Şimdi Ara

BBL Forever Young

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BBL Forever Young, benign pigmentli lezyonlar, kutanöz lezyonlar, kutanöz vasküler lezyonlar, saç azalması ve püstüler iltihaplı akne vulgaris için uygulanan ve gen ekspresyonunu değiştirerek anti-aging yani yaşlanmayı durduran FDA onaylı bir tedavi tekniğidir.

    BBL Forever Young, cilt yaşlanmasında gerçekten de zamanı durdurabilir mi?

    Evet! Uzun süreli klinik çalışmalarla BBL Forever Young’ın cildin yaşlanmasını durdurduğu kanıtlanmıştır. On yıl boyunca düzenli BBL tedavisi gören hastalar üzerinde bu test edilmiştir. Yapılan çalışmaların sonunda hastaların gerçek yaşlarından 11 yaş daha genç göründüğü görülmüştür. Hatta tedaviye başlamadan önceki hallerinden bile daha genç göründükleri tespit edilmiştir.

    BBL Forever Young tedavisi kaç seanstan oluşur?

    İhtiyaç duyulan tedavi sayısı hastadan hastaya değişiklik gösterir ve doktorunuz sizin için gerekli olan iyileştirme seviyesine dayalı size özel bir tedavi planı gerçekleştirir. Ayrıca doktorunuz gerekli olduğu durumlarda, sonuçlarınızı optimize etmek için tedavinizi diğer popüler estetik prosedürleriyle de birleştirebilir. Yılda en az bir kez olmak üzere düzenli tedavi gören hastalar, BBL Forever Young tedavilerine ilk başladıkları andan on yıl daha genç göründükleri ispatlanmıştır.

    BBL tedavisi için kimler uygun adaydır?

    Cildinden leke, kırışık, rozasea, akne, kılcal damar çatlağı gibi cilt problemi olan ve bu sorunlardan kurtulmak isteyen herkes BBL Forver Young tedavisi için uygun adaydır. Doktorunuz cildinizdeki var olan soruna göre tedavi planı hazırlar. Güneş ya da solaryum aracılığı ile bronzlaşmış cilde sahip kişiler için bu tedavi uygun değildir. Bu kişilerin bu tedavinden faydalanmaları için ciltlerinin doğal rengine dönmesini beklemeleri gerekir. Hamileler ve başka bir tıbbi cilt problemi olan kişiler için de tavsiye edilmemektedir.

    Tedavi için herhangi bir yaş sınırı var mıdır?

    BBL Forever Young, sadece bir güzellik bakımı değildir. Bu önleyici bir rejimdir ve muhtemelen herkesin kendi cildinde yapabileceği en iyi yatırımdır. Neredeyse her cilt türüne sahip hem erkek hem de kadınlar, güneşin, yaşlanmanın ve çevresel faktörlerin kendilerine vereceği zarara karşı koruyarak zamanın yıpratıcı etkilerini karşı koyabilirler. Aslında yaşlanmanın etkilerini durdurmak için en iyi zaman oluşmaya başlamadan öncedir. On yıllık bir araştırma düzenli alınan BBL Forever Young tedavisinin cildin yaşlı görünümünü durdurduğunu gösteriyor. Bu durumda neden beklenilsin?

    BBL tedavisi uygulaması nasıldır?

    Gözleriniz emniyet kalkanları ya da gözlükler ile koruma altına alınır. Genel olarak, topikal bir anestezi gerekmez, ancak doktorunuz daha hassas bölgelerde kullanmayı seçebilir. Ardından yüzünüze özel bir cihazla ışık enerjisi uygulanır. Bu yüzün yaşlanmasına neden olan kalojen kaybını durdurarak yeniden üretilmesini sağlıyor. Bu sayede yüz yeniden gençleşmeye başlıyor.

    BBL tedavisinden sonraki iyileşme süreci ne kadardır?

    Bu, kesintisiz neredeyse hiç kesintisiz, non-invaziv ve hassas bir işlemdir. Çoğu durumda, makyaj uygulayabilir, işinize hemen geri dönebilir ve etkinliklerinizin çoğuna hemen başlayabilirsiniz. Tedaviden sonra herhangi bir şekilde iyileşme sürecine gerek olmaz.

    BBL tedavisinden sonra nasıl bir görünüme sahip olunur?

    Birkaç saat içerisinde kendiliğinden geçmesi gereken bir miktar kızarıklık hissedebilirsiniz. Bazı pigmente lezyonlar için, tedavi alanının koyulaştığını, ardından da solmaya ve daha sonraki bir aşamada dökülmeye başlayacağını göreceksiniz. Tedavi edilen cildiniz daha pürüzsüzleşir, gözenekler daha az fark edilir ve güneş lekeleri ya da pürüzlü pigmentasyon solacaktır. Sonuçlar durumunuza, tedavilerin sayısına ve tedavi edilen bölgeye bağlıdır. Doktorunuz size, tedavi sonrası bakım ve sonuçları hakkında eksiksiz bilgi sağlayacaktır.


    kaynak:

    Op. Dr. Güncel Öztürk
    BBL Forever Young
    https://www.guncelozturk.com/bbl-forever-young/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okangibi -- 17 Ocak 2022; 22:2:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.