Şimdi Ara

Battlefield 4'te 1 fps almak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar problemim bu. Sistemimi aşağıya yazacağım. Eğer bu durumu düzeltmekle ilgili fikriniz var ise oyunu almayı düşünüyorum (Şu an Origin Game Time ile oynuyorum.). Sorun şu ki oyunu 32 bit ile açtığımda sorunsuz oynayabiliyorum ancak Low ayarlarda oynamak canımı sıkıyor. 64 bit ile açtığımda ise menülerde ve oyunda fps 5 in üzerine çıkmıyor. İşin komik kısmı Dx11'i devre dışı bırakıp Mantle'ı devreye sokarsam Ultra ayarlarda AA açık ve FOV 120 iken en donanım zorlayan alanlarda dahi en az 40 fps alıyorum. Mantle ile sorunsuz oynayabilirim ancak Dx11 opsiyonunun çalışmaması benim gözümde oyunun bozuk olduğuna işaret ediyor. Bozuk bir oyuna da para vermeyi kimse istemez :). Dx11 ve Ekran kartı sürücüm günceldir.


    AMD FX 8350 4GHz
    8Gb Ram
    R280 Dual-x GDDr5 384bit 3Gb
    Win7 64bit

    Şimdiden teşekkürler herkese...



  • sisteminiz yeterli. oyun 64bit te rahat çalışmakta dx11 dede rahat çalışmaktadır. Sizde eksik olan birşeyler var. c++ punkbuster dx güncellemesi vs.
    Bir de win 8.1 de denemenizi tavsiye ederim.
  • Win 8.1 yukle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu şimdi çözdüm arkadaşlar. PlayClaw diye, overlay görevi gören ve kayıt yapmaya yarayan bir program kullanıyordum. Onu kapatınca olağan fps sine geri döndü oyun.
  • ekstra program olabilir varsa kapat son çare win 8 kardeş 8.1 i şahsen tavsıye etmem :) ( arka planda vs ) niye anlamadım ama bf de ufacık b ir program bile perişan ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.