Şimdi Ara

bbx playbook os 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • androidde calistiracak sistemin tanitimini rim yapti ama ne zaman cikacagi hic bir yerde spekule edilmemis. beta olarak yukleme imkani var midir?



  • Dun aksam kendi konumu guncellemistim. Gelistiriciler icin olan BlackBerry Beta Zone'da var. Ama Android calistirmiyor sadece Android uygulamalarini calistiriyor ki daha mantikli bence. Uygulama sayilari haric BBX ile Android karsilastirilmaz bile. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 23 Ekim 2011; 8:16:53 >
  • duzeltme icin tesekkur ederim bende uygulama calisirmasini kastetmistim. android isletim sistemini hic sevmiyorum zaten. bb nin eksik kaldigi uygulama alanini biraz daha zenginlestirmek. beta zoneda olan bu surumu kullanabiliyor muyuz ve ya onerir misiniz? saygilar
  • betazone a proxy ile giriyorum ama denediğim 3 com sonlu mailimede geçersiz mail diyor.
  • Valla ben de bilmiyorum ki üye değilim oraya? Bu arada PlayBook'tan memnun musun? QNX'i deneyen birinden yorum alalım.
  • bayagi bir deprestikten sonra 2.0 versiyonu kurdum. degisikliklerden ilki masaustu organizasyonunu aynen ios dan araklayarak her bir uygulamayi digeri uzerine surukleyerek klasor olusturuyorsun. boylece masaustunu daha kullanisli hale getirebildim. yine ios da oldugu gibi birden fazla masaustune program simgelerini yerlestirebiliyorsun. telefonunuda kullaniyorum ama telefonda qnx olmadan bir yorum yapmak zor. android ios webos ve bb os hangisi derseniz birinci ios ipad olur. sonra bb playbook ve hp touch pad gelir. bu arada hp touch padimde cift isletim sistemi kullaniyorum. androidle birlikte webos. acilista istedigimi seciyorum.

    vers 2.0 da bb bridge ile telefondaki bbm, mailler vs playbookda gorunemiyor. bunun haricinde bir sikinti gormedim simdilik. eski uygulamalarim yerinde duruyor. beklentim mesela resimlerden birisini sectigimde sosyal paylasim sitelerinde paylasma secenegi cikmasiydi.
  • android apk larin yuklenmesine bakayim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildiray35

    bayagi bir deprestikten sonra 2.0 versiyonu kurdum. degisikliklerden ilki masaustu organizasyonunu aynen ios dan araklayarak her bir uygulamayi digeri uzerine surukleyerek klasor olusturuyorsun. boylece masaustunu daha kullanisli hale getirebildim. yine ios da oldugu gibi birden fazla masaustune program simgelerini yerlestirebiliyorsun. telefonunuda kullaniyorum ama telefonda qnx olmadan bir yorum yapmak zor. android ios webos ve bb os hangisi derseniz birinci ios ipad olur. sonra bb playbook ve hp touch pad gelir. bu arada hp touch padimde cift isletim sistemi kullaniyorum. androidle birlikte webos. acilista istedigimi seciyorum.

    vers 2.0 da bb bridge ile telefondaki bbm, mailler vs playbookda gorunemiyor. bunun haricinde bir sikinti gormedim simdilik. eski uygulamalarim yerinde duruyor. beklentim mesela resimlerden birisini sectigimde sosyal paylasim sitelerinde paylasma secenegi cikmasiydi.

    E iyi daha kullanisli olmustur o zaman. Dedigin gibi tablette su an en iyi iPad. Hem uygulama hem kullanim acisindan. PlayBook da zamanla gelisir. Ama telefonda BlackBerry'nin daha islevsel oldugunu dusunuyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.