Şimdi Ara

BEBEK İÇİN OTO KOLTUĞU ÖNERİNİZ? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
34
Favori
301.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: free_846

    Merhaba arkadaşlar bütün sayfaları neredeyse okudum 7 aylık çocuğum için oto koltuğu alacağım piyasada çok fazla marka ve model var. Benim için yatma pozisyonu fazla mümkünse 360° dönme özelliği olan bı ürün bakıyorum ama kullanışlılık nasıl olur onu bilmiyorum. bu özelliklerde KANZ qfix var ama bu ürün hakkında pek fazla yorum bulamadım. Sizin tavsiyeniz nedir? KANZ qfix alınınırmı? Yoksa o fiyatlara daha iyi yada muadili ne olabilir.Teşekkrler.
    360 derece dönme özellikli cybex sirona kullanıyoruz biz, çok memnunuz...diger arabada düz bir koltuk var, koltuga cocugu koyup alırken koltugun dönebiliyor olması çok büyük rahatlık saglıyor
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 10 Ağustos 2018; 15:37:24 >
  • merhaba iyi günler..

    360' derece dönebilen ve yatma pozisyonu fazla olan, 1500 TL bandında oto koltuğu bakınıyorum. Önerilerinizi rica ediyorum.
  • Arkadaşlar 360 derece dönme özelliği araç giderken olmuyormuş. Doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çok araştırdım isofix bebek koltuklarını ancak halen daha tam karar veremedim. bir de döviz kurundan dolayı oldukça fiyatlar değişti. Şu sitede;https://www.neoldu.com/adac-testini-gecen-bebek-isofix-oto-koltuk-modelleri-ve-markalari-33445h.htm
    adac testinden başarılı olarak geçen isofix bebek otomobil koltukları var ama fiyatları yok. Bazı ürünleri özellikleri ile önermişler. hoş fiyatları olsa ne olacak? Değişen bu kura fiyat mı dayanır? Neyse, kısacası sizlerin önerebileceği var mı yoksa bu sitede önerilen ürünler yeterli mi?




  • Merhaba arkadaşlar

    Bebek oto Koltuk Bakıyorum hangi daha iyi?

    9-18 KG ?
    9-36 KG

    Şu an Oğlum 3 Ay Önce oto Koltuk almak lazım çünkü Zam geliyormuş

    Marka Öneri tavsiye eder mısın Severim
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 18 Eylül 2018; 14:57:4 >
  • Arkadaşlar merhaba, Oglum 4.5 aylik 8kilo. Artik anakucagina sigmamaya basladi yakin zamanda oto koltuguna gecmemiz gerekecek. 2 koltuk arasinda kaldik besafe izi 9_18 comfort x3 ve cybex sirona m2 i-size 0_18. Cybexin 0-18 olmasi suan icin avantaj hem coft yonlu de kullaniliyor. Fakat besafein yüksek olusunu da cok sevdik. Onu kullanmak icin de 8. Ayi fln beklemek gerekecek ve arkaya dönük seyahat imkani yok. Cok kararsizim onerilerinize cok sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar
    9 aylık, 11 kilo,72 cm kızım için oto koltuğu bakıyoruz. ancak karar veremedik fiyatlarda malum kurdan dolayı yüksek. ne alacağımızı bilemedik. e bebekte nuna rebl plus'ı tavsiye ettiler ancak onunda adac testinden geçemediği ile ilgili videosunu izledim. 1500 tl'ye kadar bütçemiz var hangi ürünü almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bebek arabasının minder önerisi de benden gelsin

    Her ana kucağı, bebek arabası, oto arabasına uygun; kışın üşütmeyen, yazın terletmeyen; %100 Pamuk Oeko Teks sertifikasına sahip kumaştan üretilen; NASA tarafından Astronot kıyafetlerinde kullanılan OUTLAST Teknolojisi ile üretilen yerli üretim termal puset minderi sizlere öneririm. İlgili kelimeye tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz.

    Sağlıklı ve bebeğinizle mutlu günler




  • MANAVSERKAN M kullanıcısına yanıt
    merhaba,geçen hafta ben bir oto koltuğu aldım bebeğim için.bizimki 10 aylık 12 kilo 78 cm,ben maxi cosi rubi oto koltuğu aldım gayet memnun kaldım, kaliteli bir ürün ve bence fiyatı da kalitesine göre gayet iyi.sanırım bütçeniz açısından da uygun görünüyor.siparişten 2 gün sonra elime geçti ürün.alışverişle ilgili bir sıkıntı yaşamadım.koltuğun görünümü de çok hoşuma gitti,koruma sistemleri en çok hoşuma giden tarafı oldu.incelemenizi tavsiye ederim.https://www.bebemaks.com/maxi-cosi-rubi-9-18kg-oto-koltugu-total-black-5671
  • Kraft Core nasıldır?
  • Merhabalar,

    3 ay sonra baba oluyorum. Bir arkadaşımdan bugoboo araba geldi. Onu kullanmak için ana kucağı alacağım. Sanırım onlarda arabalara takılabiliyormuş. Maxi-cosi ve cybex markaları ile uyumlu olduğunu öğrendim. Bunlardan önerdiğiniz var mı? Limit 1500 lira olarak belirledim. Bir sürü ürün var ve hala neyin ne için olduğunu anlamış değilim. Bana önerebileceğiniz modeller var mı? Ya da okumamı önerdiğiniz yazı var mı ? Ne, ne değildir onu bile bilmiyorum.

    Teşekkürler.
  • Merhabalar 1 yaşında kizim var. 9 -36 kg adac testlerinden olumlu sonuc almis isofixli butce ise en fazla 1500 olan bir oto koltugu onerileriniz varmidir. Birde isofixli mi yoksa isofixsiz mi daha emniyetli goruslerinizi alabilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. forumun başka bir başlığına da yazdım ancak herhangi bir tavsiye alamadım. benim otomobilimde isofix bağlantı noktası yok. ancak beğendiğimiz oto koltuklarında isofix özelliği de mevcut. isofixli modelleri bağlantı yapmadan sadece emniyet kemeri bağlantı ile kullanabilir miyiz? bir de oto koltuklarının sıfır fiyatları inanılmaz yüksek. ikinci ele yönelsem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli ancak malum ekonomik şartlarda bütçe ayarlamak oldukça güç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ermantpc

    Az yatar bunlar. Kötü ürün değil ama ben tipini beğenmiyorum kiddy nin açık söylemek gerekirse. Ama ürünü kötüleyemem, güvenlidir.
    hocam Peg Perego Viaggio Flex Grup 2-3 (15 - 36) Oto Koltuğu hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? bu ürün ile chicco Oasyis 2-3 Fix Plus Evo su arasında kaldım. teşekkürler.
    https://www.hepsiburada.com/peg-perego-viaggio-flex-grup-2-3-15-36-oto-koltugu-p-HBV00000D25YH?magaza=Minikoli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 27 Kasım 2018; 8:47:59 >




  • @ermantpc Bey merhaba,

    6 aylık yaklaşık 9 kg oğlum var. Besafe izi x3 ile Britax Römer Trifix arasında kaldım, Besafe Römer'e göre daha yüksek, ancak Römer de daha geniş gibi, hangisini önerirsiniz?

    Bir de Britax Römer Trifix ile Trifix2 arasında ne fark var, biliyor musunuz?

    Teşekkürler.
  • merhaba. önceden yazılanlara göz gezdirdim ama çok fazla yorum var ,istediğim cevabı bulamadım.
    büyük oğlum 23 aylık 90 cm 13kg .şuanda hali hazırda cybex sirona (0-18) kullanıyoruz. Küçük oğlum ise 3 aylık 7 kg. 2-3 ay sonra küçüğü sironaya geçirip , büyük oğlum için yeni bir koltuk almayı planlıyoruz. 2-3 ay sonra maks. 95 cm kilosu ise yine 13-14 olacak. sizce 9-36kg isofixli oto koltukları mı daha uygun olur yoksa 15-36 kg olanlar mı?

    9-36 kg olanlarda cybex Pallas m fix ile Pallas 2 fix arasında fark var mı? 750 lira fiyat farkı ödemeye değer mi? bu iki koltuk yatış özellikleri ve konfor açısından nasıl?

    alternatif model ve marka önerilerinizi merak ediyorum. fiyat limitimiz yok, en güvenli ve konforlusunu en iyi fiyata almayı hedefliyoruz.
  • 500tl altında tavsiyeniz var mı? 0-18 tercihimiz, nedeni ise araçta çocuğun çoğu zaman uyuması, 0 ile başlayan koltuklar daha fazla yattığı için 0-x kg koltuklara bakıyorum. Ufaklık şuadna 12 kilo ama 2 sene biner anca.

    Kullanan var mı? Tavsiyesi olan var mı?
  • Recaro Young Sport Hero 999tl
    maxi cosi priori sps 700tl
    Bu ürünler nasıl,birde 700tl'ye 2.el concord absorber xt var.
    1000tl altında,mümkünse 700tl civarı koltuk öneriniz nedir.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.