Şimdi Ara

Bazilarinin iyi partinin bittigini kabullenmemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    beni de Zafer trolü diye bloklamışlar adam benim konumun linkini kopyalayıp bana sövüyo ama cevap veremiyom çünkü bloklamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt
    milliyetçi cephede çok sayıda minik-güçsüz parti olması RTE'nin baya işine geliyo bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Öyle zaten hocam. Düşünsene milliyetçi partiler, tek bir çatı altında toplanıp tek başına seçime girse kimse oy vermemezlik yapmaz. Oy bölünür diye düşünmez. Bir potansiyel gördükleri için CHP ya da AKP gibi partilere oy vermezler. Bu sefer milliyetçi bloğun oyu %30'a dayanır. Çünkü MHP, AKP ile ittifak değilken, muhalif bir tavır sergiliyorken yerel seçimlerde ki oyu %16'ya dayanmıştı. Şuan çok daha farklı bir ortam var ama insanlar oy bölünür, bu durum AKP'ye yarar diye CHP'ye oy veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt
    ben de son seçim aynı mantıkla Ekrem'e oy verdim.

    bide bana Zafer trolü diyen var, yahu ben geçmişte iyi partiye bir kez oy vermiş biriyim ama Zafer'e hiç oy vermedim şu ana kadar, sırf Akşener'in yaptıklarını ifşa ettim diye Zafer trolü oldum

    Ogan'ı hiçbir zaman desteklememiş olduğum hâlde forumda bana şöyle cevap yazan var: "sen Akşener'e saracağına önce Ogan'ın hesabını ver" gören de ben Oğan'a oy topladım zannedecek bu forumda Ogan'ın lehine tek bir mesajım olmadı bugüne kadar, hatta hep eleştirdim, oy vermeyi hiç düşünmedim bile, şimdi sırf Akşener'i eleştiriyorum diye Ogan'cı oldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • akşener masadan kalkmasaydı kemal dedem kazanacaktı. iyi oldu iyi parti'ye.

  • Meral Kemal'i desteklemeseydi dik durabilseydi, şuan %20 oyu vardı.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Hocam o kişileri anlamak zor. Burda konuyu açan arkadaş Zafer partisini övmemiş ki. Sadece mecliste yer alan, hazine yardımı alan bir partinin yerel seçime hazırlanıp Türkiye genelinde ki oyunun %3 bandına düşmesini, yerel seçimde maddi yönden sıkıntı çekmemesine rağmen hiçbir şey yapamamasına değinmiş. Haklıda arkadaş yani. Meral Akşener iyi bir lider olmadığı için partinin mecliste yer alması, hazine yardımı alması yerel seçimde iş yapmadı. Meral Akşener hem kendi siyasi hayatını hemde partinin kimliğine çok zarar vermiş oldu.


    Hocam bende bu yerel seçimde büyükşehirde Mansur Yavaş'a, ilçe ve belediye meclisinde Zafer partisine verdim misal. Çünkü Mansur başkanı severim yani, genel seçimlerde pasif kaldı, aday olmadı. O açıdan bizleri hayal kırıklığına uğrattı ama olaya yerel seçim bazlı bakarsak Mansur Yavaş güzel çalışıyor. İşini şov yapmadan yapan birisi.





  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Bu tarz yorumlari yazan güruh belli chpnin zaminda kkye tapan asiri solcu tabani yada utangac demliler  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Nisan 2024; 21:23:23 >
  • Mansur'a çorba dağıtsın diyen nasyonal paralelcilerin yeni hedefi Akşener oldu.  

  • Nerede utangac demli varsa iyiyi savunuyor su forumda diyorumya bu partinin tabani chpden beter diye milliyetci hayaliyle kurulan partinin geldigi duruma bak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Nisan 2024; 22:19:2 >
  • iyi partinin belediye seçim oranını verirken neden zafer partisinin il genel meclisi oranını paylaştın ki... iyi partide il genel meclisinde %5e yakın oy aldı. Tabii yine de büyük şehirlerde belediye seçiminde chp'ye veren coğunlukla belediye meclisinde CHP 'ye vermiştir yoksa yine %7-8den aşağı almazdı ama tabii ki bu yeterli değil %17-18 beklenirken %7-8de iyi bir sonuç değildir

  • - İyi partide sular durulmuyor...


    Partideki yeni genel başkanlık tartışmaları sürerken, son 3 günde partinin önde gelen isimleri tek tek istifa etmeye başladı. Meclisteki bazı milletvekileride parti değiştirmeye hazırlanıyor.


    İyi partinin İzmir büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterdiği İyi parti milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa ederek CHP'ye geçmeye hazırlanıyor. Özlale istifa etmeden önce parti genel başkanlığında Dervişoğlunu destekleme kararı almıştı.

    Seçimler bittikten sonra partinin Ekonomi Politikaları başkanlığından istifa eden Başkanı Bilge Yılmaz'da İyi partiden tamamen istifa ederek yollarını ayırdığını açıkladı.


    Mansur Yavaş'a yakınlığı ile bilinen Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder'de partiden istifa etti.


    İyi Parti'den istifa edenler kervanına ise en son İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu katıldı. Yanıkömeroğlu'nun CHP'ye geçeceği öğrenildi. Partiden istifa eden bir başka önemli isim Lütfullah Kayalar'da partiden istifa edere kCHP'ye katılma kararı aldı.



    Bütün bunlar yaşanırken parti genel başkanlığına aday olan Musavvat Dervişoğlu ise ayrılan partililere geri dönün çağrısı yaptı. İddialara görede partiden istifa eden isimlerin İyi partinin çizgisinin ve vizyonunun merkez sağdan kesin şekilde ayrılmasını ve daha milliyetçi bir çizgiye girmesinden ötürü ayrılıkların arttığı görüşü konuşuluyor. Ümit Özlale'de ayrılık kararını bu nedenle aldığını açıkladı.





  • - İYİ Parti’nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu.


    Dervişoğlu'nu eski genel başkan Akşener destekliyordu.



    3. Tur oylamaya kalan yarışta Koray Aydın ile yarışan Dervişoğlu az bir farkla seçimi kazandı;


    • Müsavat Dervişoğlu: 611

    • Koray Aydın: 548




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 27 Nisan 2024; 21:9:7 >
  • - İyi partinin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu:


    “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.