Şimdi Ara

Batman spin-off dizisi The Penguin'den ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batman spin-off dizisi The Penguin'den ilk fragman geldi
    Max, Batman’in spin-off dizisi The Penguin için yepyeni bir fragman yayınladı. Colin Farrell'i Gotham'ın en büyük gangsteri olarak göreceğimiz The Penguin dizisi, Matt Reeves'in The Batman filminin devamı niteliğinde.



    Ayrıca Bkz.Batman filmleri hangi sıra ile izlenmeli: İşte Batman izleme sırası



    Sekiz bölümle geliyor



    Sekiz bölümlük dizi, Gotham City'nin yeraltı suç dünyasında yükselmeye ve güç kazanmaya devam eden Oz Cobb’u (Colin Farrell canlandırıyor) konu alacak. Fragmanda Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown ve Michael Zegen gibi isimler de hızlı olarak geçiyor ancak kim olduklarına dair bir açıklama yok; Cobb’un ailesinden, suç ortakları, düşmanları vs. olabilir ama hiçbir şey kesin değil. Kesin olan şu ki, bu dizinin sonunda Penguin’in Matt Reeves Batman evrenindeki yeri hakkında çok daha net bir resme sahip olacağız.



    The Penguin dizisi ne zaman, hangi platformda yayınlanacak?



    Penguin dizisinin baş yapımcılığını Reeves, Farrell, Dylan Clark ve Lauren LeFranc (aynı zamanda dizinin senaristi ve sorumlusu) üstleniyor. Craig Zobel, ilk üç bölümü yöneten isim. Dizi, bu sonbaharın sonlarında Max’te yayınlanacak.



    Bu arada Robert Pattinson'ın 2022 yapımı The Batman filminin devamı, tam bir yıllık gecikmenin ardından 2 Ekim 2026’da vizyona girecek. İlk kez 2023'ün başlarında James Gunn ve Peter Safran'ın DC Evreniyle birlikte duyurulan devam filmi hakkında pek bir şey bilinmiyor. Gunn, The Batman - Part II'nin Matt Reeves'in Penguin dizisini de içeren "suç destanı" üçlemesinin bir parçası olacağını doğruladı. Gunn, Batman'in DCU'dan ayrı olmasının Reeves'in tercihi olduğunu söyledi.






    Kaynak:
    https://www.ign.com/articles/the-penguin-trailer-teases-next-chapter-in-matt-reeves-the-batman-saga







  • İyi gibi duruyor . Gotham dizisinde de güzel yapmışlardı pengueni

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gotham dizisindeki İtalyan'a benzemiyordu, sanırım soyunun Doğu Avrupa taraflarından olduğu bahsedilmişti. Bu dizideyse tam Amerikalı İtalyan yapmışlar işte. Bakalım banger bir şey çıkartabilecekler mi.

  • Çok iyi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim hikayelerin devamini yapacaklarina otun suyun spinoffunu yapıyorlar.

    Meh.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.