Şimdi Ara

Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum fakat tam bilgi sahibi değilim.Oyunun amacı nedir? Ne yapmak gerekiyor bunla ilgili küçük bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada önerebiliceğiniz mümkünse rehber niteliğinde türkçe bi youtube kanalı veya başka bi siteden varsa videolu gönderirseniz çok iyi olur.



  • League of Legends, MOBA tarzı bir oyundur. Dört farklı harita ve farklı oyun modları bulunmasına rağmen esas mod Sihirdar Vadisi haritasında oynanan 5v5 modudur. Amaç rakibin merkez binası olan Nexus'u yıkmaktır.

    Sihirdar vadisinde 3 koridor bulunur. Vadi çaprazlamasına geçen bir nehir ile ikiye ayrılmıştır. Kırmızı takım üst yarıda, mavi takım ise alt yarıda bulunur. Aynı zamanda her iki takımın ormanı vardır. Her koridorda 6 adet kule bulunur. Kuleler iki takım arasında üçer olarak paylaştırılmıştır. Kuleleri sırayla yıkmak zorundasın. Aynı zamanda Nexus'u koruyan iki adet kule vardır.

    Oyunda her iki takımında minyon isimli yaratıkları vardır ve bunlar ölene kadar saldırırlar. Minyonlara son vuruş yaparak altın kazanırsın. Exp kazanmak için ise rakip minyonlar ölürken yanında bulunman gerek. Rakip şampiyonları öldürürsen de altın ve exp kazanıyorsun elbette.

    Oyunda 100'den fazla şampiyon var. Herbiri farklı yeteneklere ve farklı oynanış biçimlerine sahip. Oyun her hafta salı günü 10 adet şampiyonu ücretsiz haline getirir. Her salı bu 10 şampiyon değişir. Eğer bir şampiyonu kalıcı olarak almak istiyorsan mağazdan IP veya RP ile alabilirsin. IP oyun oynadıkça kazandığın puandır. RP ise gerçek para yatırarak elde ettiğin puandır.

    Önerilerime gelince:
    1-) Eğer RP alma gibi bir niyetin yoksa TR sunucusnda başlamanı önermem. Oyuncu kalitesi epey kötü çünkü. Batı Avrupa(west) sunucusunu öneririm.

    2-) Hesabın en fazla 30. seviyeye geliyor. 20. seviyeye gelene kadar IP harcamanı tavsiye etmem. 20 olunca rün dizmeye başlarsın. (Daha sonra sorarsın kabiliyet ve rün meselesini)

    3-) Her hafta bedava olna şampiyonları denemeni öneririm.

    4-) Rakip şampiyonları öldürmeye çalışmaktan ziyade minyonlara son vuruş yapmaya çalış.

    5-) Oyuna başlayınca hesabına üç adet iade hakkı veriliyor. Bunları akıllıca kullanmanı öneririm. Düşük bir miktar IP için kullanmanı önermem.

    6-) Her şeyden önce bunun bir oyun olduğunu unutma. Sinir hastası olmaya veya oldurmaya gerek yok.

    Rehber olarak aklımda şimdilik pek bir şey yok ama şuna bir bakmanı öneririm:
    http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/

    Aklına bir şey takılırsa sormaktan çekinme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 8 Temmuz 2015; 0:59:37 >




  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam hepsini okudum hepside değerli bilgiler.Tr sv önermemişsiniz ama arkadaşım üniversite falan klanları oluyor girersin eğleniriz demişti.Belki ilk batı avrupada başlayıp oyunu kavrarsam trye geçerim hem bilgili olur epey gelişirsem biraz para yatırırım diyorum.Oyun olduğunu biliyorum ya amaç eğlenmek yazı geçirmek zaten üniversite tercih zamanı stresten uzak olmakta epey faydası olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.