Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (637. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: shupusbu
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.789
Cevap
137
Favori
570.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wey-Yu kullanıcısına yanıt

    BF4'dekine göre daha hızlı ve seri yalnız silah.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Aklımda kalan ak5c değil ama gelen iki silahda harika. 2 farklı oynayış şekli için en iyi silahlar şuan reality mode ve terminator mode Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

  • arkadaşlar microsoftun sitesinden bf coins alsak pc'de kullanılabiliyor mu bilen var mı?


    Battlefield™ 2042 - 1.100 BFC ürününü satın al | Xbox

  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Yok arkadaşım yok, bu oyundan bir cacık olmaz. Isterlerse sezon 50 getirsinler. Elbetteki ilk çıktığı gibi değil ama hala tadı tuzu yok. Bir oyunun menüsü bile baş ağrıtır mı? Sanki malum sitelere girmissin gibi oradan buradan 50 tane pop up cikiyor. Oyunun yukleme ekraninda sacma sapan yazilar, sanki bir lore varmis gibi. Oyuna giriyorsun batman gibi oraya buraya ucanlar, spiderman gibi etrafa halat atanlar, sacma sapan kostümler, hayvan gibi hizli oynanis. Eski battlefieldlarda pusmak bile keyif verirdi, mermi yediginde kacmak icin firsatin olurdu 2042'de ne dogdugumu anliyorum ne oldugumu. Silahlar desen vurus hissi yok, tanklar sanki buzda giden fiat 500 gibi en ufak agirliklari yok. Keske bu oyunu battleroyale olarak cikarmaktan vazgecmeselermis. Hardline bu oyunun yaninda sanat eseri kaldi. Eger ki siradaki oyun da bu kadar traş cikarsa son topraga atarlar bu seriye fişi de çekerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fivestars F kullanıcısına yanıt

    Yeni oyun gelmesine çok olduğu için yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum oyuna, Şuana kadar en fazla 24 kill aldım içinde bomba filanda var yani araçsız haritada, Oyun gereğinden fazla hızlı, Doğar doğmaz saçma sapan animasyon yüzünden hs yiyoruz, Spawm noktaları önceki oyunlarda'da çok saçmaydı ama bu sanırım en beteri olan oyun durumunda, Oyun görsellik ve araç sesleri konusunda çok iyi ama.

    BF serilerini sevmeme neden olan şey gerçekliğe yakın olmalarıydı birde, BF3 ile başladım ben sonra BF4 ve hala oynarım taş gibi oyun.


    Lakin en başından beri oynamasamda aynıydı oynarkende aynı hep aynı şeyi söylüyorum en büyük sıkıntı bence haritaların iyi olmayışında, Bazı haritalar çok küçük ama tasarımları kötü bazıları gereksiz büyük hala küçültmüş halleri dahi, Sürekli bir koşma durumu var sağa sola, Doğru düzgün bir tasarım yok hiç bir haritada, Son iki harita en iyilerden sanırım diğerlerine göre.


    Ayrıca oyuna girmek işkence gibi, Menü tasarımı çok kötü oyun alt tarafı arkadaş ne güzel battlelog sistemi vardı seç serverı gir oyuna en güzeli.





  • Büyük bir kısmı bende dahil zoraki oynuyoruz.Dediğin gibi çakma oyunlara benziyor.BFV beğenmeyen bir kişi olarak diyorum bunu (Bana göre yarım yamalak bırakılan bir oyun.) Bir BFV deki movement bak bir de 2042 deki.3-5 kişinin yaptığı oyun gibi duruyor.Alternatif de yok ki oynayalım onu.COD MW3 aldım bir süre zevkliydi ama sıkıldım.Küçük maplarde devamlı hızlı şekilde koş-vur-öl-öldür-tekrar şeklinde ilerliyor.BFV Anticheat geldi dediler döndük halen hileciler ile dolu.BF1 oynayayım diyorsun o da 900 saat gömmüşsün artık sıkıcı geliyor.Yeni oyun daha erken gelseydi 2042 oyuncu sayısı dahada düşerdi.Zaten BFV çoğunlukla geçiyor.Arada BF1 bile tokatlıyor onu.Hardlıne sonrası serideki en kötü etki bırakan oyunlardan birisi oldu.

  • Benim tek sıkıntım javelin ne zaman araç kullansam sürekli bip bip bip assaultun c5 lerini 2 ye düşürmek yerine javelin kitlenme menzili düşürülmeliydi baseden kamp kurup kitleniyor bebeler medic kalmadı piyasada heryer füzekafa rpg den sonrası gelmemeliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Nisan 2024; 4:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead space remake yapan ekip bf ekibine katılmış DS zaten güzel oyundu bu ekip oyunu olduğu gibi çıkarmak yerine özenle yeni şeylerde eklemişlerdi yaptığı işi seven bir ekip olması güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyununda fişi çekildi

    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Battlefield Bulletin (@BFBulletin) on X
    https://twitter.com/BFBulletin/status/1777705400701161961
  • Patren kullanıcısına yanıt

    Umarım şu yeni oyun BF3 atmosferi ile BF4 oynanışını güzel bir görsellikle bize sunar.

  • Oyun güncelleme almaya devam edecek sezonlar bitti.
    Normalde 4 sezon olacakken sonraki battlefield oyununun üstünde çalışıyor gibi 2042 yi geliştirmeye devam ettiler bunu görmek bir bfci için sevindirici sonuçta gelecek modern bf nin temeli sağlamlaştırıldı.

    Sezonları şöyle dizilmiş şekilde görünce geçmişe gittim oyunun çıkışı harikaydı sonrasında sezon 1 çıktı maç bulmak zorlaşmıştı oynayan azdı ama oyunlar zevkliydi 2 ve 3 favori sezonlarım 4.sezonu oynayamadım deprem sezonu oldu diğer sezonlardada yeni oyuncu sayısının artması oyunların zevkini aldı götürdü ama şuan ne yaptığını bilen oyuncular haline geldiler ard arda kaybetme durumu yaşamıyorum CQ da.
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Nisan 2024; 21:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Assault sınıfında hangi silahla oynuyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz?
    M5a3 ile başladım Aek971 açabilmek için ak 24 ile oynadım. Aek971 Battlefield 3 döneminden tanıdık olduğu için psikolojik olarak iyi vuruyormuş gibi hissediyorum ama sizlere de sormak istedim hangi silahları tercih ediyorsunuz diye?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çöp oğlu çöp bir oyun oldu ne yazık ki. Umarım yeni oyun güzel olur ama pek inancım yok. Asla ama asla preorder yapmayacağım bu sefer.

  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt

    Sadece sundance oynuyorum wingsuit ile aksiyona hızlı daldığım içinde silahta hızlı olmalı am40 ac9 scz-3 gibi silahlar kullanıyorum ama son güncellemeden sonra biraz daha hasarı yüksek silahlar kullanmak gerekiyor gibi hissetmeye başladım.

    Ek olarak kısa silahlar daha kullanışlı oluyor belki sadece benim içindir ama hip fire içinde kısa iyi oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wey-Yu kullanıcısına yanıt
    Call of Dutyde her güncelleme ile silahların değerleri ile oynuyorlardı bazı silahlar güncelleme sonrası ölüm makinasına dönüyordu. Bunları da sürekli paylaşan siteler vardı. Silahlar ve önerdikleri eklentiler gibisinden. Acaba Battlefield için de sezondan sezona en iyi silah diye birşey var mı diye merak ettim. Benim oyun tarzıma aek971 uyuyor hızlı bir silah ama biraz uzak mesafede 4x dürbüne geçince m5a3 daha stabil gibi geldi bana. Gerçi daha bu oyunda acemiyim

    Scz-3 ile sürekli beni vuruyorlar ilk deneyeceğim silah scz3 olacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Bunda da güncellemelerle silahlarla oynuyorlardı ama bundan sonra olur mu bilmiyorum. 3-5 gün önce enders YouTube da video paylaştı yeni sezonun en iyi silahları diye onlara bakabilirsin. Scz şu an çok vuruyor gelebilir çünkü yeni silah olduğu için oynayan çok var. Silahlara oynadıkça alışıyorsun anlıyorsun ama yakın oynuyorsan en hızlısı en iyisi biraz uzak oynuyorsan deneyerek bulmak gerekiyor bence. Ben sevdiğim için genelde M16a3 kullanıyorum.

    Ayrıca elbette bu oyunda da bozuk silahlar var. Millet pp ile herkesi sıraya diziyor susturucu ile ben adam vuramıyorum. Orta mesafe de ben ak5c ile nerdeyse on mermi isabet ettiriyorum adam Rm68 ile üçüncü mermide indiriyor beni.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt

    Yeni başlayan için m5a3 dengeli bir silah shortened barrel ile close combat şarjör birleşince rate of fire 910 a çıkıyor standart şarjörlede 860 oluyor neredeyse scz3 kadar hızlı vuran 50 hasarlı silaha dönüşüyor.

    Zamanında çok güçlü olan sonra biraz dengelenmeye çalışılan ama yinede güçlü 2 silah var rm-68 uzak mesafe için çok iyi birde vhx var hala en güçlü silah bence. Mp9 a da bir şans verilip drum magazine açılmalı derim.

    Dediğiniz gibi bir site vardı ama bilen yazar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt

    hala meta vhx zaten yüksek ping oynuyorsan yine vhx oynamalısın

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    mirliva yeni oyun nato vs tüm dünya olacak dedi, bf4 modern hali olur oyunda 2025 de çıkarsa 2035 geçiyor olacaktır, bf4 2013 çıktı oyun 2023 geçiyordu.

    oyun 2035 geçse bile 2042 gibi futuristik olmayacaktır.

  • Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Bayramınız mübarek olsun

    Playstation üzerinden oynuyorum yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.

    Bu da benim profil
    https://battlefieldtracker.com/bf2042/profile/psn/iuixswan0/overview

    Bazı oyunlarda canavar gibi oynayan ekibe denk geldiğim oluyor 1/18 oynayınca biraz KD düşük kalmış:D

    Eşleşme sistemini beğendim ama Call of Duty oynadıktan sonra rakipler ne zor ne kolay keyif veriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.