Şimdi Ara

<< BATTLEFIELD 2 >>RANKED SERVER KURDUK BUYRUN... (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
0
Favori
149.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar servera giriyorum 350 lag ım oluo internet bağlantımda 1024 kbps sorun nedir sizce?
  • Cingene : Hatayı gönderdiğin resim görüntülenemiyor, resmi tekrar koyarsan yardımcı olabilirim.

    Dreamteam : SF ' yi pek tavsiye etmiyorum, genelde BF2 nin kendisi tek başına sana zaten yeter.

    Rrascasse : Normalde 75-140 arası bir pingle bir çok sunucuda oynayabilirsin, sanırım senin sorunun
    modemden kaynaklanıyor. Resetlemen belki çözüm getirebilir, o da olmazsa arkadaşından
    bir modem alıp geçici olarak denemeni öneririm. Gene olmazsa işletim sistemini yeniden kur.
  • arkadslar ıcımde bı uhde kalmıstı bu oyun pc yetmıyordu alamamıstım pc yı yenıledım ve aldım sımdı kurdum yama vs denılıyor ama 540 mb acayıp buyuk baska yama yokmu daha kucuk boyutta ..ben multı oynıcam ama korsan maalesef yok oynamıcaksam sıngle takılıcam zaten bıraz alıştırma yapmam lazım ucak falan kullanamıyorum...saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reko

    arkadslar ıcımde bı uhde kalmıstı bu oyun pc yetmıyordu alamamıstım pc yı yenıledım ve aldım sımdı kurdum yama vs denılıyor ama 540 mb acayıp buyuk baska yama yokmu daha kucuk boyutta ..ben multı oynıcam ama korsan maalesef yok oynamıcaksam sıngle takılıcam zaten bıraz alıştırma yapmam lazım ucak falan kullanamıyorum...saygılar


    YAMAYI YÜKLEMEN LAZIM. yoksa oynayamazsın.
  • 536mb'lik 1.41 patchini indirdim ama yuklemeye baslamadan hemen once 'can't find install folder for BF2' die hata verio napmam lazım???
  • abi galiba bf2 yi sistem diskine değilde diğerine kurmuşssun ondan patch oyunu bulmaıyo?
  • Arkadaşlar oyunun orjinalini herhangi bir siteden alan var mı? Varsa hangi siteden aldığını yazarsa çok sevinirim...
  • arkadaşlar ben oyunu iki bilgisayardan kardeşimle beraber oynamak istiyorum ancak karşıya nasıl bot koyacağız. Bunun için bir mod ya da program var mı? Arama yaptım ama dişe dokunur bir şey bulamadım. Bir de ben oyunu önceden kurmuştum ve 32 den fazla bot koyabiliyorum. Zamanında bir şeyler yapmışım galiba ama ne yapmışım unuttum. Siz şimdi nasıl koyuyorsunuz fazla bot?
  • server aktif değil sanırım ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gerilla

    arkadaşlar ben oyunu iki bilgisayardan kardeşimle beraber oynamak istiyorum ancak karşıya nasıl bot koyacağız. Bunun için bir mod ya da program var mı? Arama yaptım ama dişe dokunur bir şey bulamadım. Bir de ben oyunu önceden kurmuştum ve 32 den fazla bot koyabiliyorum. Zamanında bir şeyler yapmışım galiba ama ne yapmışım unuttum. Siz şimdi nasıl koyuyorsunuz fazla bot?


    Oyunu bot'larla beraber kooperatif mod'da oynamak için;
    1. bilgisayar oyunu single player'dan başlatsın.
    2. bilgisayar menüden multiplayer, join internet, connect to ip'yi seçsin ve gelen kutuya 1. bilgisayarın ip adresini yazsın. Bu kadar. Sadece küçük haritalar oynanıyor.
  • Battlefield-2 stokları tükendi, yenileri gelecek mi bilmiyoruz. İnternette bu oyunun satıldığı siteleri biliyor musunuz? Teknosa'da ve D&R mağzalarında yok...
  • arkadaşlar ben bf2 online oyununa giriyorum 5 10 dakika sonra masa üstüne atıyor. ve hiç hata vermiyor. bana harfi harfine yardımcı olabilirmisiniz.olursanız çok sevinirim çünkü bf yi çok seviyorum. bide punkbaster denilen şey nerede ne oluyor bana anlatın bunları lütfen.
  • selam arkadaşlar.ya ben daha önce arkadaşlarla multi oynuyordumda şimdi kimse kalmadı sadece ben ve 3 kişi kaldık.şimdi onlinene geçmek istiyoruz.lütfen yardımcı olun.yardımcı olacak arkadaşlar için > c_ronaldo333@hotmail.com
  • www.bf2turkiye.com dan bu konuda destek alabilirsiniz.
  • arkadaşlar araştırdım ama herkez farklı şey sölüyor.bire bir konuşmak lazım adresim c_ronaldo333@hotmail.com
  • selam orıjınal BF cd var ve sadece 2 harıta var 16 kişilik ama ben baska harıtalar oynamak ıstıyorum burada verdıgınız ıp numaralara gırmıyor başka harıtalara nasıl gırecem bilen varsa lutfen cevap yazsın .
    maroz_05@hotmail.com
  • slm beyler, 30 sayfa yazıyı okuyamadım ama bi sorum var, ben şu an mgn serverında v1.0 oynuyorum, oyunun 2 ayrı versiyonunu çalıştırmam mümkün mü ? clanınız hala var mı ? varsa yeriniz var mı ?

    ve bu ranked server için oyunun orjinalimi lazım ?
    tşk iyi oyunlar

    x-fire ismim = vansortie
    msn : elroy_ank@hotmail.com
  • Nomak71,
    İki ayrı Patch den bahsediyorsan, öyle bir şansın yok. Ayrıca sana tavsiyem son patchi kurup oyunu o
    şekilde oynaman, çünkü sunucuların %80 i son patchte. Clan konusunda da, bir sürü Türk clan var, biraz araştır bulabilirsin. Böylece sorularına daha çabuk cevaplar alabilirsin.

    Ranked sunucuda oynamak için orjinal olması şart.

    İyi oyunlar.
  • şimdi arkadaşlar sistemim şöyle

    AMD sempron 2600+
    512 mb ram DDR
    GEFORCE FX 5200 ekran kartı

    oyunu orjinal olarak nerede bulabilrim İSTANBUL-AVCILAR yakınlarında olursa sevinirim ayrıca bende DVD-rom yok CD-rom var orjinal olarak alırsam galiba DVD gerektiriyor nasıl yapacağız
  • Dostum biligsayarın herelde kaldırır . tam bilmiyorum öcelikle www.srtest.com a gir çalışıp çalımayacağını öğren. 2. si oyun türkiyede hiç bi yerde yok ben yazın başından beri arıyorum. Yani bulman çok zor bitti oyun. Bulsan bile cd romunu bulman gerek yani cd rom versiyonun yoksa oynıyamassın.

    Ama tabi bu oyunu ne amaçala oynıyacağına da bağlı eğer internetten ranked veya unranked oynıyacağam diyosan Orjianl oyun şart fakat ben single player de takılırım diyosan ki (hiç önermem) oyunu korsan al











    Fakat bulursan bana haber ver




  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.