Şimdi Ara

BBC de 'Dekolte' için özür dilemişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BBC, 'The Voice' adlı şarkı yarışmasında Holly Willoughby’nin dekolteli kıyafeti yüzünden izleyicilerden tepki alması sonrasında özür dilemişti.
    İngiliz yayın kuruluşu BBC, Temmuz ayında “The Voice” adlı şarkı yarışmasının finalinde sunucu Holly Willoughby’nin giydiği dekolteli kıyafet yüzünden bazı izleyicilerden tepki alması sonrasında özür dilemişti.Sunucunun “uygunsuz” kıyafet seçimi dolayısıyla 100’den fazla şikayet alan kurum, “Eğer bazı izleyiciler Holly’nin kıyafetini uygunsuz buldularsa özür diliyoruz” diye açıklama yapmıştı. BBC sözcüsünün yaptığı açıklamada ayrıca, “Holly modadan zevk alıyor ve giydiği kıyafetin The Voice UK’in finali için büyüleyici ve tamamıyla uygun olduğuna kanaat getirmiştik. Sunucunun kıyafet seçiminin bu tarz bir programın izleyicilerinin beklentilerinin dışında olacağını düşünmemiştik” ifadelerine yer verilmişti.



  • no ss no guven
  • Yani ? Bahsettiğin konuda izleyicilerden gelen yoğun bir şikayet durumu var ve BBC sadece özür dilemiş , sunucuyu işten çıkartmamış. Burada yaşanan ise bir bakanın çıkıp bu uygun değil deyip ardından sunucunun işine son verilmesidir. Allah aşkına Türkiye'de hangi yarışmada sunucular dekolte giymiyorlar. Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye finallerine açıp bakın bir zahmet , Hülya Avşar ve Hadise neler giymişler. Geçiniz oradan buradan örnek vermeyi kendi ülkemizdekilerle kıyaslayın. Bu düpedüz diktatörlüktür.
  • İşten çıkartma olmadığına göre bizim olayla yakından uzaktan alakası yok. Her konuda hükümetten biri burnunu birşekilde sokuyor olan insanlara oluyor. O kendini bişey sanan bakan o kızı işinden edince rahatladı mı? Milletin ekmeğiyle oynayanı Allah hiçbir zaman affetmez. Bunlarda da Allah korkusu olmadığı için şaşırmamak lazım.
  • Çizilmeyeceksek atalım SS'i:
     BBC de 'Dekolte' için özür dilemişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seraphine

    Yani ? Bahsettiğin konuda izleyicilerden gelen yoğun bir şikayet durumu var ve BBC sadece özür dilemiş , sunucuyu işten çıkartmamış. Burada yaşanan ise bir bakanın çıkıp bu uygun değil deyip ardından sunucunun işine son verilmesidir. Allah aşkına Türkiye'de hangi yarışmada sunucular dekolte giymiyorlar. Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye finallerine açıp bakın bir zahmet , Hülya Avşar ve Hadise neler giymişler. Geçiniz oradan buradan örnek vermeyi kendi ülkemizdekilerle kıyaslayın. Bu düpedüz diktatörlüktür.

    İcazetsiz iş yapamadıklarından bir dayanak aramaksızın savunma bile yapamıyorlar
  • kimsenin yaşam tarzına karışmıyoruz ama bu kadarı olmaz diyen birisi bizi yönetiyor.işte bu

     BBC de 'Dekolte' için özür dilemişti
  • Bu adam ülkeyi rezil etmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Milli Eğitim Bakanı iken OECD sınavlarından gelen sonuca yorumu (Berbattık) :"Yerimizi korumamızda bir başarıdır." .
  • "İngiltere'de de olmuş. Olayın modernlikle alakası yok." zihniyeti mi oluyor bu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.