Şimdi Ara

Baymak BAXİ Kombi >> Banyoda sabit sıcaklıkta su vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır Baymak BAXİ Kombi kullanıyorum. ilk zamanlar da su sıcaklığını sabit veremiyordu ama son zamanlarda banyodayeken suyu kapatıp yaklaşık 1dk sonra sonra geri açtığımda boruladaki su bittikten sonra önce buz gibi bir su geliyor hiç bir ısınma işlemi görmeden arkasından kaynar bir su geliyor ve en sonunda dengeliyor. bütün banyo boyunca ya suyu hiç kapatmamam ya da gelen buz gibi suyu boşa akıtmam gerekiyor. sice bu sorun neyden kaynaklanabilir? kombinin basıncı 1,5-2 bar arası sabit tutuyorum.



  • yukarıda yazdığım sorun, genel olarak kombilerde normal birşeymi yoksa servis çağımalıyım?
  • benim bildigim sıcaksu derecesini 40-50 arası yapman ve sıcak suya fazla soguk suyla ılıştırmadan kullanman olacaktır. suyu kaptıgınızdaki soguma gayet normal bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmoon -- 13 Ocak 2011; 17:37:47 >
  • Bunu benim bildiğim bütün kombilerde yapıyor suyun ani sıcaklığının düşmesi veya yükselmesi falan her tür kombide var ama vaillant,ECA vs bu kombilerde böyle bir problem yoktu benim bildiğim kadarıyla birisi halamda diğeri bizde vardı(vaillant) onlarda öyle birşey yoktu ama bizim şu anki demirdöküm kombide bir soğuyor bir ısınıyor değişiyor devamlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.