Şimdi Ara

Başlangıç için yan flüt önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bu karantina günlerinde yan flüte merak saldım. Sesi çok hoşuma gitmeye başladı YouTube'da da hemen hemen her içeriği dinledim. Hep bir enstrüman çalmak istemiştim sanırım bir yerden başlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
    Kursa gitmek istiyordum ama Covid yüzünden evde bir başlangıç yapıp ilerleyen zamanda kursa giderim diye düşünüyorum. Ama başlangıç için nasıl bir flüt almam gerektiğini bilmiyorum. Onun için de burdayim yıllardır üye olmadan konuları okuyup kaçtığım dh ye üye olup ilk konumu açıyorum.

    Öncelikle düşük bütçeli bir şey alıyım dedim ama tahmin ettiğim kadar düşük değilmiş fiyatlar en son olarak 1100-1300 lük bir bütçe oluşturdum ve aşağıdaki ürünleri inceledim. Bunlardan hangisini önerirsiniz?

    Ardor Ng101 ( özellikle yorumlar çok olumlu ve firma desteği gayet iyi gibi duruyo. Mağazadan değilde internetten alacağım için ilerleyen zamanlarda desteğe ihtiyacım olur diye en yakın olduğum ürün bu)

    https://www.yanflut.com/yan-flut/ardor-ng101?sort=rating&order=DESC

    Conductor M115s (Youtube da videolarda falan gördüm çok övenler de var yerenler de o yüzden kararsızım)
    https://www.hepsiburada.com/conductor-m1115s-gumus-yan-flut-hard-case-hediyeli-p-MUSICYAMAHA209?magaza=akademim%C3%BCzik

    Jinbao jbfl 6237s
    https://www.do-re.com.tr/jinbao-jbfl-6237s-gumus-yan-flut?gclid=Cj0KCQjwm9D0BRCMARIsAIfvfIbsIzsc5TO8p-7Uy5KI9F7mLOhEclpM0GVSBx4pvfpABlpS06UXxBUaAiKwEALw_wcB

    Fox Fl110s ( bu da hakkında iyi şeyler duyduğum bir flüt)
    https://www.hepsiburada.com/fox-fl110s-gumus-yan-flut-p-HBV00000FNMQC?magaza=Gelbura#reviews

    Yukarıda belirtiklerim hep çin malı flütler biliyorum ama ilk defa çalmaya baslicam nasıl bir şey olacak calabilecek miyim daha onuda bilmeden çok yüksek fiyatlar vermek istemiyorum (ki bu fiyatlarda çok ucuz gelmedi bana) ama bazı yerlerde okudum ki çin malı flutlerden de ses çıkarmak zormuş. Doğru mudur? Yukaridaki flutlerden hangisini önerirsiniz? Ya da başlangıç için önereceğiniz başka bir model var mı?

    Şimdiden teşekkürler,
    Herkese iyi forumlar dilerim

    Not: Yan flüt değil Flüt biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uruklardan Ugluk -- 14 Nisan 2020; 10:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de aynı durumdayım hocam, evde videolardan vs öğrenilir mi dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denize düşmeden yüzme öğrenilmez düşüncesiyle ben atladim suya yukarıda attığım siteden Ardor ng 101 modelini sipariş verdim yarın gelecek umarım. Bu arada site yetkilileri gerçekten iyi whatsapp üzerinden iletişim kurdum tüm soruları mı cevapladilar. Ürünlerin mekanik kontrollerinin yapılıp ve gerekli ayarlamalarin yapilip gönderileceğini söylediler.

    Ders konusuna gelince, YouTube da bir kaç kanal buldum onların derslerini takip etmeyi düşünüyorum. Bence kaybedecek bir şey yok ilk dersler hep diyafram ve nefes egzersizleri kursa gitsen bile kendin çalışmak zorunda kalicaksin şimdi denemekten zarar gelmez. Ekonomik durumun el veriyosa bence hiç düşünme en kötü denemiş olursun keşke falan demezsin. Ben de iki ay önce işe başladım ve kendime hiçbir şey almamıştım onun için daha fazla düşünmeden aldım. Umarım güzel sonuçlar elde ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uruklardan Ugluk -- 16 Nisan 2020; 0:45:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uruklardan Ugluk U kullanıcısına yanıt

    Merhabalar bende aynı flütü almayı planlıyorum memnun musunuz acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu vok devam etmemis ama bu model yenı baslayan ocın ıyımısır bılgısı olan yada tavsıyesı olan var mı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.