Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.935
Cevap
154
Favori
711.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme bugün gelmeyecek galiba. Güncelleme konsollar için sertifikasyon aşamasındaymış ve mümkün olan en kısa zamanda yayınlanacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Ya yemin ediyorum bu kadar salakça kurgulanmış bir oyun olamaz ya... Binbir zahmet bayrağa gidiyorum tam alacağım,uçak iki bomba bırakıyor boom. Gördüğünden değil, öylesine bırakıyor.Ya malsın yemin ediyorum Dice senin yapacağın oyun ta...Lan dallama Dice neyle düşüreceğiz bu uçağı,yada uçaklar bayraklara bomba atsın diye mi koydun.

    nispeten oyunun %80'ine nazaran iyi pilotumdur. ve görmeden atış dediğin şey öyle olmuyor.. uzaktan bile düşmanı rahat seçebiliyorsun. ayrıca dalış anında Q atınca o bölgede düşmanları işaretliyosun. zaten kabak gibi ortada oluyorlar... avcı ile bile tek atışta 8 kill aldıgım olmustu.
  • immeLmann kullanıcısına yanıt
    Ben bina içindeyim de, peki sence bu adil mi? Uçağa karşı hiçbirşey koyulmamamış, sadece uçak savaşıyla düşürebilirsin, ama karşı takımda pilot yoksa oh ne rahat,bombala gitsin bayrakları elbet nasılsa birkaç kişi vardır.:)

    Hani tamam uçağın avantajlı olduğu haritalar vardır eyvallah derim, örnek BF4 shangai gibi. Fakat bu Bf1 de tüm haritalarda avantajlı.

    Birde arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum, geniş haritada oynuyorum 5 bayrak var A B C D E. Bizim taraf örnek A dan başlıyor adamlar A B C yi alıp koruyacağına E ve D de mücadele veriyor ve kaybediyoruz tabi ikiye bölününce.

    Birde BF 1 in oyuncu kitlesi değişti heralde ya , eskiden iyi kötü medic revive alırdık, şimdi herkes kill peşine düşmüş. Sanırım genç nesil için 1. dünya savaşına döndüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Nisan 2017; 17:13:22 >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    evet btk nın kararı var istersen araştır dh akk konusunda
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    anti air silahlarına buff, avcı uçağınıda nerf gelcekmiş
  • Güncelleme notları hala belli olmadı mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak vs tank konusunda zaman zaman arkadaşların haklı isyanlarını görüyorum. Fakat ne yazık ki bu bir savaş mantığı ve tank ile uçak bildiğiniz üzre savaşın seyrini kaderini belirleyen faktörler. Yani niye uçak bu kadar güçlü diceğinize veya tank... Neden sizin takımda iyi bir pilot yok veya siz niye bu kadar sinir olduğunuz uçağa it dalaşına girmeye çekiniyorsunuz veya öğrenmiyorsunuz? ben hiç bir zaman oynadığım oyunda bir uçaktan oyunumu donimine etmesine izin vermedim. Aynı şekilde tankında.. Saygılar. Bir de şu oyunda kabak gibi durup sonra uçahhh bombalıyoooğ demeyin hacılar saklanın savaş alanı adı üstünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerche -- 25 Nisan 2017; 17:44:53 >
  • patren kullanıcısına yanıt
    Yani birşeyler olması lazım, bekleyelim bakalım.
  • enerche E kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim iyi diyorsunda,ben zevk aldığım sınıfta oynamak isterim, herkesin zevki vardır. 32 kişilik bir takımda illaki pilot ve tankçı vardır,yoksa zaten kaybediyoruuz.Kabak gibi durmayalım evet ama, bayrağın alındığı küçük sınır belli, e bayrak olmadan nasıl oyun alacağız dimi. He ne kadar bu bir gerçekçiliğe yaklaşmaya çalışan bir savaş oyunu olsada, multiplayer denince orada işler değişir,denge lazım yani.Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Nisan 2017; 17:53:30 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    İşte o denge nasıl olacak? :D sorun orada adam koymuş uçağı kullanılması için takımda kullanan yok ise yenilmek kaçınılmaz dostum. STİNGER füze lazım dediğin gibi bir denge gelmesi için :D
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Oynamayı bilmeyen kişiler hemen kendini belli ediyor.Uçakta gözlem fişeği oluyor vede spot falan yapılabiliyor.Bölge alınır iken açık bölgede isen tabiki ölürsün.Adam görmüyor mu sanıyorsun bölgenin düştüğünü.Oyunda Anti-air lar boşuna mı var bölgelerde.Takımlarda bencil kişiler çok.Sadece kill odaklı oynayan kişiler olursa,takım zaaf gösterir bazı alanlarda.Git al anti air indir uçağı.
  • Yalnız herkes ağladığı için avcı uçağını nerfliyorlar. Olan bize oldu ırzına geçmezler inş. =)
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    Ben profesyonel oyuncuyum demedim hiçbir zaman,öyle bir iddaam da yok.Zevkine oynarım. Sizin de öyle olduğunuzu gösteren bir belge yok :)) Gözlem attığını elbet biliyorum da, siz kaç uçak düşürebildiniz ANTİ-AİR dediğiniz bence 5 para etmez alet ile merak ettim... Sağlıcakla.
  • enerche E kullanıcısına yanıt
    Dur bakalım belki yeni güncellemeyle bir İGLA koyarlar :) Şaka bir tarafa anlatmak istediğim, uçak ile uçan pilot, gidip diğer uçaklarla veya tank, topla uğraşacağına gelip piyade ile uğraşıyor. Böylesi daha kolayına geliyor tabi ama oyunda çekilmez bir hal alıyor. E böyle olunca da piyade uçağa ne yapacak :) İyi akşamlar.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    ben de pilot olduğumda genelde uçak çok uzaktaysa direk piyadelere süzülerek ateş edip bomba bırakıyorum valla ahahha Q basınca 15 tane kırmızı adam gördüğünde sende bırakmak istersin :D
  • enerche E kullanıcısına yanıt
    Yani doğru diyorsun :) Ben tabi şunuda demiyorum, elbette pilot destek verip adam alacak ama, işi gücü bu olanlar var... Neyse oyunumuza bakalım :)
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    hocam sende oyunu hep şikayet ediyorsun almasaydın ozmn zorla aldırdılar sanki sana oyunu.Uçağı çok düşürmek istiyorsan Anti Airlar var geç bölgedeki anti airlara sıkmaya başla yada git topcu kamyonunun ucak düşürenini al onunla patlat ucağı bu kadar zor değil uçak düşürmek kabak gibi dolaşırsan sağda solda öldürürler tabi seni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 25 Nisan 2017; 21:26:35 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten sana profesyonelsin yada değilsin demedim,kendim için de öyle bir ifade kullanmadım zaten.Sen mesajında Uçağa karşı hiçbirşey koyulmamamış diye bir ifade koymuşsun.Ona cevap verdim.Anti air lar var çoğu bölgede,üstelik topçu kamyonu ile de düşürebilirsin.Ama eminim sen bunların hiçbirini kullanmadın ve geliyorsun mız mız bir ifade kullanıyorsun.Anti air e geçer isen ve senin bölgende dolaşıyor ise onu indirirsin zaten.Eğer baştan sonra anti air oynarsan en az 10 uçak kesin düşürürsün ,havada uçaklar varsa tabi.

    Şunu da belirteyim.Takımda ki uçakçılar zaten karşı takımın uçakları ile savaşıyor havada.Ben uçak aldığımda avcı,taaruz uçaklarına saldırıyorum keza bomber uçaklarına da,takımda başka uçakçılar varsa bomber a 2-3 uçak ile saldırıyoruz.Sonra piyadelere sıra geliyor tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine05 -- 25 Nisan 2017; 21:39:37 >
  • Bir iki mesaj üstte ne demek istediğimi anlattım, herkese iyi oyunlar. Trollemeye gerek yok :)
  • Cod WW II çıkacak BF1'den memnun olmayan alıp oynayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11411142114311441145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.