Şimdi Ara

Battlefield 3 Punkbuster No Packet Flow Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Hemen soruma geçiyorum: Battlefield 3 orjinal sahibiyim. Birkaç haftadır oyuna girmiyordum. Bugün bir giriyim dedim. Girdim bir servera fakat 2-3 dk sonra oyundan attı beni. Üstelik anlamadığım bir hata ile. Tekrar tekrar denedim ama yine 2-3 dk sonra aynı nedenden dolayı oyundan attı. Sanırım Punkbuster yüzünden oyundan atıyor beni. Punkbusteri kaldırıp tekrar kurdum fakat yine işe yaramadı. Bunun için Teamviewer bile verebilirim. Yeter ki şu sorun çözülsün. Bu arada yaptıklarımı sayısım size:

    1- Punkbuster'i kaldırıp tekrar kurdum.
    2- Add a game deyip Battlefield 3 seçip Check For Update yaptım.
    3- Originden Repair İnstall yaptım.
    4- Saatlerce, hatta 1 gün uğraştım. Yapamadım. Eğer yardım eden olursa HELAL OLSUN!

    Altta da hatanın açıklayıcı bir kısmı var. Oyun oynanmaz hale geldi, oynanmıyor. Çözümü nedir arkadaşlar?

    Hatanın Resmi:http://f1301.hizliresim.com/15/2/hlgrj.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathTime98 -- 4 Ocak 2013; 22:19:25 >







  • Oyunun tam anlamıyla eksiksiz kurulduğundan emin ol yani originden tekrar kontrol ettir repair install seçeneğiyle yeniden kurulumunu yap. Oyun klasöründe yer alan pbsvc.exe ile punkbuster sistemini sisteminden kaldırıp yeniden yüklemeyi dene. daha sonra pbsetup adlı dosyayı indir ve bu dosya ile oyun klasöründeki pb klasörünün güncellenmesini sağla. ama öncelikle oyun klasöründeki pb klasörünü sil. sanırım başka bir hata mesajı almayacaksın bu durumla ilgili...
  • Dediklerini yaptım, hem de çoktan yaptım. Üstelik kaç defa! Hala olmuyor. Repair'den umutluydum o da olmadı. Hala bi çözüm arayışı içerisindeyim.
  • Senin aynı sorunu yaşadığın süre zarfından beri sorun bendede var. Nvidia mı kullanıyorsun ekran kartını artık tek şüphem driver pb ile çakışıyor a döndü bundan 6-7 ay önce sanırsam farklı bi oyunda ATI driver ı aynı sorunu yapmış araştırmalarımdan ona ulaştım. Repair, reinstall herşeyi yaptım sonuç değişmedi bi kaç kere kafası esti girdi. Sonrasında durum yine aynı. Çözebildiysen eğer burada paylaşabilirmisin. Ya da çözebilen birisi olursa burada yardımcı olsun.

    Düzenleme: Gerizekalı muamelesi görmek istemiyorsanız Evenbalance'a ticket atmayın. Gelen cevap aşağıdadır. Özellikle son cümleye dikkat!

    quote:



    Note #2: No Packet Flow kicks mean that NO information is getting to the PB server from your computer. Try disabling any firewalls that you may have that could be blocking this. Also, if you have a router, try bypassing it and see if anything changes. In some games this kick is issued when there is no PunkBuster installed or it is not enabled. Make sure you have a "pb" folder in your game directory and check if PunkBuster is enabled.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 20 Ocak 2013; 2:38:47 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.