Şimdi Ara

(BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
98
Favori
143.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kart tasarımını beğenmedim.
  • Sanırsın kart Çin'den geliyor, ya şu rezalet aktif iletinin Allah belasını versin, her kart işinde bu firmayla uğraş dur, ararsın muhatap bulamazsın, kart dağıtım bölgesinde olur kurye gelmez hayır anlamıyorum Erzurum'da öyle yoğunluk olacağını da sanmıyorum istese bugün getirir, hafta içi getireceğiz diye mesaj atmış.

    İnşaallah bu firma batar da kurtuluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün kartı getirdi kurye , aktif iletiye mail atmıştım baya bi yazmıştım , sonunada adam gibi iş yapın yazmıştım , eleman mailı okumuş yani okuyolar ,niye cevap yazmadınız ozaman dedim kaldı cevap veremedi , 21 aralıkta uğrandı yazmışsınız dedim , uğradınmı buraya doğru söyle dedim , uğramadım dedi ozaman niye uğrandı yazıyosunuz yazmayın ki insanlar size tepki göstermesin diye belirttim tabiki ses yok yine, 1000 tane enpara kart var dedi yetişemiyoruz dedi çıkmadan , elemanada hak verdim , suç aktif iletide okadar çok kart varsa çalışan sayısını arttırması gerekiyor , olan yine bize ve dağıtıcılara oluyo
  • Benim kartı da dün gece 10'da üstüste şikayet yazınca getirdi. Ya kart Erzurum'a gelmiş Cuma günü hadi o gün getirmedin neden Cumartesi getirmiyorsun? Arıyorum cevap vermiyor, sadece aktif'in sitesinden yazılan cevaplara arada yanıt veriyor. E ben seni sürekli yurtta bekleyemem ki bazen işim oluyor dışarı çıkıyorum, güvenlik zaten almıyor kartı. Aradığımda ya da mesaj yazdığımda de ki şu gün geleceğim. Gerçi cumartesi güya gelecekti, üstüne bana onlarca mesaj yazdın falan filan diyor, hafta içi getireceğiz deyince, sinirlendim tabi üslubumu bozmadan berbat bir firma olduklarını yazınca günlerdir ulaşılamayan telefon beni aradı. Neden böyle yazıp Erzurum Acentesi'ni kötülüyorsunuz, yoksa siz kuryenette mi çalışıyorsunuz? Ben durumu anlattım, bayağı konuştuk, sonra yarın getireceğiz dedi. Biraz daha konuşunca 15dk. ya geliyorum dedi, getirdi verdi.

    Aynı olay 2014'te de gene encard yeniletince başıma geldi gene aynı acente sahibi 2 hafta olmuş kart yok, para mara çekemiyorum, arıyorum bakmıyor mesaj desen kar etmiyor. En son gittim acentesini arıyorum ama taşınmış nerede bilen internette de bilgi bulamıyorum. Her gün arıyordum adamı neyse en sonunda telefona baktı, durumu anlattım tamam getireceğim diyor, birkaç gün sonra geldi kartı aldım adam bana neden sürekli arayıp duruyorsun diyor gülerek. Ya kardeşim kart yenilenmiş para çekemiyorum ve sen bana kartı 15 günden fazladır getirmemissin hala bana hesap sorma derdinde.

    Neyse uzun oldu ama bu sefer 8 günde gelebildi. O da ısrarla aramayla. Yoksa yılbaşına ancak gelirdi. Sorun hem firmanın şehirlere kartı ulaştırması geç hem de acentenin olanakları iyi değil ve kuryeler az. Şimdi acente sahibi 10 kuryem var dedi ama pek inanmadım, belki de tek kurye kendisidir. Çünkü hep kendisini gördüm kart getiren kişi olarak.

    Böyle işte ciddi sorun var gerçekten şahsi olarak firmayı karalama gibi derdim yok, ama bir kartı ulaştırmak gerçekten bu kadar güç mü? Kargolar bile Çin'den daha erkene gelebiliyorken, gerçekten Türkiye'de bu işler adam akıllı yapılmıyor. Diğer kargo firmaları da öyle, bir kere aralarında koordinasyon yok bir şube bir kargoyu alıyor, yanlış yönlendirme diye öbürüne yolluyor, öbürü buna derken ben gidip alıyorum, misal aras kargo, yurtiçi falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • soyken kullanıcısına yanıt
    Yasalara göre size kredi kartı sözleşmesi imzalatmadan banka size kredi kartı kullandırtamaz. Siz sözleşmeyi imzaladıktan sonra kurye bankaya online olarak bilgi gönderiyor sözleşmeyi imzalattım diye, kartınız ondan sonra kullanıma açılıyor.



    Bankanın kredi kartını aktif iletiyle göndermesiyle kuryenet ile göndermesi arasında hiçbir fark yok. Biri bir bölgede daha iyi diğeri diğer bölgede. Çoğu bölgede aynı acentelerle çalışıyor zaten ikisi de. Daha iyi kurye firmaları olsaydı inanın onlarla çalışırdı bankalar, hiçbir banka kurye kaynaklı şikayetleri yönetmeye meraklı değil, ellerinden de birşey gelmiyor, emin olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartını kapattığınız banka kart limitinizi 5.000 olarak set edip müşteri limitinizi kendi sistemlerinde 17.000 TL olarak tutuyor olabilir limiti diğer bankalar kapmasın diye. O yüzden hiçbir şeye şaşırmayın. Her banka size verebileceği max limiti vermeye çalışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurye firması oldum olası aynı rezillikte. Şikayetvar'da gezinirken aktif ileti ile ilgili 2012 yılında şikayet yazdığımı farkettim. O zaman da getirmemişler kartımı isyan etmişim. 5 senedir bir adım yol alamamışlar. İşin tuhaf yanı yıllardır herkes yakınıp isyan ediyor ama şirkete bir şey olmuyor. Ne batıyor ne çıkıyor. Hala iş yapıyorlar. Garip bir durum.
  • 2009'da da kuryenet'i şikayet etmişim. Bunların hepsi aynı mantıkla çalışıyor.

    (BAŞVURULAR HERKESE AÇILDI) ENPARA'DAN BİR İLK DAHA AİDAT VEREN KREDİ KARTI
  • ardak1 kullanıcısına yanıt
    AYnı şekil 800 liralık garanti vardı ben de uzun süredir asgarisini ödüyordum. Enparadan cevap gelmedi Garanti’ye devam 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gün aynı işyeri 10*10 oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı için bilgilendirme seçeneği yok ama?
  • bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    Evet, oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokomoko kullanıcısına yanıt
    usta bende erzurumdayım en kısa yoldan nasıl kartı alırım yazdıklarından bişe anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scholar77 S kullanıcısına yanıt
    Aktif iletinin sitesinden gönderi ile ilgili mesaj göndermek istiyorum kısmına yazın, acente size cevap verecektir. Tabi kargonuz ne zaman yola çıktı onu bilmiyorum, eğer yeni yola çıkmışsa dağıtım bölgesine ulaşmasını bekleyeceksiniz. Ondan sonra iş Erzurum acentesinde artık ister devamlı mesaj yazarsın getirin dersin ister onların getirmesini beklersin.

    Bundan başka yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasetamol1903 P kullanıcısına yanıt
    Garanti ptt ile gondeiyordu bana niye ptt kullanmıyor bu bankalar en azından yeri yurdu belli kuryeyle denk gelmezsek gidiyordum şubeye alıyordum kartı çok mu pahalı ptt tercih edilmiyor kaç para ise ben veriyim onla gondersinler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende encard var banka kartı, bu kart bazı sitelerde geçmiyor. örneğin sportive.com.tr lcw.com.tr







    sizde de böyle mi ve tek çare kredi kartı almak mı? her sitede geçmesi için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köle kullanıcısına yanıt
    Evet tek çare o olmasa da en sonunda her sitede geçsin diye kkartı lazım dedirtiyor.

    Şahsen alma sebebim bu. İkide bir kredi kartı olan birisini bulmak sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joker-38

    Bilgisi olan bir arkadaş cevap verebilirmi?

    İlk gelen onay mesajındaki limit mi kredi kartı limiti?

    Ben ilk başvurduğumda reddedildi fazla kartınız var dedi 5000tl lik bi kartı kapatıp 7 gün sonra yani az önce tekrar başvurdum sonuç;



    Enpara.com kredi karti basvurunuz 16.950,00 TL limitle onaylandi.





    5binlik kart kapadım diye 17 binlik kartmı gönderiyorlar?

    Muhtemelen kapatığınız bankada kart limitiniz 5bin di ama size gözükmeyen bankanın kapattığı limit 17 bin idi, siz o kartı kapatınca limit boşa çıktı enpara da en üst limitten limit verdi size.
  • kart kurye firmasına verileli 10 gün oldu...

    kredi kartı başvurusu yaptığım gün aliexpresten alışveriş yaptım bakalım hangisi önce geliyor

    şimdi aradım: adamsözde uğramış adreste bulamamış yalan..
    7ocakta gelecekmiş..maşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 25 Aralık 2017; 12:57:21 >
  • saat 12:14 de başvuru yaptım 12:16 de onaylandı diye cevap geldi. 3200 tl limit vermişler oysaki tüm banka kartlarımda yüksek limit olduğundan o kadar limitim yoktu olsa olsa 500-1000 limitim olması lazımdı benim hesabıma göre nasıl verdiler anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.