyanlarda.Psg Pessi yüzünden alamamiş. 30 milyon net maaşi var bitik sözde goatun. Mbappe açisindan bakinca isyan etmekte hakli. ŞLyi kazanip Altintopu almak istiyor da Pessiyle zor. Psgde santrafor yok. Ceza sahasina giden toplar duvardan döner gibi geri geliyor. Top indirecek, ceza sahasinda Psgnin var olmasini sağlayacak, Mbappeyi besleyecek santrafor yok. Pasla geliyorlar santrafor olmadan olmuyor. Mbappe yalnizca savunma arkasi atilan toplarla ve soldan çalimlarla bindirme yapacakta gol atacak.


    Pessi=full zarar. Takim Barça ya da Psg farketmiyor.








  • Oğlum harbi ruh hastasısın. Bu Messi sana ne etti oğlum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barça nın batışı sadece Messi ile açıklanamaz. yönetimin yaptıklarını anlatmadan işi sadece Messi'ye bağlamak taraflılık olur.

    yönetim Messi'nin takımdaki maaşları genel olarak yükseltmesini adeta "istemiş" zira tüm şirketlerde ve ihalelerde pay kapıcı olanlar için bir numaralı gereklilik ortalıkta büyük paraların dönüyor olmasıdır.

    ama Barça yönetimi pay kapmaktan da çok ötesini yapmış. adamlar el altından milyonları yemişler. bazı transferlerde 10-15 milyon paranın nereye gittiği net olmadan kaybı söz konusu.

    sonuçta adamlar o coğrafyanın en popüler takımını sömürdüler ve futbol takımları kendi coğrafyaları için özeldir, devlet desteğiyle falan bir şekilde kurtarılır. adamlar da demişler biz paraları çalalım sonra enkazı alan kimse gitsin devletten falan dinlenip ne yaparsa yapsın.

    Messi bu tabloda masum bile kalıyo nispeten. Messi Real'de Ronaldo da Barça'da oynuyor olsaydı şu anda "Ronaldo kulüp batırdı Messi batırmadı" diyecektik belki. çünkü Barça yönetimi zaten transferlerden tutun da kendi oyuncuları ile kontrat yenileme konusuna kadar her unsuru el altından para çalmak için kullanmışlar. Messi ile her sene 1 senelik kontrat yenilemek büyük ihtimalle özellikle işlerine geliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Ekim 2022; 5:2:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.