Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.315
Cevap
30
Favori
82.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun ilk çıktığında XO'da ne alemde bilemem ama PS4'te yağ gibi akıyordu en ufak takılma vs olmadan. PC'de ise tam tersi o kadar kötüydü ki tahmin etmeniz zor.
    Bu yüzden arkadaşım alay bile etmişti GTX hebele hübele sistemin var oyunu patates gibi oynuyorsun diye benle
    Neyse 1.5 yıl sonra pc de adam ettiler de iş işten geçmişti, aşırı olumsuz yorum yedi ve kalitesini gölgeledi.
    Serinin finali ve en karanlığı en ciddisi olduğundan bende yeri ayrıdır, öyle ki PS4'e almamak için ciddi savaş veriyorum. Skyrim savaşını kaybettim, sanırım bunu da kaybedeceğim de Knightfall yapacak yürek yok artık bende. Çok çok oyunu New Game+ ile iki kere bitirir, bırakırım




  • Al buyur Batman Arkham Knight Premium Edition 59TL olmuş
  • oyunu %100 bitireyim diyorum ama bulmacalar çok uzun
  • Photo Mode çalışmalarım :)

     BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

     BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba ;

    Oyuna yeni görevler getiren dlc ve ya genişleme paketlerini sırayla yazabilecek var mı ? (ps4)

    şimdiden çok teşekkür ederim yazan olursa :)
  • oyun diğer oyunlar kadar güzel ama diğer oyunlardan daha zor.

    bazen tam pes edip silme raddesine ulaşmıştım ki hadi son 1 kez daha deneyeyim diyerekten geçebildim. özellikle batmobile görevlerinde. bir de elinde elektrik bulunduran düşmanlardan çok dayak yiyordum çareyi sürekli yukarı zıplayıp sırasıyla takedown yapmakta buldum.

    oyunun sonları da çok güzeldi.
  • Bilmececi Görevini Yapmak İstemiyorum ? böyle Şacmalikmi varya. Sonunu göremicekmiyim ben ?
  • çok zor bu oyunu platinlemek 4 tane almam gereken kupa kaldı yapamıyorum niye bu kadar zor anlamadım
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Allah Allah ben aldıysam herkes alır :) nedir ki zor olan :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    köprünün altından uçma vardı onu beceremedim bat mobile ile birşeyler patlatma vardı onuda yapamadım birde bütün comboları çıkarma var dövüş sırasında onuda yapamamıstım en son 1 sene önce girmiştim oyuna
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Evet kombo olayı zor. Hatırladım :) ama kombo yaparken option tuşu ile menü geçersen kombo bozulmuyor. Böylece bir sonraki hareketin için düşünebilirsin. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Kombo olayı biraz zorluyor. Bat Mobile ile 8 ayrı yerden 100 metre atlama olayı daha kolay ama kaç metre atladığını göstermiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisey anlamadim ben bunun hikayesinden..serbest mi takiliyosun hikaye icindemisin nerde napiyoruz farkinda olamadim.. bi tuhaf geldi bana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 17 Eylül 2019; 0:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus'la indirdim oynuyorum sanırım oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu güne kadar hiç batman oyunu oynamadım için pişman oldum açıkcası. Çok övüldüğünü biliyordum ama sonuçta süper kahraman oyunu ne olabilirki diyordum ama öyle olmadı aşırı sardı oyun. Sabah 9'da mesai var 3 gündür gece 3'e kadar oynuyorum. Oyun yüzünden zombi'ye bağladım iş yerinde. Sormak istediğim Batman: Return to Arkham kovalamalıyım sizce ilk 2 oyundan da aynı tadı alır mıyım? 10 yıllık olmaları biraz çekince sahibi yaptı beni. Bu oyundan mekanik olarak artı tarafları var mı? Yoksa sadece hikaye için mi oyna dersiniz. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 19 Eylül 2019; 10:47:16 >




  • Şuan Spiderman oynuyorum ama Batman Arkham'a da epey önce başlamıştım. Yüzde 24 de filanım ama gece teması beni çok yordu. Bu benimle alakalı. Zorlanıyorum oynarken hemen kapatma isteği duyuyorum.
  • yarim yamalak oyunlara bakmaktan bazen konsantre olamiyorsun,eger kontrolu birazda daraltan oyunsa aciyorsun 10 dk sonra bununla mi ugrasicam moduna giriyorsun..cunku kafanin icinde daha cazip gelen baska bir oyun var,ben bu yuzden batman a henuz adapte olamadim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    Plus'la indirdim oynuyorum sanırım oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu güne kadar hiç batman oyunu oynamadım için pişman oldum açıkcası. Çok övüldüğünü biliyordum ama sonuçta süper kahraman oyunu ne olabilirki diyordum ama öyle olmadı aşırı sardı oyun. Sabah 9'da mesai var 3 gündür gece 3'e kadar oynuyorum. Oyun yüzünden zombi'ye bağladım iş yerinde. Sormak istediğim Batman: Return to Arkham kovalamalıyım sizce ilk 2 oyundan da aynı tadı alır mıyım? 10 yıllık olmaları biraz çekince sahibi yaptı beni. Bu oyundan mekanik olarak artı tarafları var mı? Yoksa sadece hikaye için mi oyna dersiniz. Teşekkürler.
    return to arkham herkesin arşivinde bulunması gerekir.
    Arkham City bence en iyisi.onun için bile alınır
    Arkham Origins i diğer firma yaptı.onu da getirseler keşke ps4 e.




  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Önceki oyunları oynayan hemen herkes için bu oyun beklenileni vermedi. Bana göre Arkham City ve Origins serideki en iyileri. Ama bu ilk Arkham oyununsa beğenirsin.

    A.Knight özellikle hikaye açısından hayal kırıklığı oldu. Paul Dini'nin yokluğu hissediliyor. Onun dışında oyunda çok "dijital" bir hava var ; Gadgetlar arası geçişler, challengelardaki düşmanların yapay zeka olması (bu yüzden onlara vurunca mavi ışık efektleri görünüyor), batmobile kullanımı ve dron tanklar vs benim hiç hoşuma gitmedi. Gerçi yapay zeka olmayan normal düşmanlara vururken de yoğun blur ve mavi-kırmızı renk efektleri oluyor bu da göze batıyor.
    Oynanış mekaniklerine gelirsek oyunun özellikle predator modunda büyük bir nerf mevcut. Önceki oyunlarda yapabildiğimiz bir çok şey burda yok. Tamamen fear takedown odaklı bir sistem getirilmiş. Arkham City'deki challenge modunda oynanılabilen karakterlerin kendine has bir tarzı olurdu lakin bu oyunda hemen hepsi oynanış olarak batmanin birebir kopyası olmuş bu sistem yüzünden. Birde dövüş modunda her karakterin vurduğu punch sesi aynı, ve beatdown hareketi yaparken Robin'le Nightwing arkham city'dekinin aksine teçhizatlarını kullanmıyor, batmanın yumruk hareketlerinin aynısını yapıyor. Bahsettiğim o saçma sapan blur ve ışık efektlerini de ekleyince önceki oyunlarda olan tok dövüş hissiyatını arıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne boktan bi icat bu batmobile mi ne ya,daha oyun en basinda sinir etti ciktim..duz yolda kontrol edemiyosun bide catilarda ucacakmista bilmem,yok deve..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legacy of kain

    ne boktan bi icat bu batmobile mi ne ya,daha oyun en basinda sinir etti ciktim..duz yolda kontrol edemiyosun bide catilarda ucacakmista bilmem,yok deve..
    Hocam basta bende çok sövdüm 2 metre ilerliyemiyordum oyunun ortalarına doğru F1 pilotu gibi oldum.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.