Şimdi Ara

Bazı Fenerli Taraftarlar Geç de Olsa Gerçekleri Fark Etmeye Başladı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yanlışsam düzeltin ama lugano'nun sözleşmesinde 3.5 ya da 4 milyon euro'ya serbest kalma maddesi yok muydu?3'e satmaları iyidir onlar için.
  • evet lugano 3 iyi bence.. Adam geçen sen boştaydı aylarca transfere için uğraştı imza atmadı. Free olarak kimse almadı bu sene 3 iyi rakam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eranyumm


    quote:

    Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

    Öncelikle gelişmeleri çok yakından takip edemediğimi söylemeylimi şu son 2 haftada.Bana gelince 5 yaşımdan beri kendi kararımla Galatasaray'lıyım (Tugay sayesindeymiş) ve kavga etmeyi sevmem ama söz konusu bir Fenerbahçe konusu olunca kendimi kaybederim, hiç bir Fenerbahçeliyle maç izlemem.Bu olaylar olduğunda bir gram üzülmedim; FAKAT ne zaman haberlerde Murat Ülker'in olası Fenerbahçe başkanı olacağı ve ne zaman gazetede NATO ihalesinden Aziz Yıldırım'ı muaf tutmak için böyle bir şeyin yapılmış olabileceğini okuduğum zaman bir kere daha düşündüm.
    Maalesef foruma az yazdığım için daha önceden belirtemedim; ama bu yıl böyle bir şike olayının olabileceğini çünkü bugüne kadar bu kadar büyük çapta olmadığını (kendi gözlemlerim) söylemiştim.Lakin eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bir tek şikeden dolayı bu kadar süründürmüyorlar Aziz Yıldırım'ı.Bütün düşüncelerimi burda paylaşmak istemiyorum ama siz ne demeye çalıştığımı az çok anladınız.
    Ancak Aziz Yıldırım'a taraftarlarının bağlılığı ve pişman olmaları ile ilgili yorumlara katılıyorum


    evet aziz yıldırım sadece şikeden değil, örgüt kurmaktan da suçlanıyor...
    siz gündemi iyi takip edememişsiniz orası kesin. bu haberler çıkmaya başladıktan sonra gazetelerden a.y.'nin neler neler yaptıklarını okusaydınız böyle yorum yapmazdınız eminim. yok natoymuş, yok siyasiymiş bunların hepsi olayları çarpıtmak ve dikkatleri dağıtmak için malum kişiler tarafından uydurulan şeyler...




    Bende diyorum ki Aziz Yıldırım'ın örgüt kurmaktan daha öncede suçlanabilirdi; yeni gerçekleşen bir olay değil.Yani öyleyse de ben daha öncede az çok biliyordum.Yani örgüt kurmak ''dikkat dağıtmak için gösterilen bir olay olabilir'' diyorum ben.Aynı kefeye koymuyorum ama bu askerlerın örgüt kurmasına benzedi biraz tam olarak ne zaman belirli olacak ''suçu budur budur ahanda şurda şöyle bir şey yapmıştır''diye ?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.