Şimdi Ara

Başıma Gelen Talihsiz Bir Kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ecuetos E kullanıcısına yanıt

    Direkt kaskodan yaptır,hasarın az,çok fazla bir yük bindirmez seneye poliçene...

  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

    Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. En mantıklısı bu şekilde olucak gibi. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault un kalitesi ile alakalı bir durum değil arkadaşlar şuan çıkan (2010 sonrası) bütün araçların ön kısmı yumuşak darbeyi emici şekilde yapıyor kaldı ki renault bu konuda oldukça başarılı N-CAP testlerinden 2006 dan beri her segmentte o yıla göre 5 yıldız alan bir firma o yüzden azıcık dokundum aracım hemen yamuldu demek saçma şöyle bir örnek vereyim toros ile kaza yapın sonrada clio 5 ile toros daha az zarar görecek ama iç kısımda en ufak darbeyi bile kabine daha fazla hissettirecek belkide düşük hızda bile size zarar verecektir ancak aynı firmaya ait clio 5 ile yapacağınız kazada clio 5 toros a oranla çok daha fazla dağılmasına rağmen sizi belli bir km ye kadar burnunuz bile kanamadan çıkmanızı sağlayacaktır.

  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    Evet ben de ona dikkat etmiştim. Hep tam yıldız alıyor ama ön kısmı çok yumuşak diye. Gayet güzel açıklamışsın, teşekkür ederim zaman ayırıp bilgilendirdiğin için. Bakalım son durum nasıl olucak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hasarsızlık indirimi gider

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharkemre

    renault un kalitesi ile alakalı bir durum değil arkadaşlar şuan çıkan (2010 sonrası) bütün araçların ön kısmı yumuşak darbeyi emici şekilde yapıyor kaldı ki renault bu konuda oldukça başarılı N-CAP testlerinden 2006 dan beri her segmentte o yıla göre 5 yıldız alan bir firma o yüzden azıcık dokundum aracım hemen yamuldu demek saçma şöyle bir örnek vereyim toros ile kaza yapın sonrada clio 5 ile toros daha az zarar görecek ama iç kısımda en ufak darbeyi bile kabine daha fazla hissettirecek belkide düşük hızda bile size zarar verecektir ancak aynı firmaya ait clio 5 ile yapacağınız kazada clio 5 toros a oranla çok daha fazla dağılmasına rağmen sizi belli bir km ye kadar burnunuz bile kanamadan çıkmanızı sağlayacaktır.

    Herkes sağlamlık dendiğinde Volvo ile kıyasladığı için





  • şaan Ş kullanıcısına yanıt

    Hasarsızlık indirimi yüzde 30 gibi bir şey olması lazım. 200-300 tl bir şey olsa cebinden yaptırmak mantıklı hem süresi de varmış. Ama binden fazla çıkacaksa bozdurmak mantıklı oluyor. Bazı kaskolar 2 hak veriyor yaptırırken bunlara dikkat etmek gerekiyor. Tabii fiyat da artıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panjuru kendine dogru tut asıl yerine oturana kadar cek kanittir tirnaklari kirildiysa bilmiyorum duruyosa oturur yerine :) daha once bi kac defa asilmisligim var nasil oldugunu bilmiyorum tekme mi atmislar lan buna dedim yerinden cikmis durdugu yerde asilinca oturuyor :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.