Şimdi Ara

Baxter Of California - Clay Pomade ( Mat Kil ) Türkiye'de Satışa Sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Dunyada cok talep goren erkek sac sekillendirici urunlerinden bir tanesi olan Baxter Of California - Caly Pomade Turkiye`de resmi olarak satisa sunulmustur. Üstelik muadilleri ile kıyaslanınca 100-TL gibi uygun fiyata ve ucretsiz kargo ile. Yurt dışındaki resmi sitesinde satış fiyatı 22$ olarak görünüyor. Gecen hafta tesadufen fark ettim ve sizlerle paylasmak istedim. Urunun videolarini youtube dan izleyebilrisiniz. Hanz De Fuko, By Vilain , Mister Pompadour ayarinda bir urundur. Bu arada ilgili site ile hic bir alakam yoktur. Sadece bu tur urunleri takip ediyorum ve benim gibi pek cok kisinin almak istedigini bildigim icin paylasmak istedim.Baxter Of California - Clay Pomade ( Mat Kil ) Türkiye'de Satışa Sunuldu
    Ilgili urunuwww.bluemint.com da Erkek - Lifestyle - Grooming kategorisinin altinda bulabilrisiniz.[DHvine=]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar2007 -- 17 Nisan 2017; 17:11:21 >







  • 60 ml 100 tl gibi bir fiyat için hiç uygun değil malesef hiç kimse tarafından tercih edilmeyecektir !!!
  • ryanbenjamin kullanıcısına yanıt
    Yurt dışındaki resmi satış sitesinde 22 dolardan satılan bir ürünün üzerine vergiler ilave edildikten sonra bu fiyatın altında satılması mümkün görünmüyor. Arayıp da bulmayan meraklısı için bence fiyat uygun , onun dışında lüks tüketime giriyor tabi ki.
    Zaten bu tür ürünlerin Türkiye' ye resmi olarak ithal edilmeme sebeplerinin başında satılmayacağının düşünülmesi geliyor.
  • Sevindirici bir haber.
  • Reklama gerek yok kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Specdra S kullanıcısına yanıt
    Reklam değil, bilgilendirme kardeşim.
  • Reklam olduğu açık belli çünkü sizi 3 sitede daha gördüm ve site adı vermişsiniz clay pomade ürününü biçok site satıyor Bu kadar Yeterli Bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Specdra S kullanıcısına yanıt
    Bunun disinda bir forumda daha clay pomade hakkinda ayni sekilde bilgilendirme amaciyla paylasimda bulundum. Sebebi ise bu traz urunleri arayip bulamayan kisilerin olmasidir. Ucuncu bir sitede boyle bir paylasimim soz konusu degil.
    Bana bahsettigim urunun Turkiye`de su an baska nerede satildigini soyler misiniz? Ilgili urunu su an satan hic bir yer yok.
    Sadece gecmiste macavalesi adli site getirmisti ancak aylardir onlarin stoklarinda clay pomade yok. Bir cok sitenin sattigini yazmissiniz, nereler satiyormus cok merak ettim. Satiliyorsa da lutfen duyurun ki herkes bilsin ama yazamazsiniz cunku yok.
    Sac sekillendirici urunlerle ilgili zaman zaman paylasimlarda bulunuyorum, simdiye kadar hakkinda yazdigim urunlerin ne ureticilerinin ne de ithalatcilarinin birbiriyle alakasi yokken reklam yaptigim fikrine kapilmaniz ilginc.
  • bu ürünün reklama ihtiyacı yok zaten dostum adam burda clay matte wax arayanlar için bilgilendirme yapmış ki her iki güne bir bana mat önerin diye bana mesaj atıyorlar bizde elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz lakin dediğim gibi baxter markasının reklama ihtiyacı yok saç tasarım işiyle uğraşanlar bilir bu ürün pahalı değildir aksine çok uygun wax bilgisi sector hektor morfoseden hallice olanlar eleştiri yapmasın lütfen.
  • Shopigo da 1.5 senedir çoğu ürünü var şuan varmıdır bilmiyorum uzun zamandır bakmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.