Şimdi Ara

bazen laptop klavyesini görmüyor bazen usb mouse'u CS 1.6'da takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Asus N53SN Blu-ray modeli Windows 8 64-bit yüklü laptopum var.
    Sorunlar ilk başta A4tech marka kablosuz farenin açılıştan sonra çalışmamasıyla başladı. Ancak bilgisayarı yeniden başlatırsam farenin tuşuna basıp aktif hale getirince genellikle görüyor.
    Aradan biraz zaman geçti bu sefer Counter Strike oyununu yerel ağ bağlantısı üzerinde oynarken (kurucu bendim) X5 C7 gibi oyun içi komutlar sırasında takılmaya başladı, aynı anda 3-4 kişinin üstüne ateş ederken takılmaya başladı.
    Tasarruflu, dengeli, yüksek performans güç düzeylerinin hepsinde bu oldu. Hardware monitor ve Piriform Speccy gibi programlarla ısıyı kontrol ettim.
    Bilgisayarımda herhangi bir ısınma belirtisi yok. En yüksek ısı anakarttaydı o da 65.
    Laptopta 3-5 saniye birşey yapmayınca daha sonra birşeyler yapınca (bazen) ıslık sesi gibi cd okuma sesi başlangıcı gibi fakat düşük sesli ve 1 saniye süren bir ses geliyor. o ses geldiği zaman bazen 2-3 saniye bilgisayar donuyor.
    Bu sorunlar devam ederken şimdi bir de laptop açılırken bazen kendi klavyesini ve touchpad'ini görmüyor. Kablosuz fareyi hareket ettirince de imleç az birşey hareket edip duruyor. Bir seferinde laptop açıkken kablosuz fareyi çıkarıp takmıştım o zaman da fareyi hareket ettirince izlediğim video takılıyordu ve sesler de titrek ve yavaş bir tonda takılıyordu. Tıpkı counter strike oynarken bir bomba sesinin 6-7 defa ard arda bozuk plak gibi takılması gibi.

    en çok olan şey örneğin bir şey okurken 4-5 saniye geçince sayfayı aşağı indirmek istediğimde cd dönmeye başlarmış gibi ses geliyor (fan sesi değil), o sesin ardından 1-2 saniye sonra komutlar gerçekleşiyor. Bazen 1-2 saniye beklediğimde de cd okuma durma gibi bir ses geliyor.

    Acemi olur uzman olur, bu konuyu okuyan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
    Okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takintix -- 26 Mayıs 2014; 6:03:19 >







  • Aynı sesi ve 1-2 saniye gecikme (donma) olayını BIOS ayarlarında gezinirken de yaşadım. Anladığım kadarıyla problem donanımsal.
  • Cd dönmeye başlıyor gibi, fan çalışmaya başlıyor gibi ses geliyor, 1-2 saniye donuyor gibi oluyor (mouse hariç işlemler gerçekleşmiyor)

    Ard arda yazdığım için özür dilerim çünkü moralim bozuluyor arkadaşlar kızmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.