Şimdi Ara

Barselona'da Ne Yenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Barselona'ya gidipte bir maç seyretmeden olmaz. maç çıkışı için güzel bir restoran önerelim.. kapalıda iseniz solunuzda, maratonda iseniz sağınızdaki kale arkasının çıkışına doğru ya da o bölgedeki kale arkasında iseniz çıkışta direk caddeye inip biraz sağa yürürseniz, bahçesi olan ve zaten taraftarların girdiğini görebileceğiniz temiz ve lezzetli bir ispanyol tapas restoranına gidebilirsiniz.

    Barselona'da gezilecek yerler meşhur merkezdeki istiklal caddeleri las ramblas, bitmeyen kiliseleri la sagrada familia, torre agbar, barrio gotico, cathedral, park guell ve montjuic..

    alan persons project’in “la sagrada familia” albümüne aşina olan varsa zaten şarkı ile birlikte ziyaret edecektir kiliseyi.. gaudi’nin nasıl öldüğünü de biz yazmayalım ama hikaye ilginç biz de gitmeden öğrenmiştik, siz de gitmeden öğrenin diyelim.

    Katulunya caddesini aşağıdan çıkıyorsanız valencia caddesinin hemen üstünde, yok eğer casa mila’dan karşıya geçip inecekseniz iki aşağıdaki mallorca caddesinde “kataluna restoran” (cerveceria catalana) kesinlikle ama kesinlikle uğramanız gereken bir mekan.. en kötü zamanda bile kısıtlı sayıda tapas yer bir de tatlısından tadarım demeniz için bile uğramanız gereken “görmeden ve tatmadan gelmem” yeri.. omlet, ançuez ve mürekkep balığı bizim önerimiz olabilir. kendilerine has “krem brüle”leri de yemek sonrası için buraya yazdığımız tercih olsun.

    Barselona'ya gidecekler için "Barselona'da nerede ne yenir?" sorusunun cevabını vermeye çalıştım. umarım faydalı olur.

    Barselona'da Ne Yenir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.