Şimdi Ara

'Beceriksiz Polat!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  'Beceriksiz Polat!'


    Galatasaray Kulübü'nün yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi, başkan adaylarından Nazım Durak bir basın toplantısı düzenleyerek projelerini anlattı.
    The Plaza Hotel'de gerçekleşen basın toplantısı, Durak'ın yönetim kurulu listesinde yer alan eski yönetici Ergun Gürsoy'un eşi Ayşe Gürsoy'un toplantıya geç gelmesi nedeniyle 1 saat geç başladı.
    Başkan olduğu takdirde Sarı - kırmızılı kulüpde yapacağı icraatları anlatan Nazım Durak, elinde sihirli bir değnek olmadığını ve kulübün 282 milyon dolar olan borcunu kapatma konusunda hayal perest davranmayacağını söyledi.
    Özellikle şuanki yönetimin yapmış olduğu icraatları eleştiren Durak, Galatasaray'ın mal varlıklarını satarak hiç biryere varılamayacağını açıkladı. Nazım Durak kendisi göreve geldiği takdirde, Galatasaray'ın sahip olduğu arsaların bir santimetre karesini dahi satmayacağını sözlerine ekledi.

    "ADNAN POLAT ADAYLIKTAN ÇEKİLMELİ"
    Diğer başkan adaylarından Adnan Polat'ın, Galatasaray'ı yönetecek becerisinin bulunmadığını söyleyen Nazım Durak, "Adnan Polat derhal başkanlık adaylığından çekilmeli. Kendisinin ve oluşturduğu yönetim kurulunun Galatasaray'ı yönetecek becerisi yok" diye konuştu.
    Teknik direktör konusuna da değinen başkan adayı Nazım Durak, "Feldkamp iyi bir insan olabilir, başarılı olabilir ama bırakın takımın başında tutmayı malesef Türkiye'de tutamıyorlar. Böyle bir rezillik yok" dedi.
    Durak son olarak ise 3 hedefinin bulunduğunu ifade ederek, "Tesisleşme, Ekonomi ve Sportif alanda başarılı olacağımıza söz veriyorum

    http://spor.mynet.com/sporhaber/detail_news/home.asp?mainPage=0&which=&type=&id=O1206026955700&ref=mynethome&date=20Mart2008







  • ne kadar çirkin olaylar bunlar. klüp yönetimine talip olan insanlara yakışıyor mu hiç?

    quote:

    Orjinalden alıntı: salata

    [Diğer başkan adaylarından Adnan Polat'ın, Galatasaray'ı yönetecek becerisinin bulunmadığını söyleyen Nazım Durak, "Adnan Polat derhal başkanlık adaylığından çekilmeli. Kendisinin ve oluşturduğu yönetim kurulunun Galatasaray'ı yönetecek becerisi yok" diye konuştu.

  • Galatasaray bolumune acsaydiniz konuyu keske
  • Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Fenerbahçe >> "Beceriksiz Polat!'


  • YA GERÇİ ARKADAS CEZA ALMIŞTA ÇOK ALAKASIZ SIRF KONU OLSUNDA MİLLET BİRBİRİNE GİRSİN DİYE KONU AÇIYOR YAPMAYALIM AYIPTIR
  • Oraya buraya salata olursan 7veren gülünü verirler eline :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: De-Niro

    Oraya buraya salata olursan 7veren gülünü verirler eline :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.