Şimdi Ara

Battlefield 3 te büyük sıkıntı!!lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bu cumartesi ps3 üme battlefield 3 aldım.İçinden çıkan kodu girdim kodu kabul etmedi,bir arkadaşımın online pass ını indirdim ancak onun ki limited online pass olduğu için oda uymadı.En sonunda sanal kart ile girip "Battlefield 3 Online Pass" aldım ücretini ödeyerek ve YİNE OLMADI lütfen yardım edin.



  • eğer ikinci el aldıysan oyunu online kodunun çalışmaması çok normal, başkası kullanmıştır. arkadaşının online pass'ini kabul etmemesi de şu şekilde olur, birinizin BF3'ü 1. bölge, diğerininki 2. bölgedir, o yüzden uymamıştır. muhtemelen senin BF3 1. bölge, dolayısıyla sen Avrupa PSN'den aldığın online pass'i de kullanamadın. şu anda yapabileceğin tek şey var: online pass'i satıp USA psn'den almak (veya işte sende 2. bölge var da sen Amerikan PSN'den aldıysan onu satıp Avrupa PSN'den pass almak)

    ayrıca Call of Duty'de harita filan alırken "BLUS-BLES koduna göre" indiriyordun, aynı şey söz konusu olabilir. Oyun kutusunun sırt (yan) tarafında alt tarafta BLES (veya BLUS) xxxxx diye bir şeyler yazacak. Ona uygun olanı indirmelisin.
  • battlelog dan aktif etmelisn psn adresin ile
  • Battlelog dan kullanıcı adıma göre aktif ettim.teşekkür ediyorum.Şuan evde değilim.Akşam kontrol edeceğim.eğer olmazsa satıp diğer hesaplardan alacağım.
  • Arkadaşlar sıkıntı yı çözdüm.Aldığım oyun 1. bölge yani United States oyunuymuş.Gittim ve değiştirip 2.bölge aldım.Sıkıntı çözüldü,yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
  • Beyler peki nereden anlıcaz avrupa dan yada 2. bölgeden olduğunu fılan cünkü bende aldım daha sıfır ama bende de olmuyor daha detaylı acıklar mısınız ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rangerss

    Beyler peki nereden anlıcaz avrupa dan yada 2. bölgeden olduğunu fılan cünkü bende aldım daha sıfır ama bende de olmuyor daha detaylı acıklar mısınız ??


    Oyunun kutusunun arkasında yazıyor. Bir kutucuk içerisinde bir dünya resmi ile 1, 2 veya 3 diye...
  • ok.de Bende Uncharted 3 var ondada 2 yazıyo ve onlıne oynaya bılıyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rangerss

    ok.de Bende Uncharted 3 var ondada 2 yazıyo ve onlıne oynaya bılıyorum ?

    2.El aldıysan o kod elbet kullanılmıştır.Eğer Sony center,Media Markt,Electro world ve teknosa bimeks ten aldıysan olması gerekiyor.Eğer olmuyorsa git adamlara fişin ile kodunun olmadığını belirt.O oyunu değiştirirler.Yine olmazsa sen United States hesabı açmışsındır.United Kingdom hesabı açman gerekveya direk Türk hesabı açarsan olur.Bendede var Uncharted 3 en sony center dan aldım girer girmez oldu kod.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDeadRedemption365 -- 22 Mayıs 2012; 21:03:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.