Şimdi Ara

Başlangıç İçin Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendimi bildim bileli motora merakım var 19 yaşındayım 1-2 ay içerisinde motor ehliyeti ve motor almayı düşünüyorum.

    Fakat daha önce hiç tecrübem yok ve motor için bütçem 2.000-3.500 arası.

    Honda CBR 125 R başlangıç için güzel bi seçim midir? Çok seviyorum tiplerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tef-ox kullanıcısına yanıt
    Bütçe 2500, motor CBR 125 nasıl olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Titan
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Şuraya gelip de adam akıllı "Kardeşim o bütçeye CBR 125 bulman çok zor, o fiyata buldukların sorunlu makineler olur" yazamayıp illa bi havalara giriyosunuz ya, yemin ederim insanı bi' şey danışmaktan soğutuyosunuz.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Merhaba neden her motosiklet tavsiyesi isteyene titan oneriyorsunuz cidden merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcenize gore o makinanin ikinci eline bakabilirisniz ama bulma ihtimaliniz cok cok zayif.. diger markalara bakmayi denediniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuba platinum-pars-strike-cr1 mondial roadracer vulture drift bakabilirsin 2. el.

    bi de motoru önce alırsan daha yararlı olur , mahalle arasında, site içinde, otoparkta falan biraz alışırsın kolaylık olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

    Merhaba neden her motosiklet tavsiyesi isteyene titan oneriyorsunuz cidden merak ettim

    Üye olduğum tarih itibariyle 4 mesajımda honda titan'dan bahsetmişim. İstersem herkese öneririm,kime ne önereceğim sizi veya bir başkasını alakadar etmez. Mesajları görmek istemiyorsanız bloklayabilirsiniz,boş muhabbetin lüzumu yok.

     Başlangıç İçin Tavsiye?




  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Merhaba oncelikle size duzgun bir sekilde hitap edip merak ettigim bir konu hakkinda soru sordum. Ben demek ki 2 veya uc tanesine denk gelmisim ki merak edip soruyorum kisaca sundan dolayi diyebilirsiniz hayir anladim cevap vermek istemiyorsunuz ki zaten sorunun cevabi yok yazdiklariniz icinde neden arastirip kanit sunma gereksinimi duydugunuz bir mesaja bos muhabbet diyorsunuz... hadi onuda gectim ben size kotu birsey demedim ki daha ne oldu ne bitti anlamadan cavebini vermeden blokla tarzinda kestirip atiyorsunuz. Cevap yazmazsiniz olur biter ne bu tavriniz anlamis degilim , mesajimi okuyorum yazdiginiz mesajinizi hakedecek herhangi birsey yok. Sizden ricam daha fazla birbirimizle muhatab olmayalim. Lutfen mesaj yazmayiniz. Ben sizi bu mesajinizdan sonra zaten kaale almam ve mesaj yazip vaktimi harcauacak kadar tenezzul etmem merak etmeyin. Iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

    Butcenize gore o makinanin ikinci eline bakabilirisniz ama bulma ihtimaliniz cok cok zayif.. diger markalara bakmayi denediniz mi

    Hocam sahibindende gördüğüm 2.000-4.000 arası değişen CBR 125'likler sağlam makineler değiller midir? Ortalama iyi bi 125'lik CBR'in 2.el fiyatı ne olmalıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tef-ox kullanıcısına yanıt
    sağlam olma ihtimali var tabi ki ama bu sadece bir ihtimal gidip görmeden bir şey demek doğru olmaz ama yükselen motosiklet fiyatları ve ikinci el fiyatları göz önüne alındığı zaman cbr 125r için (10 bin civarı 0 fiyatı varken) istenilen bu fiyat sıkıntılı gibi bir izlenim oluşması normal. mümkünse yanınızda arkadaşınızla(motordan anlayan biri olması tercih sebebi olmalı) gidin motoru görün plakadan kaza/hasar kontrolu yaptırın servise götürün bi baktırın eğer herşey güzelse içinize siniyorsa alırsınız. bende şimdi bir bakıcam sahibinden'e hangi şehir için bakmıştınız ?
  • hocam honda yamaha gibi motorların 2. el fiyatları çok düşmez yani 12 bin liralık bir cbr 2.5k ya satılıyorsa orada bi sıkıntı aramak lazım. hatta kesin bir sıkıntısı vardır yoksa o kadar düşmez.

    2 yıllık honda yamaha gibi araçlar çok yıpranmamışsa 2. elde sıfırından 1-2 bin tl düşük fiyata çok rahat alıcı buluyor

    size tavsiyem 20 bin km altı bir yamaha ybr 125 yada honda cbf 150 2. eline bakmanız. onları bile o fiyata bulmak zor ama mümkün olabilir. ama şunlara dikkat etmek lazım motorun km si ile oynuyorlar. yada bir sıkıntısı oluyor alırken tam anlaşılmıyor. yada kurye motoru oluyor çok yıpranmış oluyor. almaya karar verdiğiniz bi motoru önce motorcuya götürüp inceletmekte fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    Honda Titan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.