Şimdi Ara

başlangıç seviyesi kule hoparlör ve AVR tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Daha önce de bir konu açmış ve ses sistemi aradığımı tavsiye istediğimi yazmıştım, o zamanlar hazır sistemlere bakıyordum ama teknosada dinlediğim ONKYO 304 + Jamo E-350 sistem beni AVR ye doğru çekti. Sinema ve müzik dinlemek için ev içinde kullanmak üzere bir sistem kurmak istiyorum.
    Bir tanıdıkdan sıfır ONKYO 304'ü 400 ytl ye alma şansım var. Teknosada gördüğüm jamo e 350 ise teşhir ürünü kalmış ve 400 ytl (çizik dolu ve hoperlörler oldukça ezik). DVD playerı sonradan almayı düşünüyorum.
    Bu işlerden pek anlamadığım için ONKYO 304 ayarında yamaha ve sony hangi modeller var ve fiyatları yaklaşık nasıl bilemiyorum. Bütçem yaklaşık 600-800 lira. Tavsiyelerinizi bekliyorum. ONKYO nun fiyatı uygun mu? Jamo hoperlör teşhirden alınır mı ya da alternatifi nedir?
    Şimdiden teşekkürler.



  • Benim kişisel görüşüm, teknik olarak kolonlar, teşhir sırasında en fazla zarar gören ürünlerdir ve teşhir ürünü kolon satın almaktan kesinlikle kaçınılmalıdır.

    Diğer yandan, bu işler zevk işidir. Üzeri çiziklerle dolu bir kolon, ses sisteminizden alacağınız bütün keyfi görsel olarak yok edebilir.
  • hadi üzerinde çizik fln var dedin belki pek dikkat çekmeyebilir ama kolonların (demene göre) az hasarlı olması kabul edilemez.Bence müzik zevki alamazsın yani o kolonlardan.Fiyatta yüksek gibi geldi ikincil elleri araştırdın mı? Sonuçta ikinci el satılan çok temiz cihazlar var
  • yaklaşık 25 gun önce mediamarkt dan yamaha htr 6130 aldım 599 ytl benim hoşuma gitti giriş seviyesi için yeterli diye düşünüyorum.
  • Lion ve coyote, teşhirdeki kolonlar hakkındaki görüşlerinize tamamen katılıyorum, hakikaten çok yıpranıyor hem görsel hem de ses olarak ama ona rağmen mağazadaki bütün tümleşik 5.1 ev sinema sistemlerinden (sony, phlips, samsung, LG) daha düzgün ses veriyordu sistem. Logitech Z5500 cü arkadaşım bile daha çok beğendi ONKYO+Jamo'yu üstelik daha uygun fiyatı.

    sanalexpress, 6130 hiç dinlemedim, girişler ve çıkışlar bakımından daha yeni sanırım ONKYO TX-SR 304 ten. Acaba ses olarak karşılaştırırsak nasıldır? Biraz da fiyat farkı var Yamaha 200 lira daha pahalı..

    bi de acaba bu aletleri yurt dışından almak garantisi olmaması bakımından önerilmeyen bir şey mi?
  • 800 tl ye benim definitive bp 8 leri verbilirim nakit
  • Pothios

    eski serilerinde 363 dü sanırım. artık 6130 diye satılıyor. sormak istediklerin varsa yardımcı olabilirim.
    Dts, Dolby Surround çözüyor.
    1 coax, 2 optik giriş var. hdmi var daha bir çok özellik var. kendi ses matrixleride oldukca basarılı.

    Hoparlörlerim çokiyi olmadıgı için ses ile ilgili net yorum yapaıyacağım fakat bendeki çin meşeili uydu hoparlörle bile farkını hissettiriyor. Daha önce izlediğim filmlerdeki sesleri daha canlı alabiliyorum. dediğim gibi çok da belirleyici bir testim suanda yok. Yamaha hoparlaörlerimide alırsam o zaman daha ayrıntılı yazarım.

    iyi forumlar.
  • Slm bende bu hafta aldım teşhir ürünü ama çok temiz çizik falan yok seside eski anfime göre gerçekten çok güzel..
    İlk sorum içinden bi tane ufak uzaktan kumanda çıktı netten kullanma klavuzuna baktım büyük kumanda farklı yani acaba çift kumandasımı var büyüğünü koymayımı unuttu...
    Bu arada medıamakt tan aldım 599 idi pazarlık yaptım 569 za aldım...
    Türkçe kullanma klavuzunu bulamadım nerden bulabilirim...
    Kurcalarken CINAMA DSP yi yok ettim tekrar nasıl açarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.