Şimdi Ara

Bebek geliyo kamera lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar epey araştırdım yok hd yok full hd, cmos ccd falan tek sensör çift sensör işin içinden çıkamadım. Bana genelde ev içinde kullanacağım, fiyatı 1000 tl civarı küçük bi kamera lazım. Hdmi çıkışlı laptopum var. Ne işe yarar bilmem ama galiba hd aktarımı sağlıyor. 1000 tl'ye kadar tavsiyeniz ne olur.



  • öncelikle yeni doğacak bebeğe uzun ömürler diliyorum. 1000 TL ye kadar kafa karıştıracak çok kamera var fakat benim önereceğim 2 cihaz olacak. 1. si sanyo nun xacti vpc-fh1 modeli, tr fiyatı çok yüksek olmakla beraber, yurt dışından getirtme imkanın olursa gayet uygun fiyata edinebilirsin, 2. önerim ise samsung un hmx-h200 modeli, şu an darty den garantili alınabilir. aşağıda konuyla ilgili linkler mevcut,umarım işine/karar vermene yardımcı olur.

    http://www.samsung.com/tr/consumer/cameras-camcorders/camcorders/memory-camcorder/HMX-H200BP/XTR/index.idx?pagetype=prd_detail

    http://www.darty.com.tr/e_commerce/HD-VIDEO-KAMERA/SAMSUNG/HMX-H200-p-40787-c-99.htm?affil=3F1F873B219BFD1604C11B6D4A817635&utm_source=ucuzu&utm_medium=CPC&utm_campaign=Kamera

    http://www.akakce.com/video-kamera/en-ucuz-sanyo-xacti-fh1-fiyati,023013.html

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/653610-REG/Sanyo_VPC_FH1ABK_VPC_FH1ABK_Dual_Camera_Xacti.html




  • Aynı durumdayım bende. 3 ayım kaldı ve henuz karar veremedim. yaklaşık bir aydır bu forumu takip ediyorum. bende 2 model arasındayım.
    1. panasonic SD60
    2. Sony CX115
  • http://reviews.cnet.com/2795-6500_7-377.html?tag=featuredStory
    http://www.camcorderinfo.com/
    ingilizce bilmeseniz bile yildizlardan ve siralamadan anlayabilirsiniz.
    ek: tek buyuk sensorluler "genelde" 3 ufak sensorlulerden cok daha iyi oluyor, o yuzden pahalilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturert -- 5 Ekim 2010; 20:24:42 >
  • Fujifilm AV100 12.2MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi bende bu var 160tl aldım hepsiburada.com dan hd cekme ozelligi var cok ta guzel cekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gacal59 -- 5 Ekim 2010; 21:42:37 >
  • sadece bebek için ise bence kamera almanın bir anlamı yok,sonuçta profosyenel çekim yapmıyacaksınız dğün v.s çekimi yapmıyacağınıza göre size tavsiyem fotoğraf makinası alın verdiğiniz fiyatlarda hd video çeken makinalar var.fotoğraf makinası işinizi görür.rakam yükselirse iyi video ve fotoğraf çeken kameralar var.yok ben kamera alıp elimde hava atacağım derseniz sözüm yok buna.ben kamera almıştım ama şimdi en çok fotoğraf çekme özelliğini kullanıyorum.isterseniz bir düşünün kameramı foto makinamı
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim, sony fotoğraf makinam var fakat videoda pek performans alamadım, hd bir fotoğraf makinası yerine de kamera almayı tercih etcem açıkçası.Önerdiğiniz kameraları inceledim. Hepside oldukça tatminkar benim için. Cihazı Libyadan alcam. Burda hangisini bulabilirsem artık. Bir haftaya kadar kesinleşir. Fiyat olarakta yaklaşık tr'den %30 daha ucuza alınabilir diye düşünüyom. Sonucu açıklarım. Tekrar teşekkürler.
  • video kalitsi istiyorsanız sensörün 1/3 ve daha büyük olmalı arkadaş sensörü 1/6, 1/5 gibilerden çok şey bekleme.kamera fiyatlarını ebaydan incele netten alışveriş yaparsanız,sony,panasonic,canon dan şaşma
  • Selam benzer durumdayız Bakarken SONY HDR-CX115 FULL HD VİDEO KAMERA (SONY EURASİA GARANTİLİ) cihaz 820 tl ye kadar düşmüş ne dersiniz ???
  • Arkadaşlar, yurt dışındaydım, yeni döndüm. SONY HDR-CX115 FULL HD modelini 390 Euroya buldum, TR'de 1000 TL'den fazlaydı diye aklımda kalmıştı ve 390 Euro'ya aldım. Çok araştırma yapmadan almış oldum yani. İyi mi ettim sizce, bu kamera iyi midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisozyurt

    Arkadaşlar, yurt dışındaydım, yeni döndüm. SONY HDR-CX115 FULL HD modelini 390 Euroya buldum, TR'de 1000 TL'den fazlaydı diye aklımda kalmıştı ve 390 Euro'ya aldım. Çok araştırma yapmadan almış oldum yani. İyi mi ettim sizce, bu kamera iyi midir?




    güzel kamera güzel fiyat, güle güle kullan. keşke yurtdışına gidebilsekte bizde alsak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am loving my teacher


    quote:

    Orijinalden alıntı: barisozyurt

    Arkadaşlar, yurt dışındaydım, yeni döndüm. SONY HDR-CX115 FULL HD modelini 390 Euroya buldum, TR'de 1000 TL'den fazlaydı diye aklımda kalmıştı ve 390 Euro'ya aldım. Çok araştırma yapmadan almış oldum yani. İyi mi ettim sizce, bu kamera iyi midir?




    güzel kamera güzel fiyat, güle güle kullan. keşke yurtdışına gidebilsekte bizde alsak







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.