Şimdi Ara

Beats ve diğer marka kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yurtdışından bana hediye kulaklık gelecek. Onlardan Beats Mixr isteyeceğim. Ama olur da o kadar yüksek fiyatlı alamazlar diye ek bir seçenek düşünüyorum. Aklımda Akg var. Şimdi Mixr nasıl? Fiyatını hakkediyor mu?(verdikleri para boşa çıkmasın) Ayrıca Mixr isteğimin nedeni Solo'nun kötü olması,Mixr'ın daha küçük ve şık durması. Şunu belirteyim kesinlikle tazr ve hava atmak için istemiyorum. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Ayrıca duruma göre HTC One veya Galaxy S4 alınacak. Bu ikisinden birisi kesin. En önemli şey ise dinlediğim müzik türü Dubstep. Skrillex, Knife Party filan. Ayrıca Dj(David Guetta,Avicii vs.) leri de ara sıra dinlerim, çoğunlukla dubstep. Bunun dışında ne önerirsiniz? Baya uzun oldu :) şimdiden teşekkürler.



  • bence mixr kesinlikle o fiyata değer. bende ağustosta aldım. tek bir sorunu var o da uzun süre kullandığın zaman kulak kepçesini falan ağrıtıyo ama bu da dışarıya hiç ses vermemesini sağlıyo. ağrı dediğimde biraz ara verince geçiyo. çok büyük bi problem değil. tabi ki sana kalmış ama siyahını almanı tavsiye ederim. umarım faydalı olmuştur :)
  • Galaxy S4 alma da ne yaparsan yap HTC ONE with Beat Audio
  • Saolun arkadaşlar. Kulaklık güzel ama kulaklık almak yerine ileride benim daha çok işime yarıyacak bişeye karar verdim. İleriki zamanlarda yine Almanya'dan pc parçası filan daha iyi olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.