Şimdi Ara

Basketbola baslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son birkac aydir hobi olarak oynuyor hic bir egitim almadim ve cok fazla ziplayamiyorum. Boyumu tam olarak bilmesem bile 175 civari. Biraz daha uzun olabilirim.

    Basketbolu cok sevdigimden ve pek spor yapmadigim icin profesyonelce ogrenmek istiyorum. Suana kadar ogrendgim teknikleri 2k14 oynayarak ve ilgili videolara izleyerek ogreniyorum. Benden adam olur mu sormak istedigim bu. Bizim burada fatih spor kompleksi var oradaki basketbol kursuna yazilicam. Dedigim gibi birazda spor amacli gidecem.

    Aslinda atletik bir vücudum var fakat spor yapmamaktan biraz yavas hareket etmekteyim zamanla acilirim diye dusunuyorum. Mesela 305'lik potaya smac basabilir miyim ilerde? Boy evet genetik ama basketbol yardimiyla daha uzar mi?

    Takimda oynamak gibi bir hayalim yok zaten bu yasta basladigima gore almazlar diye dusunuyorum. Belki takimlara girmek icin cok gec degildir. Alma gibi bir ihtimalleri var midir? Cok da rezalet oynamiyorum yetenek var gibi bende okuldaki arkadaslarim sayesinde de gelistirmekteyim ama dedigim gibi antremansizim.

    Bir de basketbol ayakkabisi almayi dusunuyorum 2 tane bir tanesini ahsap sahada digerini asfalt zeminde hangi ayakkabilari tercih etmeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yazmayi da unutmusum yasim 17. Nedense ust mesaj duzenlenmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17'yse sokakta hobi olarak oynamaya devam et
  • alper_tunga_1996 A kullanıcısına yanıt
    Pek aciklayici bi cevap degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşındaysan ve 1.75 boyundaysan bişey olmaz bi yere giremezsin en fazla okul takımı oda ygs-lys var ben girmedim şahsen
  • Lise 1 e gidiyorum lise 4'ler bile bana michael jordan-lebron james-kobe bryant falan diyorlar oysa daha henüz peki iyi bir altyapıda değilim

    sen gelmiş şimdi ihtimal varmı diye soruyorsun

    var tabi EBBL'den bir takıma girersin 3.lige çıkarsın orda kendini gösterirsin 2.lig takımlarından biri kapar ordanda lig çıkarsan buyur 1.ligdesin
  • abatrow1907 A kullanıcısına yanıt
    Ben de birkac ay oynadigimdan dolayi ve basketci arkadaslarimdan dolayi az bucuk seyler biliyorum 0 bilgi ve 0 yetenekle baslamicam ondan dolayi umidim var. Peki fatih spor kompleksine mi gitmeliyim yoksa ozele mi? Belediyenin kursu iyi midir hem ucretsiz olmasi benim cok isime gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.