Şimdi Ara

Başlangıç İçin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar basit animasyonlar yapmak istiyorum bunun için blender mı yoksa başka bi program mı kullanılmalı? Yeni başlayan biri için neler tavsiye edersiniz?



  • blender yeterlıdır.hatta 3d ye baslarken dıger programlara gore daha rahat alısıyor ınsan.arayuz vs oldukca kullanıcı dostu.

    blender ıcın turkce portallar vs dahı var.zaten program acıkkaynak oldugundan ınsanlar yardmcı olmaktan gerı kalmıyor.ılerıde sende farkedersın,sozum ona turkıyenın en baba 3d forumlarında kımse takmıyor acemı adamı.bırsey sordugunda eger bırılerı bıldıgı ıle ovunemeyecekse cevap yazmıyorlar. blender kullanıcıları bu 3d cılere(mımardan bozma cogu) nazaran daha arkadasca ve ayrdımsever yaklasıyorlar.1e 3 blender kullanıcıları daha yardımsever dıyebılırım.dolayısıyla ogrenmen,gelısmen ve hadi beraber bırseyler yapalım dedıgınde katılım gosterecek ınsan sayısı daha fazla olur.

    ogrenmeye baslama konusundada modelleme>kaplama>render>anımasyon teknıklerı seklınde ılerleyebılırsnı.
    en onemlı nokta kafanda soru ısaretı bırakmadan ılerlemen.ufakda olsa bır sorunla karsılastıgında cozumunu bulmadan baska konulara atlama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasezo -- 20 Şubat 2015; 15:47:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.