Şimdi Ara

2 günde 2. ölüm Mete Durna Başıboş köpek tarafından boğazı parçalanarak ÖLDÜ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

    "Kanun olarak bir madde eklemişler"


    akp iktidara geldiği ilk yıldan beri her sene hayvan hakları konusunda daha ağır kanunlar çıkarıyor. ancak kısırlaştırma ve bakım işini belediyelere bırakıyor. belediyeler kısırlaştırıp, bakıyor mu? tabiki hayır. öyle olsaydı, 20 senede ortada köpek problemi kalmazdı.


    avrupa sıkı bi şekilde kanunları uygulayıp, sokakta köpek bırakmıyor.


    günün sonunda, vatandaş olarak canının ne kadar değersiz olduğunu fark ediyorsun.

  • akp 20 yılda çözemedi onlar konuşur akp çözemez 2 günde 2. ölüm Mete Durna Başıboş köpek tarafından boğazı parçalanarak ÖLDÜ! 

  • miko_miko kullanıcısına yanıt

    "Diğer kesimin de ses çıkarması lazım"


    bu ülke böyle, haklı olan değil. sesini çok çıkaran haklı. diğer kesim ise, korkup susuyor. hayvan düşmanı ilan edilmekten, belki biri dava açar diye, başka ne sebep varsa işte. benim başıma gelmedi diyip, başka habere geçiyor. oysa bugün olmasa yarın kendi başınada gelecek.



    yemin ediyorum biber gazıyla geziyorum 2 senedir. pandemi döneminde köpekler inanılmaz saldırganlaştı. daha yeni kuduzdan ölen var. hiç saldırmasalar bile insan tedirgin oluyor.

  • Sokaklarda serbestçe ve korkusuzca gezmek her vatandaşın hakkıdır. Sokaklarda güvenliğimi sağlamak yetkililerin yasal görevidir.

  • Evet pandemi dönemi köpeklere birşekilde yaradı. Benim mezun olduğum üniversitede köpek sayısı 3-4 katına çıktı. Okulda uzun süre insan da görmeyen köpekler iyice saldırgan oldu. Aslında köpek insana bağlı yaşar, yani insan yoksa aç kalır köpek. Yani okul boşken köpek azalması lazım ama birileri besliyor.


    Eskiden ormanda bisiklet sürerdik. En son 2021 de gittim. Köpekler yola yatmış bi anda önüme çıktı 10 tane kadar. Onlardan zar zor kaçtım ilerde bi 10 kadarı daha çıktı. Ogünden sonra gitmedim.


    Birgün görmediğim mahalleleri gezeyim diye bisikletle gidiyom, baktım boş arsaya yuva yapmışlar, 2-3 teyze besliyo bunları. Ama belki 20 köpek var. Ya dedim şu mahallede oturanlar kesin bu kadınlara sövüyodur dedim. Sonra hava karardı, eve dönecem. Aynı yerden geçerken bir tane siyah köpek bir takıldı peşime, ama nasıl koşuyor it. Ben son gücümle pedallıyom arkama bakıyom hala arkamda. Bi 10-15 dk arkama bakmadan sadece pedalladım. Bir tane köpekten zor kaçtım. Hepsi saldırsa ne olurdu bilmiyorum. Artık bisiklete binesim de gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapılacak şey köpekler toplanana kadar çocukları okula yollamıyoruz demek. 1 haftada topluyolar mı toplamıyorlar mı o zaman? Romanya'da 1 çocuk öldü öbür gün köpekleri topladılar. Bizim ülkede ses çıkartmazsan t-rex dolaşmasına bile ses çıkartmaz devlet



    2 günde 2. ölüm Mete Durna Başıboş köpek tarafından boğazı parçalanarak ÖLDÜ!
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt

    çocuğu okula göndermeyincede kanunen suç işleniyor. adı üzerinde zorunlu eğitim. evli olup, çocuğum olsa, dışarı tek başına çocuk çıkartmam.

  • Şimdilik protesto mahiyetinde 1 günlük yollamayacak millet bunun haberi olacak ülke sathında olacak. Ona bakarsak anayasal hakkımız çiğneniyor şuan. Çocuklarımız güvende değil biz bile güvende değiliz. Tıpışş tıpışş toplayacaklar. Ülke bu karakteri göstermek zorunda!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 31 Ocak 2023; 0:32:24 >
  • Şehirler insan medeniyeti için insanlar tarafından kurulur, geliştirilir. Dangalakların, mutsuzların, yalnızların, insan düşmanlarının besleyip, palazlandırdığı sokak itleri için değil. Bu medeniyeti geliştirmez, geriletir ve yok oluş sürecini başlatır.

    Hiç bir kopek insan hayatından daha değerli değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

    Evet o adam ceza aldı 10 sene dile kolay. Suçun ne diye sorduklarında, it zehirledim demesi bile durumun vahametini açıklıyor.

    Burada kaç defa çocuk ısırıldı, sayısını bilmiyorum.

    5-6 sene önce 8. sınıf öğrencisi bir kızın saç derisini koparttılar.

    Bu itler yüzünden lise zamanı bana otomobil çarpıyordu. Yer ıslaktı elimde ki şemsiyeye sinirlenmişler. Kaç defa köpek saldırısı atlattım bilmiyorum. Çoğu zaman kendi çabam ile hızlı koştuğum için kaçabiliyorum.

    Belediyenin Allah belasını versin. Alırlar benden oy beklesinler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeyi bu laçkalaşmış düzenden ancak tek şey kurtarır onu da yazmayayım anlayan anlar.Sorunlu bir ülkeyiz ve bu sorun sadece iktidar kim sorunu değil.Bugün altılı da gelse başıboş köpek sorununa çare bulmayacak aksine adamlar mama desteği yapacak aynı şuan ki yönetimden farksız olacak.Ülkeyi hudutsuz koyanlar senin sokaktaki başıboşunu hiç dert eder mi ? Özellikle büyük bir rant kapısıyken.Milyonluk mama ihalesi veren sokağa mama döktüm diyen bir belediyeyi nasıl denetleyeceksin gidip kaç liralık mama döktüğüne mi bakacaksın? Tımarhaneden farksız,rant müthiş.Al evinde besle desen yok.Evine ırk köpek almıştır.Sokağı geçtim hastanelerde,cafelerde bile besili koyun büyüklüğünde başıboş köpekler geziyor.Avrupa ülkesi adayı bir ülke sözde ama Hindistan’da bile bu manzarayı belki de göremezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu halk çözer o da ya toplanır ya da oturduğu yerden okula göndermiyoruz derse tıpış tıpış toplarlar. Yoksa bugün sokakların gerçek sahibi köpeklerdir diyenler yarın sınıfların gerçek sahibi diyecekler şimdiden başladılar!


    2 günde 2. ölüm Mete Durna Başıboş köpek tarafından boğazı parçalanarak ÖLDÜ!
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt

    hahaha bu ne ya


    sınıfı köpek ahırı yapmışlar


    Benim komşunun evi de leş gibi kokuyor. Kapısının önünden geçerken nefesimi tutuyom. Kesin onun evi de böyle.


    Yönetici bu benim komşuyu mahkemeye vermiş. Benim komşu kazanmış. Adam apartmanı kokutuyor, heryere kemik atıyor, apartman bahçesini köpek bahçesine döndürüyor ama mahkeme adamı haklı buluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azıcık çocuk seven, azıcık vicdanı olan, yürüyüş yapana azıcık saygısı olan, bisiklete binene azıcık saygısı olan, gece vardiyasından çıkıp işinden yürüyerek gelene azıcık saygısı olan, her gün sokakları ve parkları temizleyen çöpçülere azıcık saygısı olan, havlama sesinden gece uyuyamayan insanlara azıcık saygısı olan ve medeniyetten azıcık nasibini almış insan başıboş sahipsiz köpeklerinin önüne bir tas yemek dahi koymaz ve belediyelere baskı yaparak toplatır.

    Vicdan mastürbayonu yapan düşüncesiz ve saygısız insanlar, köpek saldırısında ölen insanların kanı elinizde... Bu dünya da olmasa da öbür dünyada da elbet hesabı sorulur. Bu ölen çocukların, ölen insanların yüzüne nasıl bakacaksınız.

    100 kere 1000 kere yazdık; Köpek bu gezegenin bize sunmuş olduğu doğal bir canlı değil. İnsanın kendi çıkarı için kurttan evcilleştirdiği, yapay seçilim ile günümüze gelmiş bir canlı ve insanın bakımına muhtaç. Köpeğin ihtiyacı insan tarafından karşılanmadığı sürece köpek tek başına doğada yaşayamaz. İnsan ihtiyacını karşılamaz ise yaşamını sürdürebilmek için çeteleşmek zorundadır. Çeteleşen köpekler kurt moduna geçerler. İnsan artık onlar için bir avdır. Atası kurttan kalan dişlerini silah gibi kullanırlar.

    Bu arada, en çok başıboş sahipsiz köpek CHP ve İYİ Parti belediyelerinde. Bu iki belediyenin sokakları ve parkları sahipsiz köpekler ile dolu.


    2022'nin konusunu da burada dursun.

    https://forum.donanimhaber.com/sokak-kopegi-saldirilari-1-ayda-30-can-verdik--154518448

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eninde sonunda köpek tüccarlarını ve tasmasız köpekleri koruyan engeller kalkacak, o zaman görün şenliği.

  • Sokaklar çocukların olmalı hayvanların değil !

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dikkat ediyorum cumhuriyet gazetesi köpek saldırı haberlerine hiç yer vermiyor ama köpeklere yapılan şiddet haberlerini ana sayfadan veriyor. Mete Durna isimli çocuk köpeğin boğazını parçalaması sonucu ölmüş, hiç mi haber değeri yok?

    https://www.google.com/search?q=%22mete+durna%22+site%3Acumhuriyet.com.tr&client=ubuntu&hs=ZY7&channel=fs&sxsrf=AJOqlzVhshB6K3Wd1Pq4gPOQmkUpArJU5A%3A1675141266662&ei=kqDYY_n5J7qVxc8P8qaM2AQ&ved=0ahUKEwj5ipfBg_H8AhW6SvEDHXITA0sQ4dUDCA4&uact=5&oq=%22mete+durna%22+site%3Acumhuriyet.com.tr&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQA0oECEEYAUoECEYYAFCuAViBHGDTHGgEcAB4AIABeIgBxwmSAQQwLjExmAEAoAEBwAEB&sclient=gws-wiz-serp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ve hiç bir partinin de seçim programı,propagandası ve vaadlerinde başıboş köpek terörü ile ilgili tek kelime yok,duymadım. söyledilerse eğer özür dilerim ama yok işte. hepsi korkuyor bu köpek sevicilerinden

  • Ulan kafayı yiyeceğim, böyle birşey nasıl olabilir aklım almıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.