Şimdi Ara

Bayilik verenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de bayilik verenler için online ortamlarda ve televizyon kanallarında tanıtım artmaya başladı. Artık sektörün büyümesi ve gelişmesi ile ön plana çıkan bayilik veren firmalar için yurtdışından da rekabet ortamı sağlanmıştır. Bayilik verenler için günümüzde ön planda olan şartlar ve koşullar girişimcileri geçmiş yıllarda oldukça zorlayan bir durum haline gelmişti. Ancak 2010'dan sonra özellikle bayilik verenlerde ciddi bir artış gözlemlendi ve bu durum şartlar ve koşulları kolaylaştırma yönüne yani pozitife döner oldu. Hal böyle olunca bayilik verenler artık girişimcilere kira desteği bile sağlıyor. Hatta öyle bir ortam oluştu ki; sermayesiz bayilik veren firmalar bile piyasayı sarmış durumda.



    Bayilik alırken ilk dikkat etmemiz gereken nokta, tabiki de markanın bilinirliği ve pazardaki konumudur. Sıfırdan bir bayilik almak isteyen girişimci için kollları sıvamış ve çoktan yola geçmiş demektir. Böyle bir ortam yaşanırken sanki doğru olanları seçmek en yararlı olacaktır. Dezavantajlarını da düşününce bayilik veren firmalarla iş kurma süreci oldukça yorucu ve gayret göstermeniz gereken bir iş koludur. Öncelikle şunu belirtmem,iz gerekir ki bayilik alan kişiler tam patron konumunda değiller. Bunun birinci nedeni bayilik firması sizi girişimci konumunda görür ve markanın değerini düşürmemeniz adına hemen hemen her işinize karışmak ister. Bunu her markanın yapması gerekir. Çünkü örnek olarak markanın konseptini bozmanıza izin vermezler. Bu onların en doğal hakkıdır.



    Franchising ( Bayilik verenler )

    Türkiye'de ''girişimci olmak'' oldukça zor bir iştir. Hele ki cebinizde paranız yoksa; vay halinize demektir. Bir yerden bir şekilde sermayeyi de ayarladınız diyelim. Şimdi geldi en can alıcı noktaya. Bayilik verenler ile iş kurmak artık bilindiği kadar kolay bir iş değildir. Öyle ki; artık herkes bayilik verebilmekte ve güven ortamı kolay kolay yakalanamamaktadır. Bayilik alırken birinci dikkat etmeniz gereken husus karşı tarafın yani bayilik veren kişinin yada markanın güvenirliği ve bilinirliğidir. İlk bayilik veriyoruz ayağına dolandırılmanız, elinizdeki sermayeyi olmayacak bir işe kaptırmanız yararınıza olmayacaktır.



    Bayilik verenler ile online platformlarda

    Bayilik veren firmalar ile iş kurmak isteyen girişimciler farklı kategorilerde birçok siteden inceleme yapabilmektedirler. Bayilik verenler için girişimciler ön araştırmalarını iyi yapabilmeli, düzenli bir iş planı oluşturmalı ve bir an önce yola koyulmalıdırlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.