Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.951
Cevap
85
Favori
345.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 7 Saat BF V 'in Sadece Multiplayer Tarafını oynadım ve deneyimlerimi görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim ;

    İlk olarak DICE Ekibinin yine çok iyi bir iş çıkarttığını çok rahat bir şekilde söyleyebilirim.

    Benim için ve bir çok BF Severlerin beklediği daha çok taktik ve takım ağırlıklı bir BF Oyunu uzun zaman sonra geldi ve bu durum benim için oyunun en büyük artısı oldu. Bütün sınıfların bir anlam kazandığı ve sınıfların görevlerini yerine getirdiğinde etkisini net bir şekilde görebileceğiniz bir oyun olmuş.

    Grafik ve optimizasyon konusunda pek bir şey söylememe gerek yok sanırım. Grafiksel anlamda yine üst noktalarda bulunan oyun , bu grafikler içerisinde çok iyi bir optimizasyon ile çıkması da iyi bir başarı (GTX 1060 Ultra Sabit 60 FPS).İyi grafiklerin yanına savaşın durağanlığını ve aniden başlayan aksiyonunu ben çok beğendim. Neden beğendiğimi söylersem bir karmaşa hakim olmuyor yani dakikalar içinde öl tekrar doğ durumu BF V'de bulunmuyor. Bu hem atmosfere katkı hem de oyundan alınan zevkin devamlılığını sağlıyor.( BF 1 İyi bir oyun olmasına karşın benim için en büyük eksisi hakim olan karmaşaydı).Renk paleti konusu en büyük eleştiri alan noktalardan biriydi ,Yapımcılarda bu durumun üstüne giderek pastelimsi olan renklerden daha doğal renklere geçerek bu durumu düzeltmiş.

    Sesler konusunda zaten DICE Büyük bir başarıya sahip BF V'de de bu başarı devam ediyor.

    Silahlar , araçlar ve harita konusuna geçecek olursak bu noktada bir eleştiriyi belirtmem gerekiyor haritaları ilk aşamada yeterli bulsam da Silah ve araç sayısında bir tık daha fazla olsa güzel olurdu. Ama Silah kullanım hissiyatının iyi olduğunu ve yeni eklenen weapon upgrade sisteminin etkisini oynadığınız zaman hissediyorsunuz. Araçlar konusunda net bir şey diyemeyeceğim BF serilerinde çok fazla kullanmadığım için ve BF V'De bu böyle devam edeceği için bu konuda yorum getirmem doğru olmaz ama belirttiğim gibi sayısı bir tık daha fazla olsa güzel olurdu. Haritalara geçecek olursak sayısı fazla olsa güzel olurdu ama kabul edilebilir bir sayı hakim ve genel olarak haritaları beğendiğimi belirtebilirim hatta seri olarak bakarsak birince ve ya ikinci sıraya yerleşir. Yeni eklenen Fortifications sistemi ile de haritalarda yaptığınız yapılar canlılık kattığını ve bu sistemi çok beğendiğimi belirtmem lazım.

    Karakter animasyonlarında ileriye taşınmış bir oyun var karşımızda. Yani bir mp odaklı oyunda karakterlere bu kadar animasyon yüklenmesini görmek beni çok mutlu etti. Oyun içinde özellikle bakarsanız başka oyuncuların hareketlerinde bu yoğunluğu çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.

    Ben her defasında belirttiğim bir durum vardır. Benim için BF:BC2'nin yeri tartışılmaz bence gelmiş geçmiş en iyi BF oyunu , diğer BF oyunları da kesinlikle kötü değil hepsi kendi senelerinde çok iyi bir oyun ve halen eski oyunların oynandığını düşünürsek te zaten iyi olduklarını görürüz ama BF V beni oldukça mutlu eden bir oyun olduğunu ve artısı çok olan bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Hatta biraz iddialı olacak ama BF:BC2 den sonraki en iyi oyun olarak bendeki yerini şimdiden kazandı, benim için BF:BC2 deki yaşadığım hissiyatı ve heyecana yakın bir deneyim sunan bir oyun olmuş.

    (Oyunda bazı noktalarda buglarla karşılaştım ama bu oyun zevkinizi baltalamıyor ama Dice ekibinin bunları en kısa sürede düzeltmesi lazım )

    DICE Ekibinide şu nokta da tebrik etmek lazım özellikle beta'dan sonra gelen geri dönüşlerin makul olanları oyuna entegre etmişler. Ve Premium pass olayının olmaması en büyük artısı yanında en iyi kararları. Oyunu çok çok yakından takip ettim ve reddit ile twitter takip edenler var ise onlarda görmüşlerdir , yapımcılar betadan sonraki süreçte oyunculara karşı şeffaf oldular ve olabildikçe bilgi vermeye çalıştılar.

    Son olarak Diyeceklerime gelirsek dediğim gibi BF V bende artısı daha çok olan ve seriye yeni bir soluk kazandıran bir yapım olarak hafızamda yer etmeyi başardı. Gelecek olan yeni içerikler ilede bu heyacanın sürekliliği umarım devam eder...




  • https://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-v

    Oyunun inceleme puanları da gayet iyi durumda ilerliyor. İlerleyen zamanlarda artan incelemeler ile puan nasıl olacak bakalım
  • 1440p çözünürlükte 144 fps nasıl alacağız arkadaşlar ? 6700k ve 1080ti ikilisi ile battlefield 1 de alabiliyordum ama şimdi bu oyunda 100-110 fps gidip geliyor. hangi ayarları kapatmak lazım acaba bilen var mıdır ?
  • Hocam sıkıntı tam da o renk paleti değişikliğinde bence. Grafikleri iyi olan pubg ( en fazla 20 saat kadar dayanabildiğim amaçsız bir oyun bana göre sadece örnek olsun diye söyledim) gibi bir oyun olmuş ve savaş ortamını, vuruş hissiyatını, ortam canlılığını bir türlü bulamıyorum. Oyuncuyu oyuna uzaklaştırmış renk paleti. Bf'de coddan farklı olarak çoklu savaş sahasında bombası uçaklar tanklar piyadeler yıkılabilir objeler içinde tam da dediğiniz gibi bir cümbüş içinde hayatta kalmaya çalışıp bir yandan da oyuncu vurmaya sevk eden bir oyun (du) Burada ise zaten ortamda hakim olan belki farketmeşsinizdir yapay bir mavilik ile beraber saklan, pus, o arada vur olayı ağırlık kazanmış. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama oyunda cümbüş yok



    O yüzden piyasada hali hazırda daha iyisi varken Bf1 e devam eden çok kişi olacaktır ki o abuk subuk battle royale modu gelince oraya kayma çok olacaktır. ( battle royale modu benim şahsi olarak beğenmediğim bir mod burası için her kişiye göre değişebilir diye düşünüyorum.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben böyle bug görmedim şerefsiz herifler oyun olmadan piyasaya çıkarmışlar. Ulan beta'da bile bu kadar bug yoktu be. Ne ara elledinizde bozdunuz oyunu.
  • ne gibi buglar gördün laço ? anlatsana biraz..
  • Bug falan diyenler demekki hayatında battefield oyunu oynamamıs.Bf demek bug demek patch demek yeni bug lar demek.Bf1 çıkalı asır oldu oynuyorum hala düzelmeyen sorunları devam ediyor.
  • Kim ne derse desin oyun 10 numara olmuş.Atmosfer ambians 2.dünya savaşı ortamını veriyor.Bu oyun olmamış,çok kötü diyenlerin ağzına kürekle vurasım var.Ya onlar anlamıyor oyundan ya da ben bilemiyorum.Ama vicdanlı bir kişi bu oyuna bu kadar küçümseyecek laf etmemesi lazım.Bence bu oyun bf 1 in üzerine koymuş daha da güzel olmuş.Renk paletlerini düzeltmişler,mekanik çok iyi,haritaları da beğendim ve oyundaki akıcılık gayet iyiydi.Beğenmediğim nokta kadınların cıyak cıyak bağırması biraz 2. dünya savaşı atmosferini gölgelemiş.Kiliseli harita bence çok iyi tasarlanmış bir harita.O haritayı yapan uğraşanın elleri dert görmesin :) Bf 1 900 saat oynamış biri olarak bf 1 ilk çıktığı zamanki haline göre kıyaslarsak bu oyun daha iyi olmuş diye düşünüyorum.
  • Ukrayna origini üzerinden bendr alıyorum birazdan fiyatlar şöyle

    Standart editon 2699 ruble

    Deluxe 3150 ruble : 252 tl



    Bu fiyatlar sadece premier üyelerine özel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wystrow

    Kim ne derse desin oyun 10 numara olmuş.Atmosfer ambians 2.dünya savaşı ortamını veriyor.Bu oyun olmamış,çok kötü diyenlerin ağzına kürekle vurasım var.Ya onlar anlamıyor oyundan ya da ben bilemiyorum.Ama vicdanlı bir kişi bu oyuna bu kadar küçümseyecek laf etmemesi lazım.Bence bu oyun bf 1 in üzerine koymuş daha da güzel olmuş.Renk paletlerini düzeltmişler,mekanik çok iyi,haritaları da beğendim ve oyundaki akıcılık gayet iyiydi.Beğenmediğim nokta kadınların cıyak cıyak bağırması biraz 2. dünya savaşı atmosferini gölgelemiş.Kiliseli harita bence çok iyi tasarlanmış bir harita.O haritayı yapan uğraşanın elleri dert görmesin :) Bf 1 900 saat oynamış biri olarak bf 1 ilk çıktığı zamanki haline göre kıyaslarsak bu oyun daha iyi olmuş diye düşünüyorum.
    Kiliseli harita dediğiniz Arras mı acaba? Trailerda Er Ryan'i Kurtarmak filmindeki bir sniper sahnesi vardı ona benzetmişler tüylerim diken diken olmuştu izlerken.

    O harita güzele benziyor BF1'deki St. Quentin'i anımsattı.

    1:27


    1:11




  • 1:19 daki patlamanın otlar üzerindeki etkisine bakın


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stackalloc

    1:19 daki patlamanın otlar üzerindeki etkisine bakın


    Muhteşem detaylar var. Bu yüzden sistem katili olacak diyebilir miyiz?




  • Bence oldu artık Diğer bileşenleride fazla sömürüyor ama oyun tam tamına Cpu killer
  • agnestico kullanıcısına yanıt
    Rtx 2080 ti al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patren

    Rtx 2080 ti al
    Bizim 2k ultra 90 fps yalan oldu desene
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Oyuna bir güncelleme gelir fps atar yada nvidia ile antlaşma yaptılar 1000 serisini özellikle fps düşük tutacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Hayır bahsettiğim harita Devastation.Yıkılmış şehir haritası ama gerçekten abartmadan söylüyorum bf tarihinin bence en iyi haritası net.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wystrow

    Hayır bahsettiğim harita Devastation.Yıkılmış şehir haritası ama gerçekten abartmadan söylüyorum bf tarihinin bence en iyi haritası net.
    Anladım.

    Ben de beğendim orayı o tarz haritaları seviyorum. Ayrıca oyunun iddia ettiği 2. dünya savaşının atmosferini hissettiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patren

    Oyuna bir güncelleme gelir fps atar yada nvidia ile antlaşma yaptılar 1000 serisini özellikle fps düşük tutacaklar.
    BF1'de zaten fps düşmeye başlamıştı şaşırmam
  • Nanet olsun trailerda battlefield müziği kullanmışlar almıycaktım ben.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.