Şimdi Ara

Başlık Hakkında Bir Bilgim Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir oyun var elimde ve windows modda en düşük çözünürlüğü 800x 600 16 bit. Bunu sanırım html dilinde iframe diye açılan bir pencere ile sağlanıyor. Bunu kaldırıp istediğimiz çözünürlüğe düşürmemiz mantık olarak ne kadar doğru? Yapılabilirliği var mı? Yapılıyorsa kim yapar?


    Ve çözünürlüğü düştüğü zamam sistemden çekeceği ram, kullanacağı gereksinim ne derece değişir? Oran olarak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleli81 -- 15 Kasım 2009; 14:46:17 >



  • Türkçe dili ve anlatım bozuklukları hakkında bir bilgin varmı peki?
  • Espri mi yapıyorsun yoksa Türkçe öğretmeni falan mısın? Espri yapıyorsan fazla yapma bence komik değil.
  • Gayet ciddiyim, Türkçe konuşmak için Türkçe öğretmenimi olmak lazım? anlattığından bişi anlaşılmıyo.

    Elinde oyun var windows mode(??? windows mode ne?) 800x600 diyosun, ardından web e geçip iframe diyosun, sen ne diyosun ?

    Sistemden ram çekme tabirinde süpermiş nerden öğrendin, internet kafedemi?

    Ne dediğin hakkında bi fikrin varmı?
  • Arkadaşlar neden birbirimize hiç tahammülümüz kalmadı? Neden illa bir tartışma çıkıyor. sehlor arkadaşıma bırak nasıl yazdıysa yazsın bunu daha uygun bir dille söylemek çok mu zor? Soru anlaşılmayabilir, türkçesi bozuk olabilir, ama bunu daha uygun bir dille neden söyleyemiyoruz? Bu konu için üye olduğum mail gruplarında da böyle biri ödev ister öbürü yazar: 'Beleşçilik yapma!'. Bence birbirimize tahammülümüz kalmadı bunun önüne geçmemiz lazım, şu forumda yazılan bir şeye bile tahammül gösteremiyorsak ilerisi için işimiz gerçekten zor. Benim nacizane tavsiyem birbirimize karşı biraz daha yapıcı eleştiriler yapalım, birbirimizi teşvik edici eleştiriler yapalım.

    NOT: Amacım tartışmaya katılmak yada tartışma çıkartmak değil, sadece bugünlerde çok sık karşılaştığım bir durumu belirtmek istedim. sehlor arkadaşım amacım seni kırmak ya da eleştirmek değildi, eğer kırdıysam kusura bakma.

    Herkese kolay gelsin.




  • Tahammül kısmında, soru sorana, güzel bir dille derdini anlatana beleşçilik yapmayana tahammülüm sınırsız, ama böyle konuya vakıf olmayan, vakıf olmadığı gibi anlatamayan derdini söyleyemeyen, hazıra konmaya çalışanlara tahammülüm yok.

    günde onlarca kişi böyle konu açıyor, ödev istiyor. Şu forumda artık bu konuları atsak konu kalmıycak dereceye geldi. Kızdığın nokta burda. Burası yazılım geliştirme bölümü, teknik destek bölümü değil. Forum kullanmayı öğrenmek lazım.
  • Bir iki tane anlatım bozukluğu var kabul ediyorumda soruyu anlayan anlıyor sen kendine bak bence.. Karına mı kız arkadaşına mı kime bozulduysa moralin gelip burada birilerine sataşayım diye geldiğin aşikar. Aceleye geldi yazdık. Anlayan anladı. Ve emin ol ki ben seni Türkçe diye çok güzel konuşurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaleli81

    Bir iki tane anlatım bozukluğu var kabul ediyorumda soruyu anlayan anlıyor sen kendine bak bence.. Karına mı kız arkadaşına mı kime bozulduysa moralin gelip burada birilerine sataşayım diye geldiğin aşikar. Aceleye geldi yazdık. Anlayan anladı. Ve emin ol ki ben seni Türkçe diye çok güzel konuşurum.


    Evet öyle güzel anlattınki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehlor -- 15 Kasım 2009; 18:46:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.